Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
35 / 40 oldal
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Offtopic
de azért itt is válaszol rá meg MSNen is írod oszt nem várod meg hogy rájöjjek hogy balfasz voltam sozt innét kitöröljem
A failt nem szabad rejtegetni
Egyébként maga az ötlet nem rossz, engem is érdekelt volna. De gondolom nem ez lesz az utolsó larp-elemekkel bíró AS játék.
Egyébként maga az ötlet nem rossz, engem is érdekelt volna. De gondolom nem ez lesz az utolsó larp-elemekkel bíró AS játék.
Homár, minek küldjek neki PM-et? Nem olvas fórumot, elvből, tudod.
Amúgy jogos, szerintem lezárhatjuk a dolgot. Nembaj, ha látja véletlen idetévedve, hogy jobb, ha az utcán is elkerül, nem csak a játékainkat. Na, abbafejeztem, really.
Amúgy jogos, szerintem lezárhatjuk a dolgot. Nembaj, ha látja véletlen idetévedve, hogy jobb, ha az utcán is elkerül, nem csak a játékainkat. Na, abbafejeztem, really.
Ashi: a PM-et csak idéztem, példámban csupán arra utalt: nem publikban kéne. De igazad van, a téma kifutott, én sem folytatom.
Gem, Kildar: amennyire kérdezgettem a Kékacélos móka egy viszonylag kezdőbb banda szervezése volt. Próbálkoznak ők is, meg mások is. Ha jól látom akkor a 2009-es esztendő az airsoftereknek is az új utak keresésének éve volt. Mi az AS felé nyitottunk, ők meg a LARP felé. Szerencsés egybeesés, ha tudunk élni a lehetőséggel.
Gem, Kildar: amennyire kérdezgettem a Kékacélos móka egy viszonylag kezdőbb banda szervezése volt. Próbálkoznak ők is, meg mások is. Ha jól látom akkor a 2009-es esztendő az airsoftereknek is az új utak keresésének éve volt. Mi az AS felé nyitottunk, ők meg a LARP felé. Szerencsés egybeesés, ha tudunk élni a lehetőséggel.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Szavazások
Hol lehet most szavazást kezdeményezni?
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Abban az alfórumban, ami a szavazás témakörének megfelel. Mellélövés esetén úgyis áthelyezem.
Damien-Maelstrom írta:A bio BB meg szar.
G&G-t (állítólag) nyugodtan lehet használni. Cserébe olyan 6k körül van zacsija.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
A GG bio tényleg jó. Azt használom és nagyon pöpec. Igaz, a közelmúltban kiderült egy megbízható emberke letesztelte a biokat és határozottan ütősebbek mint a normál BB-k. Pl cqb-ra nem is ajánlják, mert amíg egy blaster vagy guarder BB-t kiröhögött a tesztre kirakott befőttesüveg, addig a legtöbb bio szanaszét vitte (kivéve kibergány).
Érdemes alaposan átolvasni alulról felfelé... Képekkel példákkal szépen leírták a témát.
http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=2959&start=105&sid=255b5cfdea420129b913e2bbf5aff3aa
Érdemes alaposan átolvasni alulról felfelé... Képekkel példákkal szépen leírták a témát.
http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=2959&start=105&sid=255b5cfdea420129b913e2bbf5aff3aa
Az előző két postot a "zombilarp" témából hoztam át, mert ott off volt. Itt lehet folytatni.
Egy esetlegesen erdőben játszódó as-es helyen off volt?
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Mivel elvetettük (bár ez nem jött le elég egyértelműen, de az itt aktív játékszervezők szerintem egyike sem lenne az erszoftozzunk közterületen dolgok mellett) az AS lehetőségét, igen. Meg mert konkrétan a játék szervezője kérte.
Azért az laza, hogy egy spontán novembereleji éjszakán beelőztük az előző rekordot, ami közvetlenül Cell4 után volt.
Pont hiányoztam
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Lecram írta:Jó annak, akinek lesz őszi szünete...
Az őszit is végig kellett tanulnom, szerintem a tavaszit is végig fogom tanulni... Még mindig olyan jól hangzik a szünet?
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Nincsen se őszi se tavaszi se téli de még csak nyári szünetem se Akkor most nekem nem jó?Lecram írta:Jó annak, akinek lesz őszi szünete...
Lobster írta:Nincsen se őszi se tavaszi se téli de még csak nyári szünetem se Akkor most nekem nem jó?Lecram írta:Jó annak, akinek lesz őszi szünete...
Gyanítom jobban örülnél, ha lenne.
Rekord
Tizennégy?
Döntsük már meg valamikor! Beszéljünk meg egy időpontot, és akkor aki ráér legyen fent.
Döntsük már meg valamikor! Beszéljünk meg egy időpontot, és akkor aki ráér legyen fent.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Skalle írta:És ebből az összegből mennyit fogsz a larpok korszerűsítésére költeni?
Elsősorban ruhatéren akarok belehúzni, de egy-két jobban kinéző, strapabíróbb fegyvert is gyártanék majd.
Ashi Valkoinen írta:
Ugyan screenshotom nincs, de ahogy nézem, ez azóta megint megdőlt.
A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Nov. 01, 2009 9:32 pm-kor volt itt.
Kezdünk fellendülni?
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
35 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.