Trúlarper Szilveszter 2008-2009
+13
Ogen
Lecram
Andrew
Cebo
Skalle
PG
Eglar
Nirwastir
Kildar
Baharroth
Nedda
Draug
Ashi Valkoinen
17 posters
5 / 5 oldal
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trúlarper Szilveszter 2008-2009
kettőspontcé... találjátok ki, kit jelöltek ki holnapra ügyeletbe... Naná hogy a Cebo bácsit... ideges...ideges...ideges... pápá TrúLarper szilveszter!
ügyelet? kórházban vagy hol? hát, sajnáljuk...
viszont kiegészülünk egy kissé paranoiás politológussal és egy Finnországban dezertáló hölgyeménnyel...valszín.( sztrájk 4ever!)
viszont kiegészülünk egy kissé paranoiás politológussal és egy Finnországban dezertáló hölgyeménnyel...valszín.( sztrájk 4ever!)
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
strájkról nekem ne! 10 órámba került le menni kőszegre és 15-16 órába haza jönni onnan...
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
Nagash gondolom a ferihegyi sztrájkra gondolt, ez Téged csak akkor érint, ha Kőszegről repülővel jársz. De arra nincs 90%-od.
Amúgy szerintem egy ideig nem sztrájkolnak, mert kifogyott a sztrájkalapjuk Gaskó "Kurvaanyád' Istvánnak (ismertebb nevén G.I. Joe) és csapatának.
Amúgy szerintem egy ideig nem sztrájkolnak, mert kifogyott a sztrájkalapjuk Gaskó "Kurvaanyád' Istvánnak (ismertebb nevén G.I. Joe) és csapatának.
Nna valahogy nekem is sikerült idetolnom a képmet! (szégyellem is magam rettenetesen, de eléggé meglepődtem mikor a fevadászat oldalán a "Fórum"-ra kattintva nem a szokásos barna fejvadászat-fórumon találtam magam hanem itt, ami azt prezentálja hogy nem mostanában jártam arrafelé )
Mindenesetre kösz Ashi hogy gondoltál rám is és behúztad nekem a strigulát, és remélem a résztvevők örömmel fogják üdvözölni a jelenlétemmel járó máncsinos-dobozkát, ha esetleg más nem rendelkezne ilyesmikkel Ja és Ashi igen, hozni fogom a fakupát, nehogy már üvegpohárból kelljen innom a Vigyorexet mert az nemtrú
Mindenesetre kösz Ashi hogy gondoltál rám is és behúztad nekem a strigulát, és remélem a résztvevők örömmel fogják üdvözölni a jelenlétemmel járó máncsinos-dobozkát, ha esetleg más nem rendelkezne ilyesmikkel Ja és Ashi igen, hozni fogom a fakupát, nehogy már üvegpohárból kelljen innom a Vigyorexet mert az nemtrú
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
Pedig köremailt is küldtem a változásról.
Amúgy még jön egy Kanix is, ebben az a furcsa, hogy állítólag Kildar előbb tudta, mint én!
Amúgy még jön egy Kanix is, ebben az a furcsa, hogy állítólag Kildar előbb tudta, mint én!
Na, akkor némi élménybeszámoló:
Mindenki örömére egyben és output nélkül sikerült akkumlálnom az Árpád utca - Tatabánya távolságot. Fasza kis buli volt jó társasággal, és rengeteg elfogyasztható piával. Sajnos Eglar és Kildar művét kihagytam, de szerintem ezt majd valamelyik LARP-on bepótolom.
Legközelebb pedig csak Vigyorex legyen, más ne. De abból sok. Külön köszönet Gübének a vonaljegyekért illetve az anyáskodó gondoskodásért, no meg a takarításért, amit akkor kezdett el csinálni, amikor már mindenki kinyúlt. Na meg a viccei. Viszont Skalle viccei eléggé büntettek három óra körül, a színvonal meredeken esett.
Az improvizációs játék is király volt, voltak nagy röhögések, bár furcsamód minden második jelenet közösülés ("Szóval kell az analízis kettes?") vagy erőszak ("Kurva anyádat sztrájkolsz!") imitálásába torkollott, vajon miért? Meg a szófelolvasós szituációs sem volt rossz, "Ön orálisan alázta az öccsét.". Néha bepangott a társaság, mert elég álmosító volt a levegő, gyakrabban kellett volna kereszthuzatot csinálni, de amúgy minden fasza volt.
Nagashnak, Eglarnak meg Kildarnak köszönet a díszítésért meg a szervezésért.
Szóval jó móka volt. Majd még ilyet, ha van rá érdeklődés. Például van Húsvét is.
Mindenki örömére egyben és output nélkül sikerült akkumlálnom az Árpád utca - Tatabánya távolságot. Fasza kis buli volt jó társasággal, és rengeteg elfogyasztható piával. Sajnos Eglar és Kildar művét kihagytam, de szerintem ezt majd valamelyik LARP-on bepótolom.
Legközelebb pedig csak Vigyorex legyen, más ne. De abból sok. Külön köszönet Gübének a vonaljegyekért illetve az anyáskodó gondoskodásért, no meg a takarításért, amit akkor kezdett el csinálni, amikor már mindenki kinyúlt. Na meg a viccei. Viszont Skalle viccei eléggé büntettek három óra körül, a színvonal meredeken esett.
Az improvizációs játék is király volt, voltak nagy röhögések, bár furcsamód minden második jelenet közösülés ("Szóval kell az analízis kettes?") vagy erőszak ("Kurva anyádat sztrájkolsz!") imitálásába torkollott, vajon miért? Meg a szófelolvasós szituációs sem volt rossz, "Ön orálisan alázta az öccsét.". Néha bepangott a társaság, mert elég álmosító volt a levegő, gyakrabban kellett volna kereszthuzatot csinálni, de amúgy minden fasza volt.
Nagashnak, Eglarnak meg Kildarnak köszönet a díszítésért meg a szervezésért.
Szóval jó móka volt. Majd még ilyet, ha van rá érdeklődés. Például van Húsvét is.
Köszönjük szépen a vendéglátást. JÓ volt. Nagyon.
Lehetne ilyet csinálni gyakrabban is De miért pont húsvét? Szombat gyakrabban van
Kár, hogy nem vagyunk milliomosok
Lehetne ilyet csinálni gyakrabban is De miért pont húsvét? Szombat gyakrabban van
Kár, hogy nem vagyunk milliomosok
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Én is köszönöm a vendéglátást! Remélem Nagash azért a te számodra is élvezhető volt a dolog Majd ha kiheverted az általam okozott traumát és streszt, akkor szeretnék az mp4-emért menni, azt sajnálatos mód ott felejtettem.
Kildar és Eglar finomat főztek (mind ketőhöz volt szerencsém )
A munchkin és a szituációs játékok nagyon jók voltak én is élveztem őket
Igen. Miután már senki se volt szomjas, és bepunnyadtatok, neki álltam takarítani és főzni unalom űzés gyanánt. A repülő virsli jó poén volt köszönjük Andrew a helyi kóbor macskák nevében is A jegyeket és az anyáskodásást nem kell megköszönni, nektek bármit
Kildar és Eglar finomat főztek (mind ketőhöz volt szerencsém )
A munchkin és a szituációs játékok nagyon jók voltak én is élveztem őket
Igen. Miután már senki se volt szomjas, és bepunnyadtatok, neki álltam takarítani és főzni unalom űzés gyanánt. A repülő virsli jó poén volt köszönjük Andrew a helyi kóbor macskák nevében is A jegyeket és az anyáskodásást nem kell megköszönni, nektek bármit
Ez van. ez egy jó példa volt arra h minden túlélhető.
(ja az mp4 amit az imént szállítottam le a krt.-ra elftem mondani egy tócsa sörben volt reggel fellelhető...)
(ja az mp4 amit az imént szállítottam le a krt.-ra elftem mondani egy tócsa sörben volt reggel fellelhető...)
Ne aggódj bírja és kössz mégegyszer
na. akkor már megérte fél délelőtt főzni a nokedlit.
am jó volt A játékok készek voltak, de mindenki tudja, hogy nem vagyunk normálisak. Látom, Ashi számára is mi a maradandó élmény... XD
Egyébként Nagash meg egyedül nem is bírja meginni a sok szeszt, ami nála maradt.
am jó volt A játékok készek voltak, de mindenki tudja, hogy nem vagyunk normálisak. Látom, Ashi számára is mi a maradandó élmény... XD
Egyébként Nagash meg egyedül nem is bírja meginni a sok szeszt, ami nála maradt.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Akkor megyünk a jövő hétvégén is? Valakinek el kell tüntetnie azt a sok gonosz szeszt
És ha elküldi a mintát amit tervezett, még talán egy pajzsot is viszünk a házigazdának
És ha elküldi a mintát amit tervezett, még talán egy pajzsot is viszünk a házigazdának
Nem hiszem, hogy Nagash Hajlandó szóba állni velünk az elkövetkező 3hónapban
Velem már szóba állt. Szerintem Eglarral is.
Pajzsot meg tényleg szeretne.
Pajzsot meg tényleg szeretne.
pajzs jöhet!!!
de a piát már megittam Szladkíjjal
de a piát már megittam Szladkíjjal
Ráadásul ott maradt a kedvenc tollam is (Kékes, szürkés, kissé kopott)
Jaaa, pajzs mehet, csak mi nem kellünk?
Jaaa, pajzs mehet, csak mi nem kellünk?
Aligha nem nemúszod meg az embereket:D
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.