Cell-live jótékonysági buli
+14
Shivan
Ashi Valkoinen
Ameris
Cebo
Ishar
Soloviel
Isair
Ogen
Baharroth
Draug
Nedda
Maloth
Kildar
Keitel
18 posters
2 / 8 oldal
2 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cell-live jótékonysági buli
Megyek én is.
Shivan- Hozzászólások száma : 166
Registration date : 2008. Feb. 25.
támogatom a javaslatot mennék énis, csak lehetőleg úgy essen, hogy ne éretségizzek, mert az igen gáz lenne....
Michael- Hozzászólások száma : 284
Soloviel írta:Egyik szaktársam olyat csinált anno bulin, hogy 70°os házipálesz+tescos narancslé, ezt fele-fele arányban egy 1 literes üvegbe bele, majd hagyni kell állni pár óráig, ezekután világít a sötétben...tehát jobb vigyázni, hogy ki mit iszik...bár legalább nem kell fáklya/elemlámpa.
Ha ez igaz, azt látni szeretném, vevő lennék rá. Valahogy a világító löttyök mindig érdekeltek.
A hely és az időpont bizonytalan, de legalább érdemes megrendezni, mert már most is elegen vagyunk.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Ezt a trükköt teszkós narancslével és teszkós votkával is meglehet csinálni és igen ez reális...
Pergő felajánlotta a Művészbázist mint helyszín. Ti mit gondoltok erről?
Ha nagyon nincs más, és tényleg miénk lesz arra az élyszakára szerintem simán.
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Voltam már ótvarabb helyen is
Michael írta:Voltam már ótvarabb helyen is
A hónap hozzászólása.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
tőlem jó Nedda úgyis eggyel arrébb lesz, így simán átlehet cuccolni
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Nincs még dátum. Kösz Pergőnek a felajánlást, lehet hogy élünk vele. Kérdés, hogy ingyen van-e, és megkapjuk-e biztosan? Mert ha bérelni kell szóba sem jöhet, valamint a buli úgy lenne jó, ha ott lehetne tölteni az egész estét reggelig. Mások nélkül.
Némi fakardos cuccért cserébe el tudom intézni "ingyér", illetve ha időben szólunk, akkor csak a mienk lesz aznap egész este.
Ez hol is van? Hozzászólásokból annyit sikerült leszűrnöm, hogy Nedda környéke.
Juviel- Hozzászólások száma : 110
Registration date : 2008. Feb. 27.
Ligetifasor. mitomén hány szám. Kisföldalattiról leszálsz és elindulsz jobbra, majd egy nagy ótvarul ronda ház előtt(?) lekanyarodsz jobbra...
Áhh, Pesten? Előszőr már féltem, hogy Celldömölk környékén van :$ Lehetőleg ne ZH nap előtt
Miért? Jó egyetemista egy éjszaka alatt megtanul japánul is, ha másnap zh, vagy infós helyeken a C++ -t!
Soloviel írta:Miért? Jó egyetemista egy éjszaka alatt megtanul japánul is, ha másnap zh, vagy infós helyeken a C++ -t!
Tanultam már meg egy éjszaka alatt Java-ban programozni.
Nem jó érzés.
Megjegyzem, mint hivatalos, jogilag elismert japánszakos állíthatom az állításod téves Solo:P Ha meglehetne egy este alatt tanulni, akkor én lennék a legboldogabb ember a világon...(Hamáááár a témánál vagyunk:D persze ez attól is függ, mik a zh elvárásai;) )
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Michael írta:Ligetifasor. mitomén hány szám. Kisföldalattiról leszálsz és elindulsz jobbra, majd egy nagy ótvarul ronda ház előtt(?) lekanyarodsz jobbra...
Nem kell Shivannak lenni, hogy ez alapján ne találj oda. Melyik megállónál? A jobbra az relatív, függ attól, hogy honnan érkezel. Nagy ronda házakkal tele a város.
Aszem jó buli lesz. Énis jelentkezek. ( csak félve mertem beirni mert még valaki elkezd niosztalgiázni)
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Egyszerű, te nem ihatsz, vagy készenlétben tartunk egy kis langyos sósvizet
Ezek szerint nem ismered ezt a klasszikus viccet, hát íme:Ameris írta:Megjegyzem, mint hivatalos, jogilag elismert japánszakos állíthatom az állításod téves Solo:P
Felmérést végeznek és megkérdezik az egyetemi professzort:
- Mennyi idő alatt tanulna meg japánul?
- Az attól függ kérem, ha mindent félretennék, akkor hozzávetőlegesen egy év alatt tanulnék meg japánul.
Megkérdezik a tanársegédet is:
- Ha mindent félretennék, akkor szerintem fél év alatt tanulnám meg a nyelvet.
Megkérdezik a hallgatót is:
- MI? HOLNAP ZH?!
Régi vicc, de a lényege szerintem érthető és valóságos is, sokmindent meg lehet tanulni egy éjszaka alatt, még ha nem is szó szerint értendő a vicc, én nemzetközi politikai viszonyok elméletét tanultam egy éjszaka alatt, érdekes volt, és mert fáradt voltam így csak 4-est írtam belőle, de az is valami.
Ahogy nézem akkor marad a Művászbázis.
Eljutás:
Ha metró felől jöttök:
Kisföldalatira fel kell szálni a Deák ferenc térnél.
Majd a hősők terénél le.
Ott elkell indulni a műcsarnok felé(nem a szép fehér, hanem a másik, ami kicsit vörösesen hányás színű.)vagy az időkerék, vagy az 56-os emlék mű felé, mindektő ronda és jól kiütközik a tájból(modern művészet ,,rulz").
Onnan tudod hogy jó fele vagy, hogy elsőnek egy 79-es megálót látsz meg, aztán egy iylen modern izét fém szarokal telle rakva,iylen szalagok. Utána tovább menve egy hasonló stilusú épületet, csak már lehasználtabbatt. Na annak a sarkán kell le fordulni. Fasor névre halgat az utca, van benne egy óvoda(lejjebb mint a pénzügyi intézmény), egy bank(hasonlít egy legó épületre).
A fasor könyű felismerni, mert van benne 2 fa sor, frissen rendbe hozott terület.
Ha össze futsz egy templomal akkor nagyon túl mentél.
Ha valahogy 70-sel jönnél.(A nyugatiba érkezők tudnak ide keveredni) A lövölde téren kell leszálni. Bármelyik írányból jösz kb ugyan ott találod magad. A király utcxa felé menő pont a téren áll meg a másik írányba haldó pedig egy utazási iroda előt(ebben az esteben a trolli írányát követve ki kell sétálni és ott lesz egy pár 10 méter után a tér). A tértől kb 50 méterre kezdődik a fasor. A Bajza utca keresztezi és választja el a lövöldétől. Ott el kell indulni egyneesen lefele a templom írányába. ÉS csak menni menni menni menni amíg egy parkoló val elátott épületnél meg nem látja az ember a Művész bázis sárga tábláját.
Fostam a szót egy sort, remélem érthető volt.
Eljutás:
Ha metró felől jöttök:
Kisföldalatira fel kell szálni a Deák ferenc térnél.
Majd a hősők terénél le.
Ott elkell indulni a műcsarnok felé(nem a szép fehér, hanem a másik, ami kicsit vörösesen hányás színű.)vagy az időkerék, vagy az 56-os emlék mű felé, mindektő ronda és jól kiütközik a tájból(modern művészet ,,rulz").
Onnan tudod hogy jó fele vagy, hogy elsőnek egy 79-es megálót látsz meg, aztán egy iylen modern izét fém szarokal telle rakva,iylen szalagok. Utána tovább menve egy hasonló stilusú épületet, csak már lehasználtabbatt. Na annak a sarkán kell le fordulni. Fasor névre halgat az utca, van benne egy óvoda(lejjebb mint a pénzügyi intézmény), egy bank(hasonlít egy legó épületre).
A fasor könyű felismerni, mert van benne 2 fa sor, frissen rendbe hozott terület.
Ha össze futsz egy templomal akkor nagyon túl mentél.
Ha valahogy 70-sel jönnél.(A nyugatiba érkezők tudnak ide keveredni) A lövölde téren kell leszálni. Bármelyik írányból jösz kb ugyan ott találod magad. A király utcxa felé menő pont a téren áll meg a másik írányba haldó pedig egy utazási iroda előt(ebben az esteben a trolli írányát követve ki kell sétálni és ott lesz egy pár 10 méter után a tér). A tértől kb 50 méterre kezdődik a fasor. A Bajza utca keresztezi és választja el a lövöldétől. Ott el kell indulni egyneesen lefele a templom írányába. ÉS csak menni menni menni menni amíg egy parkoló val elátott épületnél meg nem látja az ember a Művész bázis sárga tábláját.
Fostam a szót egy sort, remélem érthető volt.
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Azok a régi szép idők......Isair írta:Aszem jó buli lesz. Énis jelentkezek. ( csak félve mertem beirni mert még valaki elkezd niosztalgiázni)
Őszinte leszek: nem hiszek abban, hogy ez a hely a miénk lesz. Több okból.
Sok az ismeretlen tényező.
Szórakozóhelyeket nem szoktak egy csoportnak kiadni és dátumra lefoglalni ingyen, főleg úgy, hogy még a saját magunk italát és ennivalóját is mi vinnénk, és a helyszínen nem vennénk semmit.
Ez sántít. Nagyon. Jobb lenne egy ház, valakié. Nedda nem jön szóba, vele beszéltem.
Sok az ismeretlen tényező.
Szórakozóhelyeket nem szoktak egy csoportnak kiadni és dátumra lefoglalni ingyen, főleg úgy, hogy még a saját magunk italát és ennivalóját is mi vinnénk, és a helyszínen nem vennénk semmit.
Ez sántít. Nagyon. Jobb lenne egy ház, valakié. Nedda nem jön szóba, vele beszéltem.
2 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
2 / 8 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.