Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
7 / 24 oldal
7 / 24 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Most néztem, hogy csak fél ötkor mentek ki... akkor részemről tuti nem, fakardot sem viszek, pedig már összepakoltam. :C
Mehetek előbb is, akkor viszont legkésőbb 7-kor vissza kell mennem tanulni, mert nem érek végig.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Már BP-n vagyok és nincs fakardom, szóval ne menj ki előbb, mert én ma biztos nem leszek.
Okés. :C
Egyébként Nagashnak, ha jön, lesz "ajándék". (a szociolingvisztika tételsorom kidolgozva, ahogy ígértem)
Egyébként Nagashnak, ha jön, lesz "ajándék". (a szociolingvisztika tételsorom kidolgozva, ahogy ígértem)
tételsor!!! hm...imádom! így mostmár duplán ott a helyem...
Egyébként tegnap kiderült szkíta kiállításról kifelé jövet, hogy a honfoglalás korában volt egy TÉTEL nevű település, ennek vajon lehet vmi köze az érettségi meg egyós tételekhez?...
Lehet ez a falu a*különösen kegyetlen kínzási módszeréről kapta a nevét, amelyet kizárólag ott alkalmaztak, vagy ott lett kifejlesztve az eljárás!...XD
(*alliteráció..dejóó)
Egyébként tegnap kiderült szkíta kiállításról kifelé jövet, hogy a honfoglalás korában volt egy TÉTEL nevű település, ennek vajon lehet vmi köze az érettségi meg egyós tételekhez?...
Lehet ez a falu a*különösen kegyetlen kínzási módszeréről kapta a nevét, amelyet kizárólag ott alkalmaztak, vagy ott lett kifejlesztve az eljárás!...XD
(*alliteráció..dejóó)
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
fegyó:
üvegszálas, plexi katanat tudok bedobni a közösbe...végül is jobb mint a Metafizikai kard by Ashi (legalább is fogásra), meg szablya is volt már terítéken.. meg most az east-esek lesznek többségben...lol
üvegszálas, plexi katanat tudok bedobni a közösbe...végül is jobb mint a Metafizikai kard by Ashi (legalább is fogásra), meg szablya is volt már terítéken.. meg most az east-esek lesznek többségben...lol
Hozd, hozd, hozd, hozd^^
Énmeg elhozom a bo-mat, és a katanamat - pusztán gyakorlási célzattal.
Úgysem lesz ma oktatónk :'(
Énmeg elhozom a bo-mat, és a katanamat - pusztán gyakorlási célzattal.
Úgysem lesz ma oktatónk :'(
Ha nem csépeled vele a másikat, hanem kizárólag a technikára mész, akkor végül is semmi gáz sincs vele.
Huhhh. Jó volt. A gyakorlás is, meg utána borozás-sörözés-beszélgetés is, kösz mindenkinek, aki jött. (meg, h elrángattak magukkal )
Nah hétfőn ki jönne? Kezdek megin szétesni...
Deman- Hozzászólások száma : 152
Registration date : 2009. Mar. 13.
Jah, jó volt nagyon az edzés!!!!!.. /egyébként jelenleg már van olyan ujjam, ami mozog ha egy kicsit erőltetemXD/ de a technikai része nagyon ott volt..
a frizbi meg az ovisharc by Eglar vs Keitel volt a legjobb.
Én nemhogy kezdek szétesni, hanem teljesen szét vagyok hullva..---> de ettől függetlenül elég valószínű h 7főn nem tudok menni.
a frizbi meg az ovisharc by Eglar vs Keitel volt a legjobb.
Én nemhogy kezdek szétesni, hanem teljesen szét vagyok hullva..---> de ettől függetlenül elég valószínű h 7főn nem tudok menni.
Edzés
Kellemes összejövetel, és utána a sörözőben is jó volt a hangulat.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
A mai napon van némi esélye, hogy megyek.
Ennek szükséges és elégséges előfeltételei:
1) a rendőrségi edzőhelyünk zárva tartása miatt ma ne legyen shaolin edzés. <teljesült>
2) sikerüljön kaját szereznem (szal vmi McDöci legyen legalább nyitva) <teljesült>
Szóval akkor megint csak fél 5-től szabad vagyok, olyan 8-ig, ha valaki megy ki.
Ennek szükséges és elégséges előfeltételei:
1) a rendőrségi edzőhelyünk zárva tartása miatt ma ne legyen shaolin edzés. <teljesült>
2) sikerüljön kaját szereznem (szal vmi McDöci legyen legalább nyitva) <teljesült>
Szóval akkor megint csak fél 5-től szabad vagyok, olyan 8-ig, ha valaki megy ki.
Ha 1 óra múlva se ír senki, h biztos jön, akkor inkább maradok itthon szigorlati tételt írni^. ^^
Azért kimentem, hátha találok ott valakit, de nem . Úgyhogy edzés helyett dumáltam egy jót Nagash-sal (ő jött, mikor rácsörögtem, csak nem hozott kardot).
Csütördög edzés valaki? én kimegyek relaxálni egyet..XD
megyek. de kardot csak magamnak tudok hozni :C
Keitel nem jön ?(mondjuk tudom, h messze lakik) mert hozhatná a burkolatlan fakardokat...viszont akkor kesztyű...!
Igen, és valaki hozhatna frizbit!
Amúgy Gem jön? Kéne valamit tanulni már!
Amúgy Gem jön? Kéne valamit tanulni már!
Gem mint említette korábban a vizsgaidősuck végéig igen kétesen ferdül elő, ha leszek szólok jó előre.
Tudom vinni magam meg 3 kardot ha kell...
Szerk.: Bocs, az éjjel megin nem aludtam semmit, kicsit szét vagyok esve ezen a téren, úgyhogy biztos nem fogok fadarabokat lóbálni ma senki felé.
Szerk.: Bocs, az éjjel megin nem aludtam semmit, kicsit szét vagyok esve ezen a téren, úgyhogy biztos nem fogok fadarabokat lóbálni ma senki felé.
Deman- Hozzászólások száma : 152
Registration date : 2009. Mar. 13.
Szóval csütörtökön ráérek egy nagyszerű fakardozásra. Fegyvert 2-3-at tudok vinni (egykezes kardok), illetve tervezek vinni két pajzsot is, csakhogy legyen móka (kelta plusz Keitel-féle kerekpajzs). Ha hétfőn még két vizsga után lesz kedvem menni, akkor legfeljebb egy fakardot fogok vinni, talán kettőt.
7 / 24 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
7 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.