Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Offtopic
Oké, semmi gond, el van sikálva.
---------------------------------------------
msn-en nem vagyok elérhető, pü-re, vagy e-mailre azonban reagálok.
---------------------------------------------
msn-en nem vagyok elérhető, pü-re, vagy e-mailre azonban reagálok.
Ghar ut’kra Nalh
Trann ju’ul balan, ut’kra Nalh,
Faggu u’balla, ju’a Ghar.
Khi ant luggal Ur saala’ar.
I’nall ug trann huwaa at Nalh.
Ghar ju’ul latta ut’kra Rahr,
Faggu ru’anta ju’a Ghar.
Ir tallu sa’nu a lagall!
Vi jallu trann saala’har.
Nalhu ul latta, ut’kra Ghar?
Trannu urra attu Alghar.
Khi tallu gal hurr Aah balan.
Vi jallu na ga arta Ran.
Trann ju’ul balan, ut’kra Nalh,
Faggu u’balla, ju’a Ghar.
Khi ant luggal Ur saala’ar.
I’nall ug trann huwaa at Nalh.
Ghar ju’ul latta ut’kra Rahr,
Faggu ru’anta ju’a Ghar.
Ir tallu sa’nu a lagall!
Vi jallu trann saala’har.
Nalhu ul latta, ut’kra Ghar?
Trannu urra attu Alghar.
Khi tallu gal hurr Aah balan.
Vi jallu na ga arta Ran.
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Ez költészet. Akármennyire is nem tűnik annak, de az...
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Freya írta:Sziasztok!
Cservenka Gréta vagyok. De mindenki csak Grétának vagy Freyának szólit. Egy páran már ismerhettek.(Akik ott voltak Rivergard 2-n azok biztosan, de a többiekkel is szívesen megismerkednék.)
Magam röviden ennyi.
Freya
Az új topikot majd kérlek, töröld, Kildar, köszi.
Kildar írta:Mindenesetre szeretnék mindenkit, aki mindkét játékon részt vett, megkérni arra, hogy a következő kérdésen gondolkodjon el, de esetleges válaszát az offtopikban ejtse meg:
"Mi volt a különbség a Fallout és a Cell között?"
A kérdést már többeknek élőben is feltettem, de itt talán jobban át tudják gondolni a választ. Az oka egyszerű: Fallout után mint szervező abszolút nem éreztem magam kimerültnek, sőt, lelkesen zártam az egészet. Cell után viszont erős "faszombele" hangulatom van, és azt érzem, hogy mennyire hálátlan játék is ez. Mivel én magam nem tudom a kérdésre a választ, ezért titeket kérdezlek.
Én nem éreztem túl nagy különbséget. Mindkettőn jól éreztem magam, a karaktereim céljait néha igen, néha nem sikerült IN megvalósítani. Kevés OUT szájhúzás meg rinya volt, a Cell annyival volt fárasztóbb, hogy már keddtől kellett rá készülni, több játéktárgy, papír, egyéb volt benne, mint a Falloutban, amin kisebb létszám is volt, ráadásul tesztjelleggel működött. Én - mint a barbár tábor helyszínszervezője - nagyon is elégedett vagyok a játékkal, és nem csak a mi táborukkal, hanem az egésszel is. Még egy ilyen live-ért bevállalnám a nyolcórás megbasz vihart is. A vége lett amilyen lett, ahogy Damien írta: mindenki hibája és senkié sem.
http://rpg.hu/iras/mutat.php?id=5565
Legenda játékok folytatása, Ostromjáték szervezésben. Ha nem lesz azon a hétvégén semmi, akár le is lehetne menni (tapasztalatszerzés címen, mint Luminára), ingyen is van, BP-hez és Tatabányához is közel.
Legenda játékok folytatása, Ostromjáték szervezésben. Ha nem lesz azon a hétvégén semmi, akár le is lehetne menni (tapasztalatszerzés címen, mint Luminára), ingyen is van, BP-hez és Tatabányához is közel.
Először is: "Az Ostrtomjáték Egyesület szervezésében, de az eredeti alkotókkal egyetértésben folytatjuk Estoria és Merán emberi birodalmainak történetét." csak hogy pontosan idézzünk...Ashi Valkoinen írta:http://rpg.hu/iras/mutat.php?id=5565
Másodszor is: ha nem akkor lesz Rivergard, akkor azon a hétvégén szeretnék veled meg Kildarral összefutni valahol, de ezt a meetinget akár megtoldhatjuk egy túrával is... Mondjuk Zsámbék tájékára...
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Direkt írtam le rendesen az egyesület nevét. A kiírásom pedig abszolút offense nélküli volt, mert én lemennék, megnézném, milyen egy ostromos szervezésű live...
Rivergard 3-ról meg semmi hír, bár lehet, hogy Skalle szemműtétje miatt nem is lesz...
Rivergard 3-ról meg semmi hír, bár lehet, hogy Skalle szemműtétje miatt nem is lesz...
Vicc nélkül, én mindenképpen lenézek. Egyrészt régen jártam azon a terepen, és anno még az is megfordult a fejemben, hogy oda szervezzek CJ-t, amit aztán a megközelíthetőség miatt elvetettem. De ostromokon megfordultam ott, és szép vidék, túrázni tökéletes és ősszel szerintem viszek fényképezőt is.
Mondjuk én elsősorban nem az ostromjáték szervezés miatt mennék, hanem a "legendai" gyökerek érdekelnek, nekem ugyanis anno ez kimaradt (akkor valahogy nem villanyozott fel a téma) de szeretnék többet tudni erről a játéksorozatról. Kell az anyag egy majdani larp-történelem cucchoz.
Mondjuk én elsősorban nem az ostromjáték szervezés miatt mennék, hanem a "legendai" gyökerek érdekelnek, nekem ugyanis anno ez kimaradt (akkor valahogy nem villanyozott fel a téma) de szeretnék többet tudni erről a játéksorozatról. Kell az anyag egy majdani larp-történelem cucchoz.
Jelmezek
Damien-Maelstrom írta:No igen. Nem tudjuk megcáfolni, mert nem voltál ott az első Fallout-on... holott akkor nem volt ekkora svungja a ruháknak előre. Mégis jó volt. Bocsánat, mégis ott voltál. És megnyerted a legszarabb jelmez címét. Mert mindenki kreatív volt, csak te ragaszkodsz a filmes/screenshotos faszságaidhoz. Ennyi erről.
Cell 5. Jelmezek. Tökéletesek. Nem voltál, egy szavad nem lehet rá.
A vita meg arról megy, hogy Sonirral egyetemben képtelenek vagytok kreatívat alkotni, tesztelni, próbálkozni, utánanézni a történelmi alapoknak és így ruhát készíteni. A szervezők biztos adnak ötleteket, csak nyisd ki a szád.
Ennyi.
Ehm, ehm, iszonyú nagy túlzásokba esel. Cell 5 jelmezek tökéletesek, ez rajtad akkor mi a fene?
Akkor ki nyerte meg a legszarabb jelmez címét? A falloutos jelmezemmel nekem volt bajom, de nektek, ha ugyan annyira odavagytok a realitásért, akkor szavatok sem lehetne rá. Megjegyzem ennél a fenti képnél még sok évvel ezelőtt gagyi cuccokban is korrektebb voltam.
Az, hogy egy játékon nem vagyok ott, az nem azt jelenti, hogy nem lehet róla véleményem, képeket láthatok, leírásokat olvashatok. Sőt, előre megjósolhatom, milyen lesz a résztvevők megjelenése. Évek óta bejön. Azt pedig nem Te döntöd el, hogy kinek van a legszarabb jelmeze.
Ami Sonirt illeti, nem Ő ugatott, képeket hozott, javaslatokat tett, Te meg bunkó voltál, ilyenekkel jössz, hogy nem vagyunk képesek tesztelni, meg történelmi alapoknak utána nézni, ezt pont Te mondod Nekem? Miért, Te mi a fenét tettél akkor eddigi larp-os pályafutásod alatt, hogy ilyeneket írsz?
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
1. Én nem vagyok LARPos. Én elmegyek játszani, jól érezni magam élőszerepjátékon, ennyi.
2. A szubjektivitás jogán döntöm el, hogy szerintem kinek volt a legszarabb a jelmeze. Te vagy a szerencsés nyertes.
3. Miért, mi a bajod vele? (Azon kívül természetesen, hogy rajtam van...)
4. Mitől olyan fasza ez a régi kiforratlan cucc? Mert trehányul, igénytelenül néz ki? Kissé más értelmezéseink vannak a "jó"-ról, szerintem...
5. Gratulálok, hogy évek óta ennyire húdefasza arc vagy, és még senki sem merte a szemedbe mondani, hogy egy hisztis szaralak vagy, aki túl sokat hisz magáról. Konkrétan annyit, hogy ő szarta az autentikusságot.
6. Légy büszke magadra. Meteorológiai pályán nem gondolkodtál?
7. No igen, TE ugattál, nem Sonir. Sonir értetlenkedett, és a te baromságaid mellett foglalt állást. Járulékos veszteség (tegye fel a kezét, aki sajnálja...).
8. No igen. Nekem nem lehet véleményem, ellentétben veled. Egyértelmű. De mondd csak. Te mit tettél...?
Várj!
Eszembe jutott valami.
Az eddigi játékokon amiken voltam 100% szerep játszottam (amire te képtelen vagy és nem csak az én meglátásom szerint, de ezt majd bevállalják azok akik mondták, ha majd akarják), ahol megjelentem (Rivergard, Krualda - itt a cipők voltak amik nem illettek bele, Cell, Fallout itt tökéletes jelmez) ott odafigyeltem a jelmezemre, segítettem a szervezőknek amiben tudtam, ötletekkel, észrevételekkel, munkával, amivel csak tudtam.
Oh, mégiscsak van itt valami.
9. Szóval? Csak fáj az igazság?
10. Gondolkodj...
U.I.: A személyes névmások, mint például a "te" kisbetűvel írandók! (Kis segítség: én, te, ő, mi, ti, ők)
2. A szubjektivitás jogán döntöm el, hogy szerintem kinek volt a legszarabb a jelmeze. Te vagy a szerencsés nyertes.
3. Miért, mi a bajod vele? (Azon kívül természetesen, hogy rajtam van...)
4. Mitől olyan fasza ez a régi kiforratlan cucc? Mert trehányul, igénytelenül néz ki? Kissé más értelmezéseink vannak a "jó"-ról, szerintem...
5. Gratulálok, hogy évek óta ennyire húdefasza arc vagy, és még senki sem merte a szemedbe mondani, hogy egy hisztis szaralak vagy, aki túl sokat hisz magáról. Konkrétan annyit, hogy ő szarta az autentikusságot.
6. Légy büszke magadra. Meteorológiai pályán nem gondolkodtál?
7. No igen, TE ugattál, nem Sonir. Sonir értetlenkedett, és a te baromságaid mellett foglalt állást. Járulékos veszteség (tegye fel a kezét, aki sajnálja...).
8. No igen. Nekem nem lehet véleményem, ellentétben veled. Egyértelmű. De mondd csak. Te mit tettél...?
Várj!
Eszembe jutott valami.
Az eddigi játékokon amiken voltam 100% szerep játszottam (amire te képtelen vagy és nem csak az én meglátásom szerint, de ezt majd bevállalják azok akik mondták, ha majd akarják), ahol megjelentem (Rivergard, Krualda - itt a cipők voltak amik nem illettek bele, Cell, Fallout itt tökéletes jelmez) ott odafigyeltem a jelmezemre, segítettem a szervezőknek amiben tudtam, ötletekkel, észrevételekkel, munkával, amivel csak tudtam.
Oh, mégiscsak van itt valami.
9. Szóval? Csak fáj az igazság?
10. Gondolkodj...
U.I.: A személyes névmások, mint például a "te" kisbetűvel írandók! (Kis segítség: én, te, ő, mi, ti, ők)
Ne kezdjünk el azon rinyálni, hogy kinek van joga véleményt mondani. Mindenkinek van, és amennyiben ez nem lép át bizonyos határokat akkor ok.
Megjegyzem, most már kezd átlépni, tehát plíz egy picit vegyünk vissza.
A tökéletességről alkotott fogalmaitok eltérnek, ezért kár győzködni egymást, persze ettől még véleményezhetitek egymás cuccát, csak éppen ennek nincs sok értelme.
Mivel azonban mindig az aktuális játék szervezői fogják eldönteni, hogy mik az irányelvek ilyen kérdésekben ezért a dolog uis megmarad e-box szinten mindaddig amíg nem születik erről konkrétabb döntés. Utána majd a szervezőség mond valamit és onnantól eldönthető hogy akar e valaki ott játszani vagy sem. Ezért aztán kár ennyire elmélyíteni a vitát, nem egymással hanem a játék szervezőivel van megbeszélni valótok.
Keitel: a Fallouton a "keiteli" érvek alapján volt az egyik leggyengébb a jelmezed, ami viszont nem is zavart senkit, mindaddig amíg nem kezdtél el ezen a témán pörögni. Megjegyzem ugyanezen szempontok alapján én voltam a másik leggyengébb, bár én szándékosan néztem ki ilyen egyszerűen és "tisztán" a már ismert ines indokokból.
Viszont a "ki mit tett a larpos pályafutása" alatt témát kérlek erősen hanyagold, mert nagyon nemtetszős a dolog. Sőt, továbbmegyek, mindenféle "ki vagy te és mit csináltál?" jellegű dolgot kerüljünk ha lehet, mert nem attól lesz valami jó és igaz mert nagyobb ember mondja. Ne legyünk Sirtomok, ahol a "név" számít nem a tartalom.
Egyébként meg Damien reagált, nem kezdeményezett, a provokatőr általában te vagy pedig a te larpos pályafutásod sem váltotta meg a világot. Inkább mutass példát, ahogy tetted azt számos esetben és igen remek jelmezedet láttam már, de ettől még nincs jogod leszarozni más munkáját.
Megjegyzem, pontosan olyan bunkó vagy mint Damien csak te intellektuálisan adod ezt elő. De ugyanúgy szarozod mások jelmezét, a jóról szinte sosem beszélsz csak a negatívumokat emlegeted. Pedig a magyar nyelv igen széles skáláját vonultatja fel a szinonim szavaknak és bizony a "szar" is elmondható szebben.
Damien: Te egy elég temperamentumos ember vagy, ezt tudom és elfogadom. Azt is tudom hogy értelmes vagy, sőt kompromisszumkész (legalábbis ha már lehiggadtál ).
De tény, hogy a legtöbb vulgáris és személyeskedő hsz tőled származik, és elég sokszor keveredsz online szóváltásokba másokkal. Nem sok jogalapom van bármit is mondani de ne legyél Ishar2. Elég sokan leugatták már Keitelt ezelőtt is, tehát pontosan tudja hogy sokan nincsenek jó véleménnyel róla. Nem szeretném ha X vita után sértődéskupacok lennének mindenütt (mondom én aki már a fél világot megsértettem :S ) és ez kihatna a köv játékra. Nem titok a Fallout project nagy szerelmünk és szeretnénk ha a jövő évi még jobb lenne mint az idei volt. Ehhez azonban kelleni fogtok mindannyian, hogy áthozzátok azt a mentalitást és feelinget amit idén megalapoztatok. Az új embereknek ti fogtok példát mutatni. Én nem várhatok el tőletek semmit, csak annyit kérdezhetek: vállaljátok a felelősséget hogy egy magasra tett mércét ne kelljen lentebb rakni? Ha igen, akkor az áldozatokkal jár...
ui: most már van okotok nem egymást szapulni, hanem az okoskodó Homárt . Éljetek a lehetőséggel és tegyétek félre a személyeskedéseiteket, nincs rájuk szükség.
Megjegyzem, most már kezd átlépni, tehát plíz egy picit vegyünk vissza.
A tökéletességről alkotott fogalmaitok eltérnek, ezért kár győzködni egymást, persze ettől még véleményezhetitek egymás cuccát, csak éppen ennek nincs sok értelme.
Mivel azonban mindig az aktuális játék szervezői fogják eldönteni, hogy mik az irányelvek ilyen kérdésekben ezért a dolog uis megmarad e-box szinten mindaddig amíg nem születik erről konkrétabb döntés. Utána majd a szervezőség mond valamit és onnantól eldönthető hogy akar e valaki ott játszani vagy sem. Ezért aztán kár ennyire elmélyíteni a vitát, nem egymással hanem a játék szervezőivel van megbeszélni valótok.
Keitel: a Fallouton a "keiteli" érvek alapján volt az egyik leggyengébb a jelmezed, ami viszont nem is zavart senkit, mindaddig amíg nem kezdtél el ezen a témán pörögni. Megjegyzem ugyanezen szempontok alapján én voltam a másik leggyengébb, bár én szándékosan néztem ki ilyen egyszerűen és "tisztán" a már ismert ines indokokból.
Viszont a "ki mit tett a larpos pályafutása" alatt témát kérlek erősen hanyagold, mert nagyon nemtetszős a dolog. Sőt, továbbmegyek, mindenféle "ki vagy te és mit csináltál?" jellegű dolgot kerüljünk ha lehet, mert nem attól lesz valami jó és igaz mert nagyobb ember mondja. Ne legyünk Sirtomok, ahol a "név" számít nem a tartalom.
Egyébként meg Damien reagált, nem kezdeményezett, a provokatőr általában te vagy pedig a te larpos pályafutásod sem váltotta meg a világot. Inkább mutass példát, ahogy tetted azt számos esetben és igen remek jelmezedet láttam már, de ettől még nincs jogod leszarozni más munkáját.
Megjegyzem, pontosan olyan bunkó vagy mint Damien csak te intellektuálisan adod ezt elő. De ugyanúgy szarozod mások jelmezét, a jóról szinte sosem beszélsz csak a negatívumokat emlegeted. Pedig a magyar nyelv igen széles skáláját vonultatja fel a szinonim szavaknak és bizony a "szar" is elmondható szebben.
Damien: Te egy elég temperamentumos ember vagy, ezt tudom és elfogadom. Azt is tudom hogy értelmes vagy, sőt kompromisszumkész (legalábbis ha már lehiggadtál ).
De tény, hogy a legtöbb vulgáris és személyeskedő hsz tőled származik, és elég sokszor keveredsz online szóváltásokba másokkal. Nem sok jogalapom van bármit is mondani de ne legyél Ishar2. Elég sokan leugatták már Keitelt ezelőtt is, tehát pontosan tudja hogy sokan nincsenek jó véleménnyel róla. Nem szeretném ha X vita után sértődéskupacok lennének mindenütt (mondom én aki már a fél világot megsértettem :S ) és ez kihatna a köv játékra. Nem titok a Fallout project nagy szerelmünk és szeretnénk ha a jövő évi még jobb lenne mint az idei volt. Ehhez azonban kelleni fogtok mindannyian, hogy áthozzátok azt a mentalitást és feelinget amit idén megalapoztatok. Az új embereknek ti fogtok példát mutatni. Én nem várhatok el tőletek semmit, csak annyit kérdezhetek: vállaljátok a felelősséget hogy egy magasra tett mércét ne kelljen lentebb rakni? Ha igen, akkor az áldozatokkal jár...
ui: most már van okotok nem egymást szapulni, hanem az okoskodó Homárt . Éljetek a lehetőséggel és tegyétek félre a személyeskedéseiteket, nincs rájuk szükség.
Mindenesetre mostantól kicsit keményebb moderációt fogok alkalmazni ezügyben, úgyhogy jó lenne ezt a rengeteg energiát konstruktivitásba fektetni. Keitel, téged alapvetően értelmes embernek tartalak, csak nem tudod diplomatikusan kifejezni magadat. Damien, téged úgyszintén, csak te határozottan temperamentumosabb vagy. Ne ragadjunk le a fingszeletelésnél, ha egy mód van rá.
Yepp, rendreutasítás megértve, pofa befogva, de nézetek továbbra is fenntartva, bár fórumon tovább nem hangoztatva.
Mondjuk ja.
Ki mit tett? Kinek milyen a jelmeze?
Hazaértem, még szeretnék erre a szóváltásra reagálni.
Konstruktívat.
EDIT: Sajnálom, meggondoltam. Én mindkettőtöket kedvellek, éppen ezért nem akarom sem dicsérni, sem bántani egyikőtöket sem. Mindegyikőtök tett már valamit a liveokért, de egyikőtöknek sincs most igaza. De ha lenne is, a stílus nem nyert.
Ki mit tett? Kinek milyen a jelmeze?
Hazaértem, még szeretnék erre a szóváltásra reagálni.
Konstruktívat.
EDIT: Sajnálom, meggondoltam. Én mindkettőtöket kedvellek, éppen ezért nem akarom sem dicsérni, sem bántani egyikőtöket sem. Mindegyikőtök tett már valamit a liveokért, de egyikőtöknek sincs most igaza. De ha lenne is, a stílus nem nyert.
"
Pukkancs üzenete (15:47):
*pesten azért benézhetsz ezzel a szándékkal egy Korda könyvkereskedésbe
Pukkancs üzenete (15:48):
*de megkérdem ismiket
Nem kívánok sokat, csak egy puha ágyat, pár kedves szót és korlátlan hatalmat üzenete (15:48):
*miért mi va na korda könyvkereskedésekben?
Pukkancs üzenete (15:49):
*a szegedi papok onnan szerezték be minden cuccukat, mise ruha, koláré, reverenda, korda, még az utolsó fekete gombot is
"
Bár elvileg nem olyan nehéz dolog ilyet varrni azt mondják. Jahm meg kérdés, hogy a mostani divat megfelelő-e neked mert elvileg régebben díszesebb volt az egész (1962 előtt vagy valami iylesmi)
Pukkancs üzenete (15:47):
*pesten azért benézhetsz ezzel a szándékkal egy Korda könyvkereskedésbe
Pukkancs üzenete (15:48):
*de megkérdem ismiket
Nem kívánok sokat, csak egy puha ágyat, pár kedves szót és korlátlan hatalmat üzenete (15:48):
*miért mi va na korda könyvkereskedésekben?
Pukkancs üzenete (15:49):
*a szegedi papok onnan szerezték be minden cuccukat, mise ruha, koláré, reverenda, korda, még az utolsó fekete gombot is
"
Bár elvileg nem olyan nehéz dolog ilyet varrni azt mondják. Jahm meg kérdés, hogy a mostani divat megfelelő-e neked mert elvileg régebben díszesebb volt az egész (1962 előtt vagy valami iylesmi)
Papi reverenda
Egy nem papi reverenda, de ahonnan ezt bérelték, ott elképzelhető, hogy reverenda is van. Ezt a ruhát láttam élőben, elég igényes darab. A bérlés előnye, hogy olcsóbb, mint venni vagy csinálni. Gondolom csak egy alkalomra kell.
Szerintem Kildar meg tudja mondani, hogy ki ez az ember, annak idején a Pendragon játékon készült a fénykép, ha ez megvan írsz neki, és megmondja hol a jelmezkölcsönző.
Szerintem Kildar meg tudja mondani, hogy ki ez az ember, annak idején a Pendragon játékon készült a fénykép, ha ez megvan írsz neki, és megmondja hol a jelmezkölcsönző.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Igazándiból nem egy alkalomra kéne, hanem utcára hordani, polgárpukkasztásként...
Mindenesetre kössz a tippet.
Mindenesetre kössz a tippet.
Na, akkor kaptok egy ilyet:
Ez a lap annak a kártyajátéknak a része, amely a M.A.G.U.S. világán alapul. A játék szabályrendszere nagyon jó, éppen ezért csak a lapok lesznek a larperekre optimalizálva. Jelenleg két koncepció készül, egy Fejvadász Rend-Élet pakli és egy Celles-Rivergardos Káosz-Halál pakli, a társaságra jellemző hülyeségek kártyajátékba ültetésével. A képminőségért bocsi, le is van kicsinyítve, hogy értelmes legyen fórumon, a többi minősége már sokkal jobb lesz és nem is jpg formátumúak lesznek. Amúgy a grafikai megvalósításban Anna segített sokat, nélküle gondban lennék.
A játék szabályairól itt olvashattok:
http://ketmagus.hu/szabalyok.htm
Ez a lap annak a kártyajátéknak a része, amely a M.A.G.U.S. világán alapul. A játék szabályrendszere nagyon jó, éppen ezért csak a lapok lesznek a larperekre optimalizálva. Jelenleg két koncepció készül, egy Fejvadász Rend-Élet pakli és egy Celles-Rivergardos Káosz-Halál pakli, a társaságra jellemző hülyeségek kártyajátékba ültetésével. A képminőségért bocsi, le is van kicsinyítve, hogy értelmes legyen fórumon, a többi minősége már sokkal jobb lesz és nem is jpg formátumúak lesznek. Amúgy a grafikai megvalósításban Anna segített sokat, nélküle gondban lennék.
A játék szabályairól itt olvashattok:
http://ketmagus.hu/szabalyok.htm
Boldog Születésnapot, Kildar!
Mivel már egy éve nem szerepelhetsz tinipornóban, ezért vigaszul kapsz egy ilyet:
Meg Eglar is, mert mégiscsak az asszonyod:
Meg azt hiszem, kb. ilyenkor tudta meg a nagyközönség tavaly, hogy jártok. :P :D :D
Meg Eglar is, mert mégiscsak az asszonyod:
Meg azt hiszem, kb. ilyenkor tudta meg a nagyközönség tavaly, hogy jártok. :P :D :D
"
Pukkancs üzenete (23:10):
*na figy
*a veszprémi várba kell elbattyogni, ott van az érsekség
Pukkancs üzenete (23:11):
*abban az épületben van egy varroda, bárki bemehet
*és ott szépen kell kérni a néniket meg mosolyogni rájuk
"
Damien ezt neked még a fentebbi pap ruha cucchoz
*na figy
*a veszprémi várba kell elbattyogni, ott van az érsekség
*abban az épületben van egy varroda, bárki bemehet
*és ott szépen kell kérni a néniket meg mosolyogni rájuk
"
Damien ezt neked még a fentebbi pap ruha cucchoz
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.