Cell-Live 4 offtopic és kérdezz-felelek
+18
Ameris
Skalle
Lecram
Shivan
Lobster
Maloth
Nedda
Michael
Ashi Valkoinen
PG
Soloviel
Darken Rahl
Ishar
Avras
Keitel
Draug
Cebo
Kildar
22 posters
5 / 6 oldal
5 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cell-Live 4 offtopic és kérdezz-felelek
Van tavalyról hat-nyolc fáklyám, olaj kell bele, meg lehet hogy némelyikbe kanóc.
szerintem a Tesco nevezetű szakboltban lehet találni hozzá eszközöket, vagy túra boltba...
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
Olajam van még valamennyi, és szerintem 1-2 fáklyám is, lámpást pedig nem nehéz csinálni. Meg temetőbe kirakható ócsó mécsesek is tökéletesek, főleg, hogy fedettek, minimális fényt adnak ugyan, de jók valamire, és nem egy pénzügyi wasistdas ez sem.
Amúgy pedig tavaly az volt jó, amikor Igenis Sötét Nagyurat játszottunk Kildarral és Jasonnel egy sírgödörben úgy, hogy amikor hátranéztem, akkor az 1 méterre lévő fát nem láttam már, és világosszürke sátorból is keveset, szóval a hely fasza.
Amúgy pedig tavaly az volt jó, amikor Igenis Sötét Nagyurat játszottunk Kildarral és Jasonnel egy sírgödörben úgy, hogy amikor hátranéztem, akkor az 1 méterre lévő fát nem láttam már, és világosszürke sátorból is keveset, szóval a hely fasza.
Hali! Ha valakit érdekel kb 2 nagy doboz fáklya, és jár gödöllő felé akkor onnét lehet vinni. A CJ-s fáklyákból nagy rakat van, és vszeg kuka lesz a sorsuk. (tippre olyan 20-40 db)
Uez vonatkozik a Nagyvelegen hagyott lámpásokra is (kb 10 db).
Egyébként mi tescóból 500 Ft/db akcióban vettük a lámpásokat, de nincs mindig ilyen akció.
kieg: Közben Nedda érdeklődött a kopjafa iránt, így megragadom az alkalmat és ide is felvetem.
Ha érdekel valakit a kérdés, akkor kedd vagy szerdai (juli22-23) napon kimehetünk a velegi terepre, és onnét elvihetőek a lámpások + a kopjafa.
Ha pedig akadna valaki aki a még mindig ottmaradt szemeteszsákok cipelésében segít (30 zsák, emberenként kb 2 vihető, ez 15 forduló 1 emberre, fordulónként kb 500-800 méter attól függően melyik részről cipeljük) annak (azoknak) még az utiköltségét is kifizetem oda-vissza.
Tudom sok meló, és fárasztó, és egy doboz lámpás nem biztos hogy megéri (még akkor sem ha a kötszerekkel és fényrudakkal is hozzájárulnánk a celles készlethez) de megmondom őszintén, nekem a szeméthordás így nagyon kemény egyedül. Amennyire tudom köztetek találhatok olyat, aki szívén viseli a szemétszedési témákat, és ha utiköltséget állom, akkor csak idő és szándék kérdése.
Félreértés ne essék, nem "fizetségül" ajánlom a CJ-s cuccokat Cellre, amit tudunk azt mindenképpen viszünk a saját holmink mellett. De egy nagy doboz lámpást nem fogunk tudni a kötszerek, fénycuccok, miegymások mellett magunkkal cipelni. (nem is beszélve ha van szabad kapacitás, akkor ásót, kapát, gereblyét, baltát, fűrészt...stb is vihettek ha szükségetek lenne rá.
Uez vonatkozik a Nagyvelegen hagyott lámpásokra is (kb 10 db).
Egyébként mi tescóból 500 Ft/db akcióban vettük a lámpásokat, de nincs mindig ilyen akció.
kieg: Közben Nedda érdeklődött a kopjafa iránt, így megragadom az alkalmat és ide is felvetem.
Ha érdekel valakit a kérdés, akkor kedd vagy szerdai (juli22-23) napon kimehetünk a velegi terepre, és onnét elvihetőek a lámpások + a kopjafa.
Ha pedig akadna valaki aki a még mindig ottmaradt szemeteszsákok cipelésében segít (30 zsák, emberenként kb 2 vihető, ez 15 forduló 1 emberre, fordulónként kb 500-800 méter attól függően melyik részről cipeljük) annak (azoknak) még az utiköltségét is kifizetem oda-vissza.
Tudom sok meló, és fárasztó, és egy doboz lámpás nem biztos hogy megéri (még akkor sem ha a kötszerekkel és fényrudakkal is hozzájárulnánk a celles készlethez) de megmondom őszintén, nekem a szeméthordás így nagyon kemény egyedül. Amennyire tudom köztetek találhatok olyat, aki szívén viseli a szemétszedési témákat, és ha utiköltséget állom, akkor csak idő és szándék kérdése.
Félreértés ne essék, nem "fizetségül" ajánlom a CJ-s cuccokat Cellre, amit tudunk azt mindenképpen viszünk a saját holmink mellett. De egy nagy doboz lámpást nem fogunk tudni a kötszerek, fénycuccok, miegymások mellett magunkkal cipelni. (nem is beszélve ha van szabad kapacitás, akkor ásót, kapát, gereblyét, baltát, fűrészt...stb is vihettek ha szükségetek lenne rá.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Oh ezaz, már azt hittem egyedül kell menem:P
Szívesen segítek a hordásban, meg akkor el hozzuk Ns-el a demindent is. Mikor van indulás?
Szívesen segítek a hordásban, meg akkor el hozzuk Ns-el a demindent is. Mikor van indulás?
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Homár, hányra menjek oda? Ha minden jól megy, apám is el tud vinni, és a segítségért a Fejvadászat csapata is örülne egy két lámpásnak meg pár fáklyának.
Alapértelmezésben kedden a Mórról 10:00-kor induló busszal megyek. A fehérvári busszal kb 30-35 perccel hamarabb érkezem oda, ha vki pestről jön a népligetből 7:35-kor indulóval, azzal itt találkozom (ő 10 perccel hamarabb ér ide elméletileg)
Vélhetően szeles, idő lesz 22-23 fokot mondanak, futó zápor előfordulhat.
Visszafelé 14:55 vagy 17:55-ös busszal indulunk Velegről, annak függvényében mire jutottunk.
Számításaim szerint 2 ember, 2-3 óra alatt megvan a cipelés zömével. Persze többen könnyebb, és több cuccot is el tudtok hozni
ui: fáklyák nincsenek a helyszínen, csak néhány lámpás. Fáklyák Gödöllőn vannak, ám de ott sok.
Vélhetően szeles, idő lesz 22-23 fokot mondanak, futó zápor előfordulhat.
Visszafelé 14:55 vagy 17:55-ös busszal indulunk Velegről, annak függvényében mire jutottunk.
Számításaim szerint 2 ember, 2-3 óra alatt megvan a cipelés zömével. Persze többen könnyebb, és több cuccot is el tudtok hozni
ui: fáklyák nincsenek a helyszínen, csak néhány lámpás. Fáklyák Gödöllőn vannak, ám de ott sok.
A hozzászólást Lobster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 19, 2008 6:10 pm-kor.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Na, aki még mindig nem küldött leírást, igyekezzen, 25-ig még elfogadjuk, utána már nem, mert a szervezés utolsó fázisába lépünk. Pontosabban lehet utána is küldeni, de akkor már nem fogunk személyre szóló feladatokat kitalálni.
Draug- Hozzászólások száma : 366
Kocsma cégér nálunk, szóval megvan, szóval ne keresétek, szóval visszük.
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Remek, köszönjük.
Kézfelktartással kérném jellezni, hogy kik azok akik pénteken indulnak Cellre. Köszönöm
Nedda- Hozzászólások száma : 251
ez a péntek most péntek? mert akkor két kézzel jelentkezem
egyébként így a nagy betegeskedésem közepette jutott eszembe, hogy ide nem kellett volna előjelentkezni? vagy annyira ez nem fontos?
egyébként így a nagy betegeskedésem közepette jutott eszembe, hogy ide nem kellett volna előjelentkezni? vagy annyira ez nem fontos?
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
Emberek, ez a péntek nem ehét éntek igaz?
Mert azt tudom hogy Ogen ezen a héten jönXD
Mert azt tudom hogy Ogen ezen a héten jönXD
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Én elsején megyek, valamikor dél körüli órákban érkezem, ha minden rendben megy, és 20 perc alatt letudom a KRESZ-vizsgát (Közben pedig a kutya fáját, hogy nem kerültem be az előző napi csoportba!)
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Sok sikert hozzá! Kívánom, hogy bukj meg, ha megérdemled, és menj át, ha megérdemled.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
No, mi meg úgy néz ki, hogy szerdán megyünk, hogy pontosan mikor, az még nincs lefixálva, de majd gótbulin megbeszéljük. Velem tart Eszter, Dorka unokaöccse Kristóf, meg elvileg Juviel is. Szerintem valahogy délután érünk oda, 1-2 körül indulunk terveim szerint. Viszünk egy rakat fát, szétszedett szekrény, jó anyag. *sniff*
EDIT: ja, kocsival megyünk.
EDIT: ja, kocsival megyünk.
A hozzászólást PG összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 25, 2008 12:08 am-kor.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Azt megköszönjük.
Zsír. Augusztus elsején lesz részleges napfogyatkozás is, ami lájvra esik. Szervezők, lehet erre építeni. (Mondjuk nem meglepő, hogy újholdkor van napfoygatkozás, mert csak akkor lehet. )
"Budapestről nézve a fogyatkozás 11:02:39-kor kezdődik, akkor lép be a Hold korongja a Nap elé. A legnagyobb fázis, amikor a Nap területének 20 százaléka takarva lesz, 11:50:22-kor következik be. Az utolsó érintést 12:38:18-kor láthatjuk."
Ez nagyjából Cellre is igaz lesz.
"Budapestről nézve a fogyatkozás 11:02:39-kor kezdődik, akkor lép be a Hold korongja a Nap elé. A legnagyobb fázis, amikor a Nap területének 20 százaléka takarva lesz, 11:50:22-kor következik be. Az utolsó érintést 12:38:18-kor láthatjuk."
Ez nagyjából Cellre is igaz lesz.
szombat reggel jövök a legelső járatokkal... családi program otthol péntek este...
5 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.