Krulada LIVE - Általános megbeszélés
+22
Damien-Maelstrom
Lobster
Sonir Norend
Eglar
Nirwastir
Andrew
Nedda
Jason
Cebo
Juviel
Skalle
Shivan
Ashi Valkoinen
Ishar
Michael
Draug
Ogen
Lecram
Ameris
Soloviel
PG
Kildar
26 posters
5 / 12 oldal
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Re: Krulada LIVE - Általános megbeszélés
Kiteszek erről egy szavazást a Szavazásokba, azt amiből több lesz, akkor lesz és kész!
A játék rendszerét illetően egy apróbb változtatást szeretnék bejelenteni, mely szimplán színesebbé teszi a halálrendszert, lévén így a rendszer is illeszkedik a világhoz.
A lényeg az, hogy aki fizeti az egyházi adót, az a normál körülmények között tölthet, és lehet extra pénzért valami extra jutalomban is részesül az egyháztól, de az extra juttatást már azokra bízom inkább, akik ezirányban szeretnének működni. Aki nem fizeti az egyházi adót, azért a kultisták nem imádkoznak, így lelke a túlvilágon marad addig, amíg más módot nem talál arra, hogy onnan szabadulhasson, ezen módokat nem lövöm le előre, csak annyit mondok, hogy ezen embereknek sem elveszett a helyzetük.
Továbbá, ha valaki szeretne előstoryt írni, annak javaslom, hogy jövőhét szerda estig küldje el a soloviel@freemail.hu emailcímre őket, vagy ha sikerül elkapnia msn-en, akkor ott, bár utóbbi lehetőség nagyon bizonytalan, mert mostanában nem működik a programom.
Akitől már kaptam, annak nem szól természetesen, akinek pedig még nincs meg a szabálykönyv, az elkérheti magától az írótól, Kildartól, illetve ha jól tudom minden cellesnek megvan.
A Mezsgye topicot pedig tessék elolvasni, van benne sok érdekes információ az idei játékkal kapcsolatban. Az előstoryk azért fontosak, mert így mindenkinek egyéni szála lehet a játékon belül, a kveszteket így egymástól is megkaphatjátok nem kell minden hozzám rohangálni, ha valami baj van, a játék is sokkal rugalmasabb ettől.
Kellemes story írogatást!
A lényeg az, hogy aki fizeti az egyházi adót, az a normál körülmények között tölthet, és lehet extra pénzért valami extra jutalomban is részesül az egyháztól, de az extra juttatást már azokra bízom inkább, akik ezirányban szeretnének működni. Aki nem fizeti az egyházi adót, azért a kultisták nem imádkoznak, így lelke a túlvilágon marad addig, amíg más módot nem talál arra, hogy onnan szabadulhasson, ezen módokat nem lövöm le előre, csak annyit mondok, hogy ezen embereknek sem elveszett a helyzetük.
Továbbá, ha valaki szeretne előstoryt írni, annak javaslom, hogy jövőhét szerda estig küldje el a soloviel@freemail.hu emailcímre őket, vagy ha sikerül elkapnia msn-en, akkor ott, bár utóbbi lehetőség nagyon bizonytalan, mert mostanában nem működik a programom.
Akitől már kaptam, annak nem szól természetesen, akinek pedig még nincs meg a szabálykönyv, az elkérheti magától az írótól, Kildartól, illetve ha jól tudom minden cellesnek megvan.
A Mezsgye topicot pedig tessék elolvasni, van benne sok érdekes információ az idei játékkal kapcsolatban. Az előstoryk azért fontosak, mert így mindenkinek egyéni szála lehet a játékon belül, a kveszteket így egymástól is megkaphatjátok nem kell minden hozzám rohangálni, ha valami baj van, a játék is sokkal rugalmasabb ettől.
Kellemes story írogatást!
Baráti körből kikre számíthatunk biztosan? Kildar, Petro Shivan, Nedda úgy tudom biztosan jön. Juviel, Keruak ti jöttök, esetleg valaki olyan aki még nem volt ?
Esélyes, hogy Avras is jön.
Draug- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Feb. 25.
Dehát ő még Cellen se volt. E.
Mivel sok embernek ütközik a jelenlegi Augusztus 8-10-i időpont egyeseknek előre leszervezett, másoknak úgy hirtelen felindultságból közbejött programjaival, így a játék időpontját módosítjuk Szeptember 12-14-re, azaz Szeptember 2. hétvégéjére!
Remélem ezen időpontra nem szervez senki semmi mást, és végre nyélbe üthetünk egy hátborzongató, de mégis kellemesnek mondható játékot.
Aki esetleg már előre tudja, hogy nem lesz jó neki ez az időpont, az írja kérem meg, hogy az ősz folyamán mely hétvége lenne jó neki, előre is köszönöm!
Remélem ezen időpontra nem szervez senki semmi mást, és végre nyélbe üthetünk egy hátborzongató, de mégis kellemesnek mondható játékot.
Aki esetleg már előre tudja, hogy nem lesz jó neki ez az időpont, az írja kérem meg, hogy az ősz folyamán mely hétvége lenne jó neki, előre is köszönöm!
Nektek is pont Helloweenre kellett raknotok Kruladát
sztem szept. 1. hétvégéje sokkal jobb lenne
sztem szept. 1. hétvégéje sokkal jobb lenne
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Kildarnak nem jó, mert beköltözéssel esik egybe!
Amúgy pedig sírás helyett írj egy alternatívát, ezt már leírtam!
Amúgy pedig sírás helyett írj egy alternatívát, ezt már leírtam!
Szeptember első hete szinte az összes kollégistának nem jó, a veszprémieknek (pl Petro, Ns vagy jómagam) pl kiemelten nem.
A hozzászólást Kildar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 05, 2008 12:51 pm-kor.
Nekem sem jó, mert már suli van. Illetve nagyon esetleg meg tudom oldani de necces.
Nedda- Hozzászólások száma : 251
oké, akkor szept 3. hévégéje, ha az sem, akkor max. lefújom a Helloweent...
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Akkor ez az eltolás már teljesen végleges?
Draug- Hozzászólások száma : 366
Ja, most hétvégén nem lesz LARP.
PG írta:Ja, most hétvégén nem lesz LARP.
Azért ha valakinek mégis igénye lenne egy jó kis fakardozásra, az jöjjön hozzánk Tatabányára! (azt a rohadt, még rímelt is )
Most gondolkodom, ha a Krulada szeptemberben lesz, lehet, hogy én is elmegyek rá.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Igen, Petro, végleges az eltolás, csak legyen jó az embereknek.
Tudom Nedda, neked szombati is a sulid, de nem lehet, hogy ezen az egy napon korábban engedjenek el, vagy szülői aláhamisítást oldjunk meg?
Tudom Nedda, neked szombati is a sulid, de nem lehet, hogy ezen az egy napon korábban engedjenek el, vagy szülői aláhamisítást oldjunk meg?
Szeptemberben lehet, hogy én is lemegyek, ha szerzek jelmezt.
Megolható, csak péntek este esetleg nem leszek lent:D
Egyszerű, pénteken hirtelen nagyon súlyos fertőző betegséged lesz ami hétfőre elmúlik.
Nem a tanárok a gond, hanem édesanya. Ő meg fertőző bizbaszal nem enged el. Majd meglátjuk, részemről küzdők a témában.
Szeptemberben úgy néz ki, hogy én is tudok menni. (Még jó, hogy nálunk hétközben lesz a beköltözés )
ha szept. második hétvégéje lenne, talán én is esélyes lennék mert nálunk csak 15-én van sulikezdés.
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
5 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.