Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
21 / 43 oldal
21 / 43 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: Offtopic 2.
Én csak informálódni szeretnék Majd a mesterem kötözködik
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Denegra: Ez a lovagi kardvívás engem is érdekelne, kíváncsi vagyok mit értesz pontosan a megfogalmazás alatt. Nem kritika, tényleg kíváncsi vagyok mit értesz alatta.
Hogy tiszta legyen a kép azért azt megjegyezném hogy Ars Ensist többen nem igazán kedveljük itt több okból kifolyólag, bár nekem a társaság egy része hiányzik az edzésekről.
Hogy tiszta legyen a kép azért azt megjegyezném hogy Ars Ensist többen nem igazán kedveljük itt több okból kifolyólag, bár nekem a társaság egy része hiányzik az edzésekről.
Tas: Más néven az MS 3227a kézirat alapján a liechtenaueri tradíció rekonstruálására tett kísérlet, paradox módon nem-sportvívás, de sportvívásként űzve, illetve kiegészítve némi eszmei tartalommal amit most nem fogok taglalni, mert lusta vagyok. Meg néha kicsit (?) idealistának is tartom. Örüjjé'. Ad 2. Hmm... hol tudsz te élő vívómesterről? Mert akkor énisénis.
A hozzászólást Eglar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 08, 2011 3:24 pm-kor.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Eglar a mesterem bár nem vívó, de egy a közösség által jól ismert személy
Nono, azóta már hallottam három féle kódexet alap tantervként, ami vicces hogy a 3ból kettőnél a kezdő és haladó edzés kódexe nem fedte egymást még stílusban sem
Az hogy valakit a SAJÁT mesterednek tekintesz egyéni szuverén jogod. Hogy a WMAban hivatalosan nincs elfogadott mester címmel rendelkező egyén (esélyes hogy nem is lesz már) az egy másik kérdés.
(Nem hivatalos de általnosan elfogadott nézet hogy onnantól tekinthető valaki mesternek, ha képes saját maga által kreált és kipróbált működő "sorokat" alkotni, amiknek részei saját s mások által kidolgozott technikák. Tehát ne csak azt tudd hogy odabaszok azt az jó nekem, hanem azt is hogy ha így baszok oda amit ő így basz félre és én emiatt úgy csapok oda hogy őt arra kényszerítsem hogy emígy csapjon akkor az nekem azért jó mert...)
Az hogy valakit a SAJÁT mesterednek tekintesz egyéni szuverén jogod. Hogy a WMAban hivatalosan nincs elfogadott mester címmel rendelkező egyén (esélyes hogy nem is lesz már) az egy másik kérdés.
(Nem hivatalos de általnosan elfogadott nézet hogy onnantól tekinthető valaki mesternek, ha képes saját maga által kreált és kipróbált működő "sorokat" alkotni, amiknek részei saját s mások által kidolgozott technikák. Tehát ne csak azt tudd hogy odabaszok azt az jó nekem, hanem azt is hogy ha így baszok oda amit ő így basz félre és én emiatt úgy csapok oda hogy őt arra kényszerítsem hogy emígy csapjon akkor az nekem azért jó mert...)
Tas: Ha ugyanarról az emberről beszélünk, akkor azt kell mondjam, jó eséllyel rám is görbén néznek azért, mert az ő véleménye egy-két dologban számomra többet számít mint egyéb hivatalos tekintélyszemélyeké.
Gem: na, ez nekem is új infó
Gem: na, ez nekem is új infó
Értsd úgy hogy nem vívás és ezzel kapcsolatban tartok egy személyt mesteremnek, mert abban lehet valaki mester. Ha vívásban lenne, akkor az bizonyosan Ahriman lenne, de sajnos nagyon messze vagy(unk) ettől a Gem által leírt problémák miatt is. De mivel Ahriman sem tarja magát mesterének e dolognak, így csak mint valami magasabb létsíkú egyént tarom számon
Ha akartok utáljatok emiatt, de remélem nem fogtok. Elmagyarázom miért... XD
www.arsensis.hu (ezt azokért akik még nem ismerik).
Én úgy kerültem ide, hogy mivel filmes szakmában akarok dolgozni készítenem kell egy sorozatot az suli körzeti TV-je számára. És mivel több Ars Ensises ismim van mint Kard rendjés ezért oda mentem forgatni is és mivel megtetszett a hosszú kard, elkezdtem edzésekre járni.
És igen megértem a fogcsikorgatást a ,,lovagi vívás" szóra, csak kollégista vagyok és hozzászoktam túlzottan is, hogy a koleszban máshogy nem tudom elmagyarázni érthetően a tanároknak hogy hova megyek.... Tényleg bocsi érte...
www.arsensis.hu (ezt azokért akik még nem ismerik).
Én úgy kerültem ide, hogy mivel filmes szakmában akarok dolgozni készítenem kell egy sorozatot az suli körzeti TV-je számára. És mivel több Ars Ensises ismim van mint Kard rendjés ezért oda mentem forgatni is és mivel megtetszett a hosszú kard, elkezdtem edzésekre járni.
És igen megértem a fogcsikorgatást a ,,lovagi vívás" szóra, csak kollégista vagyok és hozzászoktam túlzottan is, hogy a koleszban máshogy nem tudom elmagyarázni érthetően a tanároknak hogy hova megyek.... Tényleg bocsi érte...
Denegra- Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.
Tényleg no offense, emiatt nem fog senki utálni Van ott pár olyan ember akik miatt még mindig szivesen lemennék edzésre AEhez, de sajnos több az olyan akik ezt ellensúlyozzák.
Nem fogunk kiutálni, én pl. most megint járok, mert hiányzott a csapat.
Sőt, még én se foglak útálni, mármint amíg képes vagy önállóan gondolkodni, és nem elhinni mindent bemondásra. Ha meg a tényleges fegyver is érdekel, akkor javaslom a myarmoury.com-ot, külön tekintettel a Features és a Review részlegre - bár ha jót akarsz magadnak, akkor megtartod magadnak, amit ott tanulsz, ha mégsem tennél így, akkor meg fogd rám; élvezem az ügyeletes gonosznáci-antikrisztus szerepet.
Tas: ehhh.
Tas: ehhh.
Ahriman- Hozzászólások száma : 483
Registration date : 2010. Jul. 16.
Hmm... megnéztem az oldalt, köszi
Kár, hogy pocsék az angolom mert német a 2. anyanyelvem, de kifogom bogozni
Imádom a fegyvereket és a régi térképeket, és gyűjtöm is őket! Úgy tudom, hogy most nincs műhelyed meg elvagy amúgy is havazva, de amint lesz műhelyed meg időd, nekem pedig pénzem számíthatsz egy rendelésre
Kár, hogy pocsék az angolom mert német a 2. anyanyelvem, de kifogom bogozni
Imádom a fegyvereket és a régi térképeket, és gyűjtöm is őket! Úgy tudom, hogy most nincs műhelyed meg elvagy amúgy is havazva, de amint lesz műhelyed meg időd, nekem pedig pénzem számíthatsz egy rendelésre
Denegra: ellenjavallt. As in, nem zavar, ha nálam költöd a pénzed, de AE keretein belül nem lesz lehetőséged használni, mivel az ottani vezetőség szerint kurvára szarul dolgozok. Ezen állítás valóságtartamának kiértékelését meg továbbra is inkább az egyénekre bíznám.
Kiértékeléshez segítség a fórum-avatarom szakálltól lefelé része. Kellenének kis Ahriman-márkajelzéses matricák a páncélok alapból nem látható de könnyen megmutatható részére
Btw, rövidesen megoldom a cuccok eljuttatását.
Btw, rövidesen megoldom a cuccok eljuttatását.
Ahriman: És kit érdekel az AE? Elsőre is felfogtam h nem használhatom ott, de elhatároztam, hogy nekem ettől függetlenül kell tőled egy fegyver! XD
Ez derék, de kérlek tépj sorszámot. Egyébként nekem Ahriman már készített egy kardot, bár nem használom, de egy nagyon szép munka, nagyon megkedveltem. Láttam a volt műhelyét is, megbízom benne, remek ember.Denegra írta:Ahriman: És kit érdekel az AE? Elsőre is felfogtam h nem használhatom ott, de elhatároztam, hogy nekem ettől függetlenül kell tőled egy fegyver! XD
Mi lesz így a gonosznáci-antikrisztus imidzsemmel?
Komolyra fordítva viszont baromira értékelem, és nem kicsit lep meg ez az egész, főleg, h Ashi pont akkor látta a műhelyemet, amikor kicsit ideges voltam, és olyankor erősen mérsékelt a civilizált viselkedésre való hajlamom, lásd a buzogány dobva is nagyot sebez.
Komolyra fordítva viszont baromira értékelem, és nem kicsit lep meg ez az egész, főleg, h Ashi pont akkor látta a műhelyemet, amikor kicsit ideges voltam, és olyankor erősen mérsékelt a civilizált viselkedésre való hajlamom, lásd a buzogány dobva is nagyot sebez.
Jaj de kis szerény lettél hirtelen Az sokkal viccesebb amikor belefordulsz könyékkel a satuba és elkezded bontani a vakolatot
Gem Kapocs írta:Jaj de kis szerény lettél hirtelen Az sokkal viccesebb amikor belefordulsz könyékkel a satuba és elkezded bontani a vakolatot
Ez melyik műhely volt? Mert a legelsőbe ami még a városon belül volt én nem láttam anno ekkora sebeket. Ahriman ahogy össze számoltam már fél tucat embernek kell tőlled valami , így már felesleges a reklámokra költened, inkább szerezz műhelyet!
Gondolkodtam hogy egyik haverom kint lakin a városon túl, aztán ott nem zavarna senkit sem a ténykedés, csak az a baj hogy tényleg messze lakik, és kijutni is sok idő.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
A garázs volt.
Műhely ügyileg szerintem most minden lehetőségre nyitottak vagyunk ami megfizethető, lévén szokás szerint akkor lenne meló amikor nincs műhely...
Műhely ügyileg szerintem most minden lehetőségre nyitottak vagyunk ami megfizethető, lévén szokás szerint akkor lenne meló amikor nincs műhely...
Téptem sorszámot, azért írtam h ha majd lesz műhely, meg ideje rá. Meg őszintén szólva egyenlőre pénzem sincs most még XD
Viszont ha már így felhoztátok a témát, azon kívül, hogy lebontottad a vakolatot, miért maradtál műhely nélkül, vagy hogy?
Viszont ha már így felhoztátok a témát, azon kívül, hogy lebontottad a vakolatot, miért maradtál műhely nélkül, vagy hogy?
Volt egyesület, béreltek ipartelepen raktárépületet hozzá tartozó udvarral. Valószínüleg vezetőségnek elege lett a placc ügyeit intéző emberbő, hivatalos indok szerint kiadták a raktárat egy cégnek. Mikor legutóbb ott jártunk kopp üres volt a placc Thats life.
Ugyan Lorin, Amikor Ahriman bebaszta a GÖCS műhely ajtaját a buzogánnyal az még hagyján hogy a 2 es acél bement eléggé, de hogy a hegesztést a lemez szélein kb egy olyan 80*80 centis L alakban feltépte egy dobásbol nah Az hogy kugliztunk az egyik vasgolyóval az már más kérdés meg hajigáltuk az 5 centis több mint méteres betonvasat Régi szép idők
21 / 43 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
21 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.