Általános megbeszélés és információs téma
+11
Frájd
Gem Kapocs
Nirwastir
Lobster
Spectre
Dorten
Erthandes
Ashi Valkoinen
MagicHorse
Árnybíró
Kildar
15 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Demgardi Krónikák 2012: A Zagrozai Karnevál
1 / 4 oldal
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Általános megbeszélés és információs téma
Kérdések és hasonlók jöhetnek ide, illetve bizonyos bejelentéseket is itt fogok tenni. Kezdetnek:
Első tereprendezés: 2012. Április 22.
Szokás szerint reggel (pontos időpont még egyeztetés alatt, várhatóan 9 vagy 10) gyülekezünk a tatabányai vasútállomáson, kimegyünk a terepre, és rendberakjuk. A tél folyamán sajnos történt némi falopás az épületek kárára, így a program a következő:
- Elhullott rönkök keresése és begyűjtése
- Új oszlopok leásása ahol szükséges
- Néhány épület szerkezetének átalakítása igényesebb formába
- Néhány új helyszín kitakarítása
Javasolt felszerelés: munkáskesztyű, ásó, földfúró, nagyfűrész, gereblye, machete (és ennek kiterjesztéseként mezőgazdasági répelő)
Jelentkezés itt.
Első tereprendezés: 2012. Április 22.
Szokás szerint reggel (pontos időpont még egyeztetés alatt, várhatóan 9 vagy 10) gyülekezünk a tatabányai vasútállomáson, kimegyünk a terepre, és rendberakjuk. A tél folyamán sajnos történt némi falopás az épületek kárára, így a program a következő:
- Elhullott rönkök keresése és begyűjtése
- Új oszlopok leásása ahol szükséges
- Néhány épület szerkezetének átalakítása igényesebb formába
- Néhány új helyszín kitakarítása
Javasolt felszerelés: munkáskesztyű, ásó, földfúró, nagyfűrész, gereblye, machete (és ennek kiterjesztéseként mezőgazdasági répelő)
Jelentkezés itt.
A hozzászólást Kildar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 03, 2012 10:36 am-kor.
Re: Általános megbeszélés és információs téma
Én még nem tudok biztosat mondani.
Majd még meglátom.
Majd még meglátom.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Csak jelezném, hogy aznap munkanap.
A május 1. kedd előtti hétfőt fogják ledolgozni.
A május 1. kedd előtti hétfőt fogják ledolgozni.
Részemről működhet. Egyenlőre mondjuk azt, hogy megyek.
Kezdők mehetnek? Lenne pár munkás kéz
Erthandes- Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2012. Mar. 22.
_Bárki_ jöhet, főleg hogy ez remek alkalom személyesen is megismerni az új embereket, illetve lehet élőben kérdezni is
Tökéletes. És akar valaki kocsival menni ? 1 hely lesz minimum mellettem
Szerk.: olvastam, hogy meghívottak vehetnek a karneválon részt, azért építeni mehetünk?
Szerk.: olvastam, hogy meghívottak vehetnek a karneválon részt, azért építeni mehetünk?
A bárki, az bárki Sőt, mivel alapvetően a meghívás kb. annyit tesz, hogy jómagam vagy egy általam megbízhatónak tartott személy személyesen ismeri az illetőt és nem tartozik az általam problémásnak tartott figurák közé: A meghívás sem akkora ördöngősség, lényegében pont emiatt emeltem ki, hogy remek alkalom egymás személyes megismerésére is.
Amennyire előre tudom ígérni jövök a szokott felszereléssel de lehetőleg egy működésre képes fűrésszel.
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Ashi Valkoinen írta:Földfúró múltkor kié volt?
Nekem úgy rémlik tavaly Dorten hozta a földfúrót.
Igen, az övé volt. Idén megpróbálom én is lenyúlni az itthonit, és akkor egyszerre két cöpölt lehet bebetonozni.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Ja igen, mostantól mindent cöplöt tíz méter mélyre ásunk mert amit elég mélyre ásunk azt nem lopják el.
Egyelőre... :/Kildar írta:Ja igen, mostantól mindent cöplöt tíz méter mélyre ásunk mert amit elég mélyre ásunk azt nem lopják el.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Lyukfúrom nekem is van. És ketten megyünk. Hozunk pár fejszét-baltát-lapátot stb. Plusz izomerőt
További információk az Április 22-i tereprendezéssel kapcsolatban:
Gyülekező 9:00 és 9:45 között a tatabányai vasútállomás peronjának pénztárakkal átellenes végében. Vonatok Budapest felől 8:21-kor a Déliből és 8:38-kor a Keletiből indulnak. Reményeim szerint pár perccel 10:00 után érkezünk meg a CBA sztrádához, ahol az autós gyülekező lesz - a parkoló ingyenes és őrzött - ahonnan gyalog megyünk fel a terepre.
Gyülekező 9:00 és 9:45 között a tatabányai vasútállomás peronjának pénztárakkal átellenes végében. Vonatok Budapest felől 8:21-kor a Déliből és 8:38-kor a Keletiből indulnak. Reményeim szerint pár perccel 10:00 után érkezünk meg a CBA sztrádához, ahol az autós gyülekező lesz - a parkoló ingyenes és őrzött - ahonnan gyalog megyünk fel a terepre.
Megtudakoltam a dolgokat, ráérek 22-én, úgyhogy számíthattok rám.
Én megyek, bár a legtöbb felszerelésem egy kesztyű meg egy minifűrész.
Minthogy a kocsi még mindig szervizben van és mai info szerint csak hétfőn lesz kész, sajnos én ezennel lemondom a részvételt.
Van még egy hely a kocsiban, ha valaki akar jönni, Budaörsön van a találkozó 9 óra körül. Dobjon PM-et akit érdekel.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Igen, valóban elég jól teljesítettünk szerintem is.
Büszke vagyok a mai beosztottjaimra Jól dolgoztak, remélem részt vesznek még jópár építkezésen és játékon is.
Büszke vagyok a mai beosztottjaimra Jól dolgoztak, remélem részt vesznek még jópár építkezésen és játékon is.
Hát igen, akik először jártak minálunk, igencsak kitettek magukért. Valószínű, hogy az idei játék sokkal jobban megépített és felszerelt környezettel várja a játékosokat.Árnybíró írta:
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Demgardi Krónikák 2012: A Zagrozai Karnevál
1 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.