LarpHaTár
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Offtopic 2.

+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters

42 / 43 oldal Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Next

Go down

Offtopic 2. - Page 42 Empty Re: Offtopic 2.

Témanyitás by Sonir Norend Szomb. Május 05, 2012 4:11 am

also, the moar you know:
Looks like the footage from the BBC video is from when they were in the first steps of construction on the camp, too. Yes, that's where this anon LARPs as well, though I don't play KR. There's three other games that use the same camp. My sad is the one I play in there is still stuck on the boffer-era of gear, though the costuming is decent for the US.
Sonir Norend
Sonir Norend

Hozzászólások száma : 1629
Registration date : 2008. Aug. 29.

http://www.internetisseriousbusiness.on.nimp.org/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Mart Szomb. Május 05, 2012 1:08 pm

Na egy reakció tőlem is:

Gem: - Építkezés és az anyagiak viszonylatában még annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ugye mind Nagy-Britanniában, mind az USA-ban (de gondolom ide sorolható Kanada, Új-Zéland, Ausztrália is) kötelező biztosítást kell kötni, ami nem kis pénz. Kérdeztem az ittenieket is, hogyha egy kb 100 fölötti ember érdekelt a témában (csak Dublinban és környékén) miért nem mernek bevállalni egy saját szervezésű játékot, és dobálják ki a pénzt arra, hogy átkompozzanak/repüljenek Angliába, és elsődleges indokként a biztosítást említették.

Amúgy hallottam egy ilyen sztorit is tőlük, hogy régebben a St.Stephens Green-be jártak játszani (helyi Városliget mondjuk Razz ) és kiszállt rájuk a Garda (helyi Rendőrség a gyengébbek kedvéért Razz) igazoltatni őket.
Magánvélemény, hogy abból a nemkevés pénzből, amit utazásra szánnak, bőven csinálhatnának valamit, mert ilyen környezetet illene kihasználni.

Sonir, Kildar: - Szerintem sem állunk rosszul a nemzetközi rangsorban. Azért az anyagi erőforrások hiánya, nomeg a híres magyar találékonyság így együtt sokmindent kihozott belőlünk, amire joggal lehetünk büszkék. Többek között a ruházat az egyik ilyen pont.
De ez talán inkább egy egyediséget, egyéniséget ad a magyar larpnak, bár azért magyar larp és magyar larp között is van különbség (ha mondjuk a tavalyi "O" betűs játék képeire vetünk egy pillantást - annyi elég is Very Happy )

Másik: Néhány képből nagyon sok nem jön le egy külföldi kollegának. OK, a hangulat, a környezet, ahol játszunk talán. Meg gondolom ezek ki vannak egészítve némi magyarázattal, hogy mi is folyik épp az adott fotón. A videó talán kicsit jobb, de ugye az is kommentárt igényel. Emellett persze jöhet némi betekintés a harcrendszerbe pl...Ám szerintem elég nagy kihívás pl egy angolszász élő szerepjátékost meggyőzni arról, hogy bizony a nálunk újabban teret hódító realitásalapú rendszer jobb a náluk divatos számolgatós rendszernél... Nem lehetetlen, csak kihívás.

Javasolnám egyébként, hogyha lesz otthon LSZT (vagy most nem tudom pontosan milyen néven is fut) nem ártana meghívni egy-egy külföldi arcot. Nekik nem nagy tétel egy Budapestre szóló repülőjegy, és nagy részük biztos nem volt még Magyarországon. De ez még csak afféle kósza gondolat.

Ashi: - Én azért bízom benne, hogy még akár ez is összejöhet Wink
Mart
Mart

Hozzászólások száma : 61
Registration date : 2011. Apr. 17.

Témanyitás by Sonir Norend Szomb. Május 05, 2012 5:26 pm

én a magam részéről nem eröltetem hogy büszke legyek arra hogy amiatt kell szükségmegoldásokat találni mert nincs pénz rá amúgy
Sonir Norend
Sonir Norend

Témanyitás by Gem Kapocs Kedd Május 08, 2012 6:01 pm

Boldogot Ashinak! Neked nem tudok semmilyen képet betenni Razz
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Registration date : 2009. Mar. 09.

http://mentalpenis.blogspot.com

Témanyitás by Ashi Valkoinen Kedd Május 08, 2012 7:54 pm

Köszi, nem olyan nagy baj, ha nincs kép!
Ashi Valkoinen
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Registration date : 2008. Mar. 16.

http://ashi.web.elte.hu/

Témanyitás by Sonir Norend Csüt. Május 17, 2012 10:15 pm

végignéztem a "Darkon" nevű "dokumentumfilmet" ami egy amcsi "larp"-ról szólna elvileg.
ha önmagában tekintjük akkor átlag alatt van, ha viszont úgy hogy dokumentumfilmnek kéne lennie akkor teljesen fos, szal nem ajánlom senkinek
Sonir Norend
Sonir Norend

Témanyitás by Denegra Hétf. Május 28, 2012 7:29 am

Sziasztok!
Annak idején nem töröltem magam innen mert tudtam, hogy egyszer még visszatérek, és most visszatértem... Smile
Utólag is bocsánatot kérek hirtelen eltűnésemért és, hogy nem látogattalak titeket, de nem csak ti veletek tettem így hanem MINDEN fórummal ahova regelve voltam. Remélem megértitek, hogy MUSZÁLY volt rendberaknom az életemet és elkellett gondolkoznom pár dolgon (A legmélyebb részleteket Kildar tudja mert vele tartottam folyamatos kapcsolatot kisebb kihagyással).
Amikre jutottam:
- Lett otthonom.
- Rádöbbentem, hogy évek óta másoknak akarok megfelelni ahelyett, hogy a magam ura lennék. A Tauront is azért kezdtem el szervezni, hogy bizonyítsak, de ez hülyeség volt a részemről.
- Tutira nem leszek nagy Larp fanatikus és sajnálom, DE RÁJÖTTEM, HOGY JOBB SZERETEK WARHAMMER 40 000 FIGURÁKAT TOLOGATNI. (Bár most a BBloodbowl (Vérfoci)ra vagyok inkább rákattanva most fogom kifesteni kedvenc kis Amazon csapatomat Very Happy )
- Viszont amire szívből elakarok menni és már tavaly megígértem Kildarnak, és idén úgy nézz ki hogy megyek: az a Demgardi krónikák. De lehet, hogy Drahenfestre is kinézek (párom válaszától függ ez utóbbi, hogy jönne-e velem).
- Időközben eljegyeztek, és már az esküvőn túlra is tervezünk.
- Lett egy cool munkám az Eureka Telekom-nál ami egy hamarosan induló brit cég magyarországon. Rohamosan fejlődik miatta az angolom és párommal együtt angol fizut kapunk. Nekünk csak jól jött a telefonadó, mert netről működő kredites telefonokkal foglalkozunk, és ami mégjobb, hogy itthonról melózunk.
- Mivel a hobbijaim leginkább exeim utóhatása volt rám, megkerestem a saját hobbimat ami rám tökéletesen passzol: ez pedig a hastánc Very Happy A Limuane nővérek videóiból kezdtem el először önerőből (Egy egyiptomi ikerpár akiknek az oktató videóival televan rakva az N-core), de hamarosan felkeresek egy magántanárt is.
Egyszóval rendben vagyok... Smile

Ami számotokra hír, hogy apósom mániákus szabja és kardgyűjtő, illetve megrögzött rapier készítő, ha valakit érdekel. De a kedvemért megfog ptóbálkozni egy lovagi karddal is. Smile
Denegra
Denegra

Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.

Témanyitás by Gem Kapocs Hétf. Május 28, 2012 9:27 am

40K jó Cool Bloodbowl meg vicces. Monnyuk szerintem végig lehet tolni a teljes palettát szerepjátékból (asztali, figurás, MMO, Larp) párhuzamosan és mellette még néhány dolgot megtartani a hobbi listán Cool
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Témanyitás by Denegra Hétf. Május 28, 2012 10:04 am

Az asztalit végigtoltuk páromékkal 2szer is 2 kimenetellel, a figurásból meg voltunk 1 versenyen is (az enyéimmel összesen 1245 figuránk van kész és ez csak a kész, egyedien kifestett, Bálint még vett egy csomót de egyenlőre a fiókban szomorkodnak). A vérfocit itthon szoktuk haverjaival tolni saját kedvünkre de jajjj imádom Very Happy
MMOval még nem próbálkoztam. Larp van belőle? Ha nincs, csinálsz? Very Happy
Meg ami még fogott és valszeg kifogom próbálni, az a Starcraft...
Denegra
Denegra

Témanyitás by Gem Kapocs Hétf. Május 28, 2012 11:46 am

Asztali szerepjáték: Shadowrun/DnD/MAGUS stb. akármelyik könyv alapján játszott összeülünk játszunk játék.
Figurás/Táblás: Mordheim, Blodbowl, WH40K táblás játék, WH fantasy táblás játék, Necromunda stb.
MMO: Diablo és egyéb számítógépes multiplayer game-ek (mostanában fosásig van velük a játékpiac)
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Témanyitás by Denegra Hétf. Május 28, 2012 8:26 pm

Akkor fordítok mert elbeszéltünk egymás mellett, ennyire nem vagyok szőke:
Asztali: Shadowrunoztunk is, de most kijött amcsiknál egy új könyv kb 2 hónapja ami konkrétan Warhammer storykat foglal magába szabálykönyvel. Ha meg MAGUS akkor inkább Grimoire (ez is Shadowrun típusnak titulált szabálykönyv viszont jobban átlátom mint a MAGUSt) ami szintén a MAGUS alkotóitól jött, de meg is bukott állítólag, de én ennek ellenére élveztem azt a kalandot amit az alapján játszottunk le (a MAGUS szabálykönyvel is egybekötve használható de ha letoltok külön csak ezzel a könyvel egy kalandot nagyon csavaros és nyakatekert dolgok kitudnak jönni).
Figurával WH40K-t szoktunk, a Holdfény conon rendezett versenyről beszéltem és szinte rögtön ki is estünk de akkor is jó volt Very Happy
Diablo 3-al meg most játszunk, de az nem = Warhammer 40 000-rel...
Szóval tudom mia az az MMO, de warhammeresben nem találkoztam vele még.
Denegra
Denegra

Témanyitás by Dorten Vas. Jún. 24, 2012 8:56 pm

Heim Gábor nevű kedves ismerősöm kérdezi a trúlarper társadalom jeles képviselőit, hogy kit érdekelne a Szentgotthárdi rendezvény júli 27-29. idén a Páviai csata egyik állomását jelenítik meg s szívesen látnának még több páncélost a színterén. Sok mindent nem ígérhetnek de nagy mennyiségű fun s még több csatározás szombaton illetve a vállalkozókat meleg étellel tudják jutalmazni.
Egyébként Nagykanizsai Grimer Kulturális, és Hagyományőrző Egyesület tagjairól beszélünk.
Érdekel esetleg valakit?
Dorten
Dorten

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.

Témanyitás by Gem Kapocs Hétf. Jún. 25, 2012 8:37 am

Há most látlak csak az új vasban. Szép vagy mint egy nagy tál lecsó Very Happy
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Témanyitás by Dorten Hétf. Jún. 25, 2012 4:22 pm

Ne is mond. Én se győzöm nézegetni magam s mindig rá kell jönnöm, hogy gyönyörű. S a páncél se utolsó látványra no Very Happy
Dorten
Dorten

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.

Témanyitás by Gem Kapocs Pént. Júl. 20, 2012 6:24 am

Offtopic 2. - Page 42 English_bulldog_wallpaper-ot Eglarnak.
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Témanyitás by Gem Kapocs Vas. Júl. 29, 2012 5:59 pm

Ha hazaértem megint zeneletöltéssel fogok kezdeni:
https://www.youtube.com/watch?v=RGfblgFy-RU&feature=pyv
Gem Kapocs
Gem Kapocs

Témanyitás by Denegra Kedd Aug. 07, 2012 8:41 am

Ismerősömékkel szervezünk egy Stalkerezést várhatólag aug.vége-szeptember közepére. Érdekel-e innen valakit?
Legutóbb most voltunk pár napja Székesfehérvártól nem messze egy szellem lakótelepen és a randomra a mezőn ott hagyott orosz tankokat is megnéztük (Bár ez utóbbi vicces volt mert katonai területen van Pákózdtól nem messze, odajöttek teherautókkal h mégis mit keresünk itt, közöltük h a tankokat jöttünk megnézni, erre mondták h nyugodtan és még meg is mutatták h merre vannak....) Very Happy

Offtopic 2. - Page 42 Yg6b0

Offtopic 2. - Page 42 A5ocZ

Offtopic 2. - Page 42 P4zTL

Offtopic 2. - Page 42 CXB6Q

Denegra
Denegra

Témanyitás by Ashi Valkoinen Kedd Aug. 07, 2012 9:05 am

Az emeleti részt én a szervezés helyében nem hagynám meg IN területnek, mert életveszélyes.
Ashi Valkoinen
Ashi Valkoinen

Témanyitás by Denegra Kedd Aug. 07, 2012 10:02 am

Igen tudok róla. De nemcsak az emeleti, hanem akkor már az egész, hisz majd 40-50éve lakatlan, így ezt a mozi épületet sem használták azóta. Mi konkrétan fullra szoktunk felderíteni a pincétől a tetőig. Mindenki saját feleősságre jönn, aki ezt nem akarja maradjon otthon. Stalker. Majd megfelelő öltözetet is igyekszek keríteni magamnak hónap végéig.
Denegra
Denegra

Témanyitás by Ashi Valkoinen Kedd Aug. 07, 2012 10:14 am

Látom, félreérthetően fogalmaztam.

Ha ott leesik valaki, a szervezők nem fognak kimászni a csávából a felelősségi nyilatkozattal. Ugyanis, mint szervezők, rögtön elő lesztek véve, hogy egy ilyen balesetveszélyes emelet (nincs korlát) miért nem volt lezárva. Ha az épület omlásveszélyes, akkor meg azért. Persze lehet ilyesmivel szórakozni, de ahogy nézem a képet, elég ha egy törmelékdarabon kimegy valakinek a bokája és kis szerencsétlenséggel már esik is lefelé. Oké, hogy kemények vagytok, vagy annak gondoljátok magatokat, de faszságokat nem kell erőltetni.
Ashi Valkoinen
Ashi Valkoinen

Témanyitás by Lobster Kedd Aug. 07, 2012 10:51 am

Megkérdezhetem, hogy melyik pályáról van szó, és ki a pályagazda? Nem is tudtam, hogy itt van Szfvár mellett ilyen terep...
Lobster
Lobster

Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.

Témanyitás by Denegra Kedd Aug. 07, 2012 11:06 am

Katonai terület, engedélyel mentünk felderíteni, 18 éves kor felett mint mondtam saját felelősségre. Mivel ezeket az oroszok hagyták itt amikor kivonultak. A tankokhoz meg engedély sem kellet, oda csak úgy is beengedtek meg be is engednek hozzájuk megnézni bárkit, mert kivannak belezve, egyedül a walkie talkie-t szólítottak fel minket h kapcsoljuk ki. Nem azért megyünk mert keménykedünk, hanem mert érdekel minket. Viszont pont emiatt h felderítés és nem larp nincs in és out rész. attól a pillanattól ott vagy hogy kiszáltál a buszból, attól a pillanatig h visszaszálsz a buszba. Csak gondoltam h ti akik szerettek kiszakadni a hétköznapokból érdekelhet titeket is a dolog, ez nem rendezvény, csak elhívtalak titeket, viszont ha ily agájaitok vannak akkor hadjuk. Sorry, vegyétek úgy h nemszóltam.

A hozzászólást Denegra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 07, 2012 11:18 am-kor.
Denegra
Denegra

Témanyitás by Lobster Kedd Aug. 07, 2012 11:09 am

Kár, azt hittem használható larpra a terep. De a nyitó felvetésből nem derült ki, hogy ez afféle "beöltözős túra" lesz csak, azt hittem larp.
Lobster
Lobster

Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.

Témanyitás by Denegra Kedd Aug. 07, 2012 11:17 am

Nem, nem larp, csak a felderítésről szól az egész. Viszont van 1-2 épület ami larpra is alkalmas lenne volt aminn meglepődtem oly jó állapotban volt és ott airsoft golyókat is találtunk - ergo, attól h hivatalosan szellemváros járnak oda mások. Bár részben meg is lepődtünk h Air soft nyomokat találtunk mert egy ilyen helyen inkább a csövesekre lehetne számítani.

Offtopic 2. - Page 42 JmEcn
Denegra
Denegra

Témanyitás by MagicHorse Kedd Aug. 07, 2012 11:28 am

Sok kezdő airsoftos is kijár olyan helyekre ahova nem kéne. Attól, hogy a terület megközelíthető szabadon még nem lesz bármire is alkalmas. Jobban mondva pont azért. Az airsoftos példánál maradva, jelen szabályozás szerint az Mo.-n légfegyvernek minősül, így nem elkerített területen nem nagyon kéne vele lődözni, főleg nem emberre.

A szándékot értékelik a többiek is, hidd el! Csak nem akarják, hogy bárki megüsse a bokáját egy itteni barangolás kapcsán. Akár átvitt, akár a szó szoros értelmében.
MagicHorse
MagicHorse

Hozzászólások száma : 102
Registration date : 2011. Jun. 03.

http://www.mathiasrex.hu

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

42 / 43 oldal Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.