Krulada LIVE - Általános megbeszélés
+22
Damien-Maelstrom
Lobster
Sonir Norend
Eglar
Nirwastir
Andrew
Nedda
Jason
Cebo
Juviel
Skalle
Shivan
Ashi Valkoinen
Ishar
Michael
Draug
Ogen
Lecram
Ameris
Soloviel
PG
Kildar
26 posters
6 / 12 oldal
6 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Krulada LIVE - Általános megbeszélés
Örülök, hogy egyre többen leszünk, ha ez így folytatódik marha sokan leszünk !
Ha szept. második hete, akkor én is gyarapítom a létszámot...
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Brennék bekúrtak egy gödi keltát szeptember 12-14re, de UGYE ezt most mindannyian leszarjuk? Szal szerintem senkit se érint a gödikelta most már.
hát őőőőő nem?
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
Ez most hátőőő nem volt olyan értelemben hogy téged se érdekel, vagy hátőőő nem olyan értelemben hogy nem értesz egyet velem?
Szerintem irónikusan értette az elgondolkodást.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Dicsőség a Szent Nyú... ööö... minek a nevében is kell majd égetni az embereket?
És akkor 12-14 már végleges időpontnak számít?
És akkor 12-14 már végleges időpontnak számít?
Semmi Jé elvileg te vagy valaki más kértetek fel Dreegart meg engem inkvizítornak vagy valami ilyesmi
Tényleg, korbácsra akadt már valakinek valami forradalmian új ötlete vagy marad a szokásos?
Tényleg, korbácsra akadt már valakinek valami forradalmian új ötlete vagy marad a szokásos?
Igazából a larpos láncosbuzogányok 99%a inkább korbács mint láncosbuzogány.
naja, de láncos buzogánnyal nem lehet olyan jól ösztönözni a hívő embereket.
bááár... ez is egy opció
bááár... ez is egy opció
Szerintem legyen igazi a korbács, és akkor már trú.
Kíváncsi vagyok, ki vállalná még be.
ha már igazi lenne akkor sztem megpróbálnék előtúrni egy 9 farkú macskát. Az is trú bár azt hiszem egy teljesen más kultúrkörben
Ashi Valkoinen írta:Szerintem legyen igazi a korbács, és akkor már trú.
Beálltunk egyszer edzeni a rómaiakhoz, és nem annyira rossz a korbács mint mondják. Persze ha valakinek az a éclja, üthet vele akkorát, hogy húsba vágjon, de értelmes keretek között nem is vészes, pláne ruhán keresztül. Bőrre csíp, az tény.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.
Ishar írta:értelmes keretek között nem is vészes,
Kimondtad a lényeget.
Bazzeg Sonir te mit keresel itt? :O
Nah ha a magasságos legszentebb eszmény is megengedi és sikerül időben elkészíteni a csuhákat akkor én meg Dreegar megyünk hogy ápoljuk eme posványba süllyedt közösség lelkét és kipurgáljuk az érdemteleneket valamint megégessük ellenségeinket.
Ámen
Jut eszembe egy majdnem buzogányszerű dolgnak gondolom a nyelét is végig kell polizni legalább egy réteggel jól sejtem?
Ámen
Jut eszembe egy majdnem buzogányszerű dolgnak gondolom a nyelét is végig kell polizni legalább egy réteggel jól sejtem?
Kildar
Andrew lehet kocsmáros, de arra kérnénk, hogy inkább ilyen kifőzdeszreűség legyen a dolog ! Soloviel továbbra is a Király falatkák fogadót csinálja majd : )!
Andrew lehet kocsmáros, de arra kérnénk, hogy inkább ilyen kifőzdeszreűség legyen a dolog ! Soloviel továbbra is a Király falatkák fogadót csinálja majd : )!
Velem meg most kicsesztek jól. Betettek kolis rendezvényt, és ha nem akarok a híd alatt lakni közösségi kreditek híján, oda kell mennem larpozás helyett. De Nagash barátném visz némileg (legalábbis faját és foglalkozását tekintve) visz egy hasonló karaktert, márha sikerül összeülnünk addig hármasban Kildarral... ő meg majd továbbítja villanyvasúton Solónak. (remélem ^^)
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Sajnálattal közlöm, hogy a hétvégi játékot el kell halasztanunk!
A pilisborosjenői önkormányzat pont erre a hétvégére szervezte a Egri Csillagok film 40 éves évfordulója alkalmából alkotott rendezvényt, melyen a filmben szereplő színészek is meg fognak jelenni.
A probléma, hogy erről régóta szó volt, csak éppen nem írtak ki pontos dátumot.
Jobb lett volna nyáron megrendezni a játékot szerintem, de ezt már sokat mondogattam...
A rendezvény alkalmából viszont elég rendesen felhúzták a helyet, tehát a falakra néhol lépcsők is vezetnek fel, a csonkatorony előtti szakasz ki van építve rendesen, és persze kigazolták a környéket. Továbbá a film miatt emléktáblát helyeztek el a várfalra, de nem zavaró tényező.
A kérdés az a részünkről, hogy megrendezzük-e az ősz folyamán más időpontban, például jövő hétvégén, vagy jövő hét utáni hétvégén, vagy halasszuk az egészet jövőre, de akkor mindenképpen nyárra?
A pilisborosjenői önkormányzat pont erre a hétvégére szervezte a Egri Csillagok film 40 éves évfordulója alkalmából alkotott rendezvényt, melyen a filmben szereplő színészek is meg fognak jelenni.
A probléma, hogy erről régóta szó volt, csak éppen nem írtak ki pontos dátumot.
Jobb lett volna nyáron megrendezni a játékot szerintem, de ezt már sokat mondogattam...
A rendezvény alkalmából viszont elég rendesen felhúzták a helyet, tehát a falakra néhol lépcsők is vezetnek fel, a csonkatorony előtti szakasz ki van építve rendesen, és persze kigazolták a környéket. Továbbá a film miatt emléktáblát helyeztek el a várfalra, de nem zavaró tényező.
A kérdés az a részünkről, hogy megrendezzük-e az ősz folyamán más időpontban, például jövő hétvégén, vagy jövő hét utáni hétvégén, vagy halasszuk az egészet jövőre, de akkor mindenképpen nyárra?
Bassza meg az annyát a pilisborosjenői önkormányzat.
Well, fuck. Mivel az ősz hátralevő része eléggé betáblázott, ezért faszom se tudja.
6 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
6 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.