Ruházat, jelmezek
+4
Sonir Norend
MagicHorse
Kildar
Spectre
8 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Milyen korszak/stílus legyen?
Re: Ruházat, jelmezek
Én azt mondom, hogy livery coat. Egyszerű, nem zabálja az alapanyagot, autentikus. Aki meg szebbet akar, annak gown.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Sonir: Ha találok kedvemre valót beteszem. Egyébként vállakat takarja, kb könyékig ér, az ujjak hoszabbak a karoknál, de könyéktől lefelé teljesen nyitott, hasonlóan ahogy a jelenlegi larpos ruhámon van, leszámítva hogy általában az ujj felé elvékonyodik.
Spectre: Félköpeny egyszerűbb és kevesebb anyagot eszik mint a livery coat.
Spectre: Félköpeny egyszerűbb és kevesebb anyagot eszik mint a livery coat.
Nekem a fonix bejon az kek alapon mutatna jol:D....a cimerkabat szerintem alap...az egy dolog, hogy vegyes ruhazat es mindenki mozoghat amiben akar, de ha mar kis hazankat egyutt megyunk kepviselni, legyen valami amirol messzire latszik kihez is tartozunk. Az egyseges sapka is belefer...azt mondjuk nemtudom, hogy orszagot nem lenne-e jobb valasztani
Cornazil- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2010. Jun. 21.
meg egy kerdes...a fekete az a taborszin miatt eloiras?...csak mert meno meg darth vader, de en nem feltetlenul szeretnek negyszazmilliard fokban fekete ruhaban rohangalni hatszaz kilo vassal a testemen ...ha eloiras, vagy mindenki feketet szeretne termeszetesen buszken fogom hordani, de nekem mar az ide Luminan is eleg volt a fekete felso a vert alatt ahhoz, hogy minel hamarabb a temetobe akarjak kerulni
Nem kell fekete ruhában rohangálnod. Elég, ha a címerkabát fekete-narancs
Nem volt rajtad elég réteg/nem ittál eleget/nem volt rajtad elég ideig. Nyáron 40 fokban fekete vas kurvajó belső klímát alakít ki negyed óra alatt, beleizzadsz, az párolog és hűt. Amikor leveszed fázni fogszCornazil írta:nekem mar az ide Luminan is eleg volt a fekete felso a vert alatt ahhoz, hogy minel hamarabb a temetobe akarjak kerulni
Jó, ilyen műszálas fosban tolta, alápárnázás nélkül. Úgy én is megdöglöttem volna 10 perc alatt
Szerk.: Soma, scak a te kedvedért: jól kinéző fosban
Szerk.: Soma, scak a te kedvedért: jól kinéző fosban
Ha mar fos legalabb nezzen ki jol
...kosz a tippet Gem...mindenki mondogatja, de nekem meg nincs tapasztalatom a verejtekfurdoben...kisse ilyesztoen hangzik, de meg fogom probalni:D
...kosz a tippet Gem...mindenki mondogatja, de nekem meg nincs tapasztalatom a verejtekfurdoben...kisse ilyesztoen hangzik, de meg fogom probalni:D
Pedig működik. Egy Gerecse 50 is túlélhető páncélban, 30 fokban, átizzadt gambesonnal. Csak nem vettem le a célban, nehogy tüdőgyulladással menjek haza (addigra kb. 15 fok volt).
ON: Nekem kb. mindegy, miben állapodtok meg ruha terén, mert az alapszín tetszik, ami meg kell, azt Mariannal megcsináljuk.
ON: Nekem kb. mindegy, miben állapodtok meg ruha terén, mert az alapszín tetszik, ami meg kell, azt Mariannal megcsináljuk.
Nah megint nagy a csönd, és nem született döntés.
A kérdés akkor: livery coat, vagy a Gem fél félköpenyes akármi (amiről még mindig nincs kép)?
A kérdés akkor: livery coat, vagy a Gem fél félköpenyes akármi (amiről még mindig nincs kép)?
Gyerekek, ennyire ne halmozódjanak a vélemények, mert átmegyünk diktatúrába.
Na jó, akkor fekete-narancs livery coat. Bal oldala fekete, jobb narancs, a feketén egy főnix?
Főnix az így what for? Egyébként akár kétoldalas osztás is mehet, én a csíkos fazont jobb preferálom.
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.