Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
6 / 24 oldal
6 / 24 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
4 környékére kinézek barátosnémmal. Majd meglátom, hogy meddíg maradok, mindenesetre nem megyek haza se korán, se biblia, de még tóra sem.
Nah ez kellemes volt, azt hiszem rájöttem a dolog nyitjára, ha úgy megy ki az ember hogy van 4-5 órája akkor elpofázza az időt, ha van 2 órája edzeni akar.
Szvsz azt kéne, hogy kimegyünk összegyűlünk aztán bemelegítés után 2 óra fegyelmezettebb edzés és utána szocializálódjunk meg játszunk a fakardokkal... Legközelebb igyekszem nem megpattanni ilyen korán.
Ez amúgy most jól esett és egyértelműen fejlődtünk is szerintem.
Szvsz azt kéne, hogy kimegyünk összegyűlünk aztán bemelegítés után 2 óra fegyelmezettebb edzés és utána szocializálódjunk meg játszunk a fakardokkal... Legközelebb igyekszem nem megpattanni ilyen korán.
Ez amúgy most jól esett és egyértelműen fejlődtünk is szerintem.
Deman- Hozzászólások száma : 152
Registration date : 2009. Mar. 13.
Eglarral mi is csaptunk pár jót, sajnos elmentél, mire odaértem, pedig az a kard, amit mutattál, kifejezetten felkeltette az érdeklődésem.
Jah, jó volt. A kicsit nagyobb fegyelem nem ártott, sőt. A stílusodat meg majd csak megszokom.
Btw ezen a hétvégén kivételesen belefér egy gyakorlás (mert nem lehet mind a 18 ébrenléti órát kötelező szakirodalmak gyűrésével tölteni, ugyebár), ha vki ráér.
Btw ezen a hétvégén kivételesen belefér egy gyakorlás (mert nem lehet mind a 18 ébrenléti órát kötelező szakirodalmak gyűrésével tölteni, ugyebár), ha vki ráér.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Én valszeg rá szombat 2 óra? Spectre?
Szerk.: Spectre nem jön.
Szal a stílusom , sajna minden edző akinél fejlődtem is valamit ezt csinálta velem, minden apró szarba folyamatosan belekötni amíg a perfectnél is jobbna nem megy, és akkor kitalálni valamit amibe bele lehet kötni. És ők se tudták megcsinálni amiről beszéltek, úgyhogy még eztse róhatjátok fel nekem.
Szerk.: Spectre nem jön.
Szal a stílusom , sajna minden edző akinél fejlődtem is valamit ezt csinálta velem, minden apró szarba folyamatosan belekötni amíg a perfectnél is jobbna nem megy, és akkor kitalálni valamit amibe bele lehet kötni. És ők se tudták megcsinálni amiről beszéltek, úgyhogy még eztse róhatjátok fel nekem.
Nah azzal akartunk hegylakózni.Ashi Valkoinen írta:Eglarral mi is csaptunk pár jót, sajnos elmentél, mire odaértem, pedig az a kard, amit mutattál, kifejezetten felkeltette az érdeklődésem.
Egyébként edzésre kurvajó, mert kontrollált környezetben minimális védőfelszereléssel safe és elég reális a súlya, emiatt nagyon szépen lehet vele blokkolni és feltartani. Sajnos az igazi fém az még jobban segíti a tanulást, még mélyebben megérted vele a dolgokat, de ugye drága, szóval most a burkolatlan fakardban bízok mint olcsó pótmegoldásban.
Olyasmi ja...
Ha valaki olvassa még megyek csak picit késni fogok...
Ha valaki olvassa még megyek csak picit késni fogok...
na, most jutottam el a gépig. jó tudni, h egy órával ezelőtt kint kellett volna már lennem (mentségemre legyen mondva, akkor fejeztem be a sütést, mert lógtam egy kolitársnak egy ebéddel).
Ha kicsit előbb (=kb. olyan de. 11 körül) tudom, még tudtam volna úgy rendezni a dolgokat, h kiérjek.
Ha kicsit előbb (=kb. olyan de. 11 körül) tudom, még tudtam volna úgy rendezni a dolgokat, h kiérjek.
Nah ez volt az első edzés ahol nem volt mellébeszélés, igaz egyedül voltam...
Mindegy, kellemesen átmozgattam magam meg kezdenek visszajönni a dolgok. 2 órát edzettem aztán napoztam picit és eljöttem. Azér legközelebb valaki más is jöhetne.
Mindegy, kellemesen átmozgattam magam meg kezdenek visszajönni a dolgok. 2 órát edzettem aztán napoztam picit és eljöttem. Azér legközelebb valaki más is jöhetne.
De akkor írd ki magadra, hogy Deman, mert fekaként már nem fogunk rád ismerni!
Deman: ha nem 1 órával előtte írod meg, és nem Kildarnál "nyaralok" épp Veszprémben, akkor kimegyek.
https://larphatar.hungarianforum.com/programok-f3/margit-szigeti-vivoorak-t168-120.htm#7540
Ez azér egy nappal elötte volt... Mindegy, ha nem láttad időben, nem láttad ezzel nincs gond. Meg nem ti tehettek róla, hogy se Sonir nem jött ki se az öcsém és Spectre is befakkolt, megesik. Rájöttem egy fontos dologra, mobiltechnológiát felkell használni legközelebb az edzések szervezésére.
Ez azér egy nappal elötte volt... Mindegy, ha nem láttad időben, nem láttad ezzel nincs gond. Meg nem ti tehettek róla, hogy se Sonir nem jött ki se az öcsém és Spectre is befakkolt, megesik. Rájöttem egy fontos dologra, mobiltechnológiát felkell használni legközelebb az edzések szervezésére.
Ez kész... nekem azt írja ki, h "today", vagyis ma, az alá a hsz-ed alá, ami elvileg tegnapi... (megnézem, jól van-e beállítva az időzóna)
EDIT: csak simán frissítettem, most meg jó, és a tegnapi dátumot adja... hm. Ez esetben mea culpa, hogy tegnap nem néztem.
EDIT: csak simán frissítettem, most meg jó, és a tegnapi dátumot adja... hm. Ez esetben mea culpa, hogy tegnap nem néztem.
Most hétfőn valszeg nem megyek.
Még nem döntöttem teljesen. De valószínűbb, hogy nem, minthogy igen. De ha elintézed, hogy a tanárom ne tudjon levizsgáztatni hétfőn, akkor esetleg.
Vizsgaidősuck közben szinte esélytelen részemről bármikor a megjelenés, csakúgy mint a nyár nagyobbik részében. Ha valamikor mégis előferdülök írok időben.
Bár nálunk még nincs vizsgaidőszak, de az koránt sem lesz olyan durva, mint amilyen ez a hét a sok beadandóval és zh-val, így ezt most kihagyom.
Valaki holnap? Mert olyan fél 5-re ki tudnék menni, de egyedül nem sok értelmét látom. Egyedül a kukaudvaron (= a koli "kertje", ahol a kukák állnak) is tudok gyakorolni.
Én szívesen megyek, ha fél 5-re mész, akkor fél 5 it is!
Damien és Nagash is jön!
Így már 4-en vagyunk, no még valaki?
Damien és Nagash is jön!
Így már 4-en vagyunk, no még valaki?
Sajnos holnap is vizsga, mondjuk reggel, viszont pénteken is vizsga, szóval ez nekem ismét kimarad. Ha mégis kinéznék napközben, valószínű, hogy fakard nem lenne nálam. :C
Mivel 10p-re lakok onnan, végül is miért ne..
Viszont egy felesleges fegyót majd hozzám vághatna valaki... thnx
Viszont egy felesleges fegyót majd hozzám vághatna valaki... thnx
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Húha, ez érdekes lesz akkor...nekem van fegyverem, Eglarnak van fegyvere, de se Nagashnak, se Damiennek...oké, legfeljebb majd cserélgetünk, bár ahogy Nagasht és Damient ismerem mindkettő inkább a kétkezes fegyverekért rajong, és tudtommal Eglar hasonlóképp hozzám az egykezesekért. Minden esetre érdekes lesz.
Csak remélni tudom, hogy Deman még időközben eldönti, hogy neki is lenne kedve egy kicsit vívni!
Csak remélni tudom, hogy Deman még időközben eldönti, hogy neki is lenne kedve egy kicsit vívni!
6 / 24 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
6 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.