Fallout - kérdések, válaszok, általános megbeszélések
+18
nagash
Magitor
Skalle
Soloviel
Gerodus
Lecram
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
Deman
Gem Kapocs
PG
Spectre
Ashi Valkoinen
Keitel
Cebo
Andrew
Lobster
Kildar
22 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fallout LARP - 1. rész
5 / 7 oldal
5 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Terep
Nem Én vagyok az illetékes, de válaszolnék pár dologra, mert voltam kint a terepen érdeklődés gyanánt.
A terepre egy úton kell felmenni jó kis emelkedőn, ez nem egy ötperces séta, és ez a rész le van zárva sorompóval, lakattal a kocsik elől. Ha valaki kocsival jönne fel a terepig, annak vagy kinyitja a tulaj, vagy zárnyitás képességét tesztelheti.
A közelben nem találtunk kutat, tehát szerintem mindenki hozzon 3 napi vízkészletet magának, azt tegye be a hűvösbe, és azzal gazdálkodjon, illetve, ha a szervezők tudnak vízbeszerzési helyet, azt leírhatnák. A legközelebbi bolt oda-vissza nagyon sok idő, több óra.
A terepre egy úton kell felmenni jó kis emelkedőn, ez nem egy ötperces séta, és ez a rész le van zárva sorompóval, lakattal a kocsik elől. Ha valaki kocsival jönne fel a terepig, annak vagy kinyitja a tulaj, vagy zárnyitás képességét tesztelheti.
A közelben nem találtunk kutat, tehát szerintem mindenki hozzon 3 napi vízkészletet magának, azt tegye be a hűvösbe, és azzal gazdálkodjon, illetve, ha a szervezők tudnak vízbeszerzési helyet, azt leírhatnák. A legközelebbi bolt oda-vissza nagyon sok idő, több óra.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Re: Fallout - kérdések, válaszok, általános megbeszélések
Keitel: Egyébként mi vszeg másik úton jutottunk oda, legalábbis mi nem találkoztunk ezzel a sorompóval ha jól emlékszem.
A vízhordást mindenképpen autóval kell megoldani, más alternatíva nincs, ha Kildar újra elérhető lesz vele letárgyaljuk a lehetőségeket.
Andrew: az utánfutó jól hangzik, de csak akkor ha amit lehozunk azt el is tudjuk vinni
Ezúton is kérek mindenkit aki úgy sejti hogy ótóval jön, vagy hozzák hogy kérem jelezze, hogy tud e vállalni vízhordást vagy egyéb köröket pakolós-kajaszerzős köröket, ezzel nagyban segítené a munkánkat.
EDIT: Kildar holnap lesz komolyabban elérhető, tehát vszeg kedd magasságában várható a karakterek kiküldözgetése leghamarabb. Viszont szerda estig mindenképpen befejezzük.
Néhány infó amikről mostanában szoktak kérdezgetni.
- A játéktéren pénteken délutántól kezdődik a komolyabb szervezkedés, játékosok számára olyan 13:00 óra tájékától érdemes érkezni, és terveink szerint ha még belefér akkor öttől lesz játék éjfélig. Talán még nem "teljes gőzzel" függően attól hogy hányan és kik érkeznek meg, de a felderítés és az erővonalak kialakítására már lesz mód.
- Kötszert lehet saját szakállra készíteni-hozni, bár egy kevés központi (vásárolható) cuccot is tervezünk levinni. Egyéb robbanószert, mérgeket, stimpaket, játéktechnikai hatással bíró holmit NEM preferálunk, ha valakinek ilyesmi igénye lenne az előtörténetéből vagy egyéb okból fakadóan legkésőbb keddig jelezze igényét. (vagy nekem priviben, vagy a profilomnál látható az MSN elérhetőségem ott is, illetve hétfőtől Kildar is lesz online).
- Legkésőbb szerdáig mindenki megkapja a személyre szóló (némely csapatnál a kapcsolattartó kapja meg az összeset) karakterképességeit, előtörténetét, induló központi játéktárgyait, lőszerét és esetleges egyéni infókat. Ha valaki nem kapja meg szerda este 20:00-ig az jelezze itt a fórumban vagy bármely elérhetőségünkön (Kildar, Homár)
A vízhordást mindenképpen autóval kell megoldani, más alternatíva nincs, ha Kildar újra elérhető lesz vele letárgyaljuk a lehetőségeket.
Andrew: az utánfutó jól hangzik, de csak akkor ha amit lehozunk azt el is tudjuk vinni
Ezúton is kérek mindenkit aki úgy sejti hogy ótóval jön, vagy hozzák hogy kérem jelezze, hogy tud e vállalni vízhordást vagy egyéb köröket pakolós-kajaszerzős köröket, ezzel nagyban segítené a munkánkat.
EDIT: Kildar holnap lesz komolyabban elérhető, tehát vszeg kedd magasságában várható a karakterek kiküldözgetése leghamarabb. Viszont szerda estig mindenképpen befejezzük.
Néhány infó amikről mostanában szoktak kérdezgetni.
- A játéktéren pénteken délutántól kezdődik a komolyabb szervezkedés, játékosok számára olyan 13:00 óra tájékától érdemes érkezni, és terveink szerint ha még belefér akkor öttől lesz játék éjfélig. Talán még nem "teljes gőzzel" függően attól hogy hányan és kik érkeznek meg, de a felderítés és az erővonalak kialakítására már lesz mód.
- Kötszert lehet saját szakállra készíteni-hozni, bár egy kevés központi (vásárolható) cuccot is tervezünk levinni. Egyéb robbanószert, mérgeket, stimpaket, játéktechnikai hatással bíró holmit NEM preferálunk, ha valakinek ilyesmi igénye lenne az előtörténetéből vagy egyéb okból fakadóan legkésőbb keddig jelezze igényét. (vagy nekem priviben, vagy a profilomnál látható az MSN elérhetőségem ott is, illetve hétfőtől Kildar is lesz online).
- Legkésőbb szerdáig mindenki megkapja a személyre szóló (némely csapatnál a kapcsolattartó kapja meg az összeset) karakterképességeit, előtörténetét, induló központi játéktárgyait, lőszerét és esetleges egyéni infókat. Ha valaki nem kapja meg szerda este 20:00-ig az jelezze itt a fórumban vagy bármely elérhetőségünkön (Kildar, Homár)
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Szemüveg
Lehet, hogy eladom a mostani airsoft szemüvegemet, és veszek egy drágábbat, érdekel esetleg valakit?
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=89&products_id=912
Pontosan ez az, és ebben a boltban vettem.
Egy kis érdekesség:
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=89&products_id=912
Pontosan ez az, és ebben a boltban vettem.
Egy kis érdekesség:
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Télleg, felmerült a kérdés: nézelődni-fényképezni ki lehet menni egy fél napra-napra?
Ha igen, akkor szívesen bevállalok egy fordulót a boltba is
Ha igen, akkor szívesen bevállalok egy fordulót a boltba is
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Persze, bár a dresszkódhoz próbálj meg kb igazodni, szal ne a legjobb ruhádban gyere
Hm...a képeket elnézve egész jó kis terepnek tűnik, a táj is szép, csak az épületek annyira koszosak, hogy oda tényleg el fog kellene 1-2 asztal vagy szék, hogy pultnak vagy műtőasztalnak lehessen használni.
Nos, jelenleg bárminemű szék vagy asztal szállítása kívül esik a lehetőségeinken...
De sebaj, legalább lesz egy célja a helyieknek: asztalt szerezni valahonnét
De sebaj, legalább lesz egy célja a helyieknek: asztalt szerezni valahonnét
Feledékenyeknek ismét az eljutási segédlet:
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ptab=2&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=110053189970392595128.000464c5611efeb688ed6
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ptab=2&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=110053189970392595128.000464c5611efeb688ed6
Akik Budapestről kívánnak menni, azoknak ajánlom ezt a két lehetőséget, és ehhez mérten a találkozó időpontját. Kérlek jelezzetek vissza!!
1. opció:
Honnan: Budapest-Keleti pu. Indulás: 13:08 Érkezés: 13:32 Menetidő: 0:24 Táv: 21 km Jegyár (diák/teljes): 190 Ft/380Ft
Javasolt találkozási időpont: 12:45 hely: Pályaudvar előtti lépcső
2. opció:
Honnan: Budapest-Keleti pu. Indulás: 13:38 Érkezés: 14:02 Menetidő: 0:24 Táv: 21 km Jegyár (diák/teljes): 190 Ft/380Ft
Javasolt találkozási időpont: 13:15 hely: Pályaudvar előtti lépcső
Eddig egy szavazat érkezett a második opcióra.
1. opció:
Honnan: Budapest-Keleti pu. Indulás: 13:08 Érkezés: 13:32 Menetidő: 0:24 Táv: 21 km Jegyár (diák/teljes): 190 Ft/380Ft
Javasolt találkozási időpont: 12:45 hely: Pályaudvar előtti lépcső
2. opció:
Honnan: Budapest-Keleti pu. Indulás: 13:38 Érkezés: 14:02 Menetidő: 0:24 Táv: 21 km Jegyár (diák/teljes): 190 Ft/380Ft
Javasolt találkozási időpont: 13:15 hely: Pályaudvar előtti lépcső
Eddig egy szavazat érkezett a második opcióra.
Eljutás
A 13:15 már jobban belefér nekem, nem hinném, hogy Pénteken túl korán kelnék a játék miatt, hanem pont, hogy későn kelnék, hogy sokáig fenn tudjak maradni éjjel, mert mostanában valszeg a meleg miatt elég fáradékony vagyok, azt nem akarom a fél játékot végigaludni, és még 1 órába azért beletelik, hogy az ember bejusson pestre és átjusson még a keletihez is, ami pont fél óra kb. 12:45-től 13:15-ig, lévén 12:45-re ér be a vonatom a Nyugatiba.
Szék/Asztal
Ha tudsz alternatív megoldást erre Homár, akkor szívesen hallgatlak, tehát nekem végül is nyolc, ha mondjuk te azon a koszos és kemény földön akarsz feküdni x ideig, míg valaki kiszereli belőled a golyókat, és bevarrja a sebedet.
A 13:15 már jobban belefér nekem, nem hinném, hogy Pénteken túl korán kelnék a játék miatt, hanem pont, hogy későn kelnék, hogy sokáig fenn tudjak maradni éjjel, mert mostanában valszeg a meleg miatt elég fáradékony vagyok, azt nem akarom a fél játékot végigaludni, és még 1 órába azért beletelik, hogy az ember bejusson pestre és átjusson még a keletihez is, ami pont fél óra kb. 12:45-től 13:15-ig, lévén 12:45-re ér be a vonatom a Nyugatiba.
Szék/Asztal
Ha tudsz alternatív megoldást erre Homár, akkor szívesen hallgatlak, tehát nekem végül is nyolc, ha mondjuk te azon a koszos és kemény földön akarsz feküdni x ideig, míg valaki kiszereli belőled a golyókat, és bevarrja a sebedet.
Képek az orosz kollegáktól
Hali ezen a linket elérhettek pár képet egy orosz Fallout larp ról, érdemes megnézni! http://englishrussia.com/?p=3178
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Csodálatos, remélem egyszer nálunk is lesz ilyen, de Oroszországban van fém, tőlünk meg elszedik a kisebbségiek, így mi csóró magyarok vagyunk Fallout szempontjából.
Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy én holnaptól nem leszek elérhető. Aki előjelentkezett, és úgy nem jön el, hogy arról holnap reggelig nem szól nekem, annak egyrészt közeli ismertséget biztosítunk az erőspistás-üvegszilánkos vazelinnel síkosított betonvassal, másrészt be fogjuk rajta vasalni a részvételi díját, ugyanis a terepért előre kell fizetnünk, létszámra, és ha valaki le van jelentve, de nem jön el, az nekünk értelemszerűen veszteség, és nincs kedvünk a játék kasszáját arra költeni, hogy olyan emberekért fizessünk, akik el se jönnek. Ha valakinek esetleg keletkezne ilyen jellegű tartozása, és nem pótolja, mindent meg fogok tenni, hogy az összes olyan rendezvényen amihez szervezési szinten közöm van, mindennemű jelentkezése elutasításra kerüljön. Remélem érthető voltam.
Mikor lesznek képek?
Derszu- Hozzászólások száma : 38
Registration date : 2009. Apr. 27.
Homár
Igen, én is ezt akartam épp kérdezni, de ezek szerint Derszu megelőzött.
Igen, én is ezt akartam épp kérdezni, de ezek szerint Derszu megelőzött.
A kisfelbontású sorozat már fenn van, a nagyfelbontásút éppen uploadolom.
A linkek ott lesznek majd az aláírásomban, és ide is behegesztem majd.
EDIT1: kisfelbontású link - kb 15 megás zip 4 megapixeles képekkel. 44 db értékelhető felvétel készült általunk.
http://www.caelum.hu/AAA/arx//4m.zip
EDIT2: nagyfelbontásban ugyanez 124 mega (8megapixel).
http://www.caelum.hu/AAA/arx//8m.zip
A linkek ott lesznek majd az aláírásomban, és ide is behegesztem majd.
EDIT1: kisfelbontású link - kb 15 megás zip 4 megapixeles képekkel. 44 db értékelhető felvétel készült általunk.
http://www.caelum.hu/AAA/arx//4m.zip
EDIT2: nagyfelbontásban ugyanez 124 mega (8megapixel).
http://www.caelum.hu/AAA/arx//8m.zip
A hozzászólást Lobster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 6:52 pm-kor.
A kicsit köszönjük, a nagyot pedig előre is!
Kössz a képeket!
Egyébként a kedves szervezők mennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy ahol valójában zajlik a Fallout larp, az földrajzilag INben is megfeleljen annak a helynek? Mármint Bajtemetés outban is Bajtemetés, de nem hiszem hogy mondjuk Háromhídnál tényleg Győrben játszanánk (javítsatok ki ha esetleg Háromhíd mégsem Győrrel egyenlő )
Egyébként a kedves szervezők mennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy ahol valójában zajlik a Fallout larp, az földrajzilag INben is megfeleljen annak a helynek? Mármint Bajtemetés outban is Bajtemetés, de nem hiszem hogy mondjuk Háromhídnál tényleg Győrben játszanánk (javítsatok ki ha esetleg Háromhíd mégsem Győrrel egyenlő )
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Jelen pillanatban még semmit nem tudunk mondani a következő játékról, legfeljebb annyit, hogy amint végetér a mostani live szezon, nekifekszünk a tervezésnek. Se helyszín se egyebekről nincs elképzelés, legfeljebb annyiról, hogy szeretnénk még szervezni ha van rá igény. Eddig úgy véljük akad
Kössz a képeket It's so ghoul!
Michael- Hozzászólások száma : 284
A képeket a doktornőnek köszönjétek akitől még azt a pár csepp vért is sajnáltátok ebadták!
Jeee, amint rájövök hol a mikro USBs kábelem rátöltöm a gépre az audionaplót (Ami praktikussága okoból nem fallout hűen diktafonnal, hanem MP4 lejátszóval készült, de hálistennek egyszer sem futottam bele senkibe a használata közben így nem rontotta a játékélményt)
Na, arra a felvételre kíváncsi leszek!
Amúgy egy kérdésem lenne hozzád Homár: ha kaptatok volna Doki véréből, akkor az AutoDoc mit dobott volna ki válaszként?
Amúgy egy kérdésem lenne hozzád Homár: ha kaptatok volna Doki véréből, akkor az AutoDoc mit dobott volna ki válaszként?
Soloviel: Nem tudtuk mi sem előre, kiből kellett volna egy kicsit több , mert csak azután tudtuk a vérminták eredményeit megnézni, hogy az Auto-Docban analizáltuk őket (megjegyzem, az a pittyegő mormogó hang, amit a gép kiadott az nagyon tetszett. Tényleg! ). Így sajnos a tiédet nem tudjuk még OUT-ban sem, mert a minták papírjai Gödöllőn maradtak. Legfeljebb csütörtök este tudom megnézni neked.
Maia- Hozzászólások száma : 18
Registration date : 2008. Jul. 15.
A minták elemzéseinek eredetijei nálam vannak elektronikusan, ha kicsit összeszedem magam előkotrom, illetve megosztom a saját élményeimet, addig is...
Please stand by. FALLOUT - Aftermath in progress...
Please stand by. FALLOUT - Aftermath in progress...
5 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fallout LARP - 1. rész
5 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.