Cell-live jótékonysági buli
+14
Shivan
Ashi Valkoinen
Ameris
Cebo
Ishar
Soloviel
Isair
Ogen
Baharroth
Draug
Nedda
Maloth
Kildar
Keitel
18 posters
6 / 8 oldal
6 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cell-live jótékonysági buli
Beszéltem Neddával, elképzelhető, hogy a kutya ott sem lesz, mert elviszik. Megvan a kezdés időpontja is:
Május 11-én 17-órától lehet Neddáékhoz érkezni, a buli egész estés, másnap reggelig tart.
Május 11-én 17-órától lehet Neddáékhoz érkezni, a buli egész estés, másnap reggelig tart.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Én valószínűleg tortillás chips-et, és sört vagy bort. Nedda kérte sugalljam mindenkinek, hogy hozzon valamit enni, vagy inni.
Ezért kevésbé aggódom, szilveszterkor is több étel és ital volt, mint amennyit elfogyasztottunk. Nem kell nagyon túlzásba vinni.
Ezért kevésbé aggódom, szilveszterkor is több étel és ital volt, mint amennyit elfogyasztottunk. Nem kell nagyon túlzásba vinni.
Amúgy, a cucc népszerűségére való tekintettel, ne csak én hozzak almalevet. A kommerszcuccot még vállalom.
Úgy néz ki, hogy több mint 90% az esélye, hogy lehetünk ott (ma este kiderül hogy 100-e). Tényleg nagyobb hely, és tényleg Dorkától kevesebb mint 100 méterre van. Tehát én hozok a bulira épületet, meg gitárt. Meg zenét tudunk berakni, ha hoztok _audio_ cédét. Vagy mp3-mat, de akkor időben szóljatok.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Pergő, nem megyünk oda. Neddáéknál leszünk.
Valami édes kekszet vinnék, ill. rágcsálnivalót, én személy szerint nem vagyok piás, szóval ilyesmit nem is vinnék. Esetleg még egy kétésfélliteres gyömbért.
Konkrétan 2-3 csomag keksz és egy nagy üdítő, az 500 beugrón felül.
Konkrétan 2-3 csomag keksz és egy nagy üdítő, az 500 beugrón felül.
jajjdejó hogy pont ilyenkor van családi összejövetel nálunk!
Nagyon nagyon el szeretnék menni, úgyhogy megpróbálok kitalálni valamit.
Nagyon nagyon el szeretnék menni, úgyhogy megpróbálok kitalálni valamit.
Juviel- Hozzászólások száma : 110
Registration date : 2008. Feb. 27.
Ha azon mulik el raboluink! Iskolás kislány szögdécsel hazza a spár ból és 5 furcsa külsejű idegen elragadja! muhahahahahahahaaaaa
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Kildar írta:Írjunk neked igazolást?
Van pecsétem is.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
Keitel, nem tudom miért kell variálni, de ha nektek így jó, legyen. Én azonban nem fogok 20 másik ember hátán nyomorogni, meg szagolni őket, az nekem nem buli.
PG írta:Keitel, nem tudom miért kell variálni, de ha nektek így jó, legyen. Én azonban nem fogok 20 másik ember hátán nyomorogni, meg szagolni őket, az nekem nem buli.
Látszik nem utaztál még IGAZÁN zsúfolt vonaton soknapos larpról hazafelé
A vonat hagyján, elvégre pesten lakik, az érzés nem lehet új számára.
Az lenne a kérdésem, hamár Keitel kiírta a meghívottakat, most a másik két csapatból kik jönnek? Például Ashiék csapatára kíváncsi vagyok,mert nem találkoztunk,és a fórumon is xcsak őt magát látom ténykedni. Meg amúgy is jó lenne tudni hány éhes szájat kell etetni.
Amúgy Nedda, valami laktató kaját kikéne találni, mint a multkor, de pl. énrám ebben most nem biztos hogy tudsz számítani. De Nssel megbeszéljük kedden.
Az lenne a kérdésem, hamár Keitel kiírta a meghívottakat, most a másik két csapatból kik jönnek? Például Ashiék csapatára kíváncsi vagyok,mert nem találkoztunk,és a fórumon is xcsak őt magát látom ténykedni. Meg amúgy is jó lenne tudni hány éhes szájat kell etetni.
Amúgy Nedda, valami laktató kaját kikéne találni, mint a multkor, de pl. énrám ebben most nem biztos hogy tudsz számítani. De Nssel megbeszéljük kedden.
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Nem tom, elrőre kikötném nem vagyok elerszetve pénzzel. Ezért is kértem mindenkit Keitel álltal hogy HOZZATOK ENNI ÉS INNI. Mert nagy valószínűséggel nem lesz tul sok itthon.
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Megétjük, és természetesen mindenki visz ezt-azt.
Nedda neked eröl szerintem nem kell gondoskodni, te álod a hejet és téged csesznek le ha valamejikünk hülyeséget csinál:C
Nedda neked eröl szerintem nem kell gondoskodni, te álod a hejet és téged csesznek le ha valamejikünk hülyeséget csinál:C
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Isair írta:Megétjük, és természetesen mindenki visz ezt-azt.
Célozgatsz kiscsillag, célozgatsz? Jahj bár tudnám kire gondolhatsz...
Ja igen, két dolog, amit elfelejtettem:
Nestor téged is szeretettel várunk.
Isair nem fogyaszthat sok szeszes italt. Ha most berúg, eljátsza a bizalmunkat. Úgyhogy ajánlom mutasd meg öregem, milyen az, ha jófiú vagy!
Nestor téged is szeretettel várunk.
Isair nem fogyaszthat sok szeszes italt. Ha most berúg, eljátsza a bizalmunkat. Úgyhogy ajánlom mutasd meg öregem, milyen az, ha jófiú vagy!
Nedda vagyok, és lusta áttjelentkezni:
Ns evides tekintve, hogy cell live tag. Meg még akartam valamit csak el felejtettem.
Ns evides tekintve, hogy cell live tag. Meg még akartam valamit csak el felejtettem.
Keitel: nem azért nem fogok fogyasztani alkoholt mert megkértél rá. Tévedés ne esék én azt csinálom amit szeretek és amit akarok. Van ember megszabhatja mit de te nem vagy kösztük. Ezt nem akarom részletezni.
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Akkor asszem még egyszer megkérdezem, hogy kik jönnek? ezt úgy értettem név szerint bemondhatnátok hogy kik jönnek a másik csapatból, hogy tudjuk hány embert kell etetni.
Igen Keitel, Ns tagnak számít,akár akarja, akár nem. A meghívás számára nem volt kérdéses.
Amúgy mindenkinek szól hogy nem szeretnék öcsémmel kapcsolatos célozgatásokat hallani mert az én agyamat is felbassza a dolog. nagyon. Főleg mert nem érzem hogy bűnt követett volna el. Vagy hogy ő lenne az egyedüli aki valaha ilyet csinált. És alapból nem akart inni. És mivel harapós kedvemben vagyok, bárkit szívesen élőszóban is helyreteszek ha bemer szólni. Köszönöm.
Igen Keitel, Ns tagnak számít,akár akarja, akár nem. A meghívás számára nem volt kérdéses.
Amúgy mindenkinek szól hogy nem szeretnék öcsémmel kapcsolatos célozgatásokat hallani mert az én agyamat is felbassza a dolog. nagyon. Főleg mert nem érzem hogy bűnt követett volna el. Vagy hogy ő lenne az egyedüli aki valaha ilyet csinált. És alapból nem akart inni. És mivel harapós kedvemben vagyok, bárkit szívesen élőszóban is helyreteszek ha bemer szólni. Köszönöm.
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Ameris írta:
Tőlünk valószínűleg Andrew és Marinda jönnek, illetve én, MSN-en Nedda már megkeresett az ügyben, mondtam is neki. Ők nem fórumtagok itt, de Kildar hozzánk is beírta a meghívást, őket pedig ismerik azok a Cellesek, akik lejöttek múlthét vasárnap. Szóval részünkről három fő.
6 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
6 / 8 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.