Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
43 / 43 oldal
43 / 43 oldal • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: Offtopic 2.
Minden területnek van gazdája. Ha tőle van engedélyetek érezzétek jól magatokat!
Airsoft játékot meg ahogy Magichorse is mondta, valószínűleg nem véletlenül nem szerveznek ide hivatalosan. Vagy a tulaj nem ad rá engedélyt, vagy nincs megfelelően körbekerítve, vagy túl veszélyes (képek alapján utóbbit akár az előző kettő valamelyikével is kombinálnám)
Airsoft játékot meg ahogy Magichorse is mondta, valószínűleg nem véletlenül nem szerveznek ide hivatalosan. Vagy a tulaj nem ad rá engedélyt, vagy nincs megfelelően körbekerítve, vagy túl veszélyes (képek alapján utóbbit akár az előző kettő valamelyikével is kombinálnám)
Valaki jön Savaria karneválra? Nem lenne rossz ismerős arcokkal is összefutni Szombathelyen.
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Yepp.
Idén újra Ferences kertben leszünk, mint 3 éve. Jó kis buli lesz.
Valamint már kész a második ágyúnk is, hogy picit hangoskodhassunk is.
Idén újra Ferences kertben leszünk, mint 3 éve. Jó kis buli lesz.
Valamint már kész a második ágyúnk is, hogy picit hangoskodhassunk is.
Remek remek. Sajna páncélt nem tudok vinni megy egyszerűen nem találok alkalmas szállítóeszközt a feladatra így csak jelmez meg kard idénre a felhozatal. Pedig igazán jó lett volna de mint kiderült gyenge szar vagyok s nem tudom elcipelni a hátamon a jelmez, kardok, páncél kombót...
Nebasszmárfel, a te termeteddel nem megy?! Lehet jönni túrázni a Gerecsébe ilyen szereléssel, ha puncinak érzed magad, majd az tesz az erőnlétedreDorten írta:Pedig igazán jó lett volna de mint kiderült gyenge szar vagyok s nem tudom elcipelni a hátamon a jelmez, kardok, páncél kombót...
Van ez így Ashi majd egyszer elmegyek körbekukkantani a Gerecsébe veletek.
Mit gondoltál miért mindent kocsival vittem fel a terepre he ?
Mit gondoltál miért mindent kocsival vittem fel a terepre he ?
Kezdem úgy érezni hogy az egykori Patarára felkészítő edzőm , Reiter Zoli módszereit át fogom venni és lesz némi szervezet okosság szeptemberben a Margitszigeten.
Várjuk!!! Mi addig is a békésebb feelingelést nyomatjuk. Mondjuk, most vasárnap délután.
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Konstatálom, hogy az idióta bulvármédia nem csak Magyarországon szeret ferdíteni, ha LARP-ról van szó:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4520591/Lord-of-the-Rings-Middle-Earth-Midlands.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4520591/Lord-of-the-Rings-Middle-Earth-Midlands.html
Mart- Hozzászólások száma : 61
Registration date : 2011. Apr. 17.
Egykis zsenialitás a 15. sz-ból. Götz von Berlichinger egyik műkarjának minden ujja így épült fel Zseniális laprugós-racsnis szerkezet, és abban a méretben legyártani tömény profizmust igényelt
http://www.quagga-illustrations.de/Media/Shop/h0018941.jpg
http://www.quagga-illustrations.de/Media/Shop/h0018941.jpg
Laprugókkal, fogaskerekekkel és fogasívekkel akkor már bőven jól álltak. Tudták profin tervezni, szerkeszteni az órásoknak köszönhetően. 15.sz. végi az első felhúzható, rugós, asztali óra. Akkor tájt már az anyag hőtágulását kompenzáló ingával kísérleteztek. Volt ott finommechanikai tudás, mivel erőltették a témát a tengeri navigálás pontosításához.
Ettől még maga a teljes kéz kialakítása és megoldása zseniális és precíz mesteri munka
Ellopták a telefonomat, a következő 1-2 hétben nem leszek rajta elérhető, de a számom marad a régi.
Most értem a Deus Ex: Human Revolution végére. Aki teheti tolja végig mert istentelenül kibebaszott kurvajó.
43 / 43 oldal • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
43 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.