Trúlarper Szilveszter 2008-2009
+13
Ogen
Lecram
Andrew
Cebo
Skalle
PG
Eglar
Nirwastir
Kildar
Baharroth
Nedda
Draug
Ashi Valkoinen
17 posters
3 / 5 oldal
3 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trúlarper Szilveszter 2008-2009
am nem tudom, gondolkodtatok-e már azon, h valahogy meg kéne osztozni a költségeken. Anyukám adott ilyen tippet, h mki rakja el a számlát arról, h mennyit költött a partira hozott kajára/piára, összeadjuk az egészet, és elosztjuk a résztvevők számával, de Kildar felvilágosított, hogy ezt szerinte itt nem tudjuk megvalósítani, szal várom az ötleteket.
(am tanultam egy új kaját, neszmélyi túrós galuska, 2 réteg túrós nokedli között tepsiben kisütve egy nagy adag kolozsvári szalonna+hagyma, jó kiadós, a tetején sok- sok sajt, szal ez is egy opció a lángostésztás virsli helyett...)
(am tanultam egy új kaját, neszmélyi túrós galuska, 2 réteg túrós nokedli között tepsiben kisütve egy nagy adag kolozsvári szalonna+hagyma, jó kiadós, a tetején sok- sok sajt, szal ez is egy opció a lángostésztás virsli helyett...)
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Én viszek üdítőt, sütit, aztán kész.
Ahogy korábban Keitel megírta egy másik topikban, mindenki azt hoz, amit majdnem ingyen vagy teljesen ingyen meg tud szerezni, és igaza volt. Üdítőt amúgy is érdemes 2×2 litert vinnie minden tagnak (vagy sört, of course) mert ennyi italigénye van egy embernek egy jó szilveszteri buliban.
Ahogy korábban Keitel megírta egy másik topikban, mindenki azt hoz, amit majdnem ingyen vagy teljesen ingyen meg tud szerezni, és igaza volt. Üdítőt amúgy is érdemes 2×2 litert vinnie minden tagnak (vagy sört, of course) mert ennyi italigénye van egy embernek egy jó szilveszteri buliban.
Szerintem a tavalyi dolog az jó volt és nem volt belőle vita. Mindenki visz amit tud, és amiről megfeletkezünk azt beszerezzük egy éjjel-nappaliban.
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
ez esetben a társaságnak való rendesebb vacsorafőzést attól teszem függővé, hogy előzetes számítások szerint marad-e annyi pénzem az anyagbeszerzés után, h ne haljak éhen a koliban jan. 15-ig... ^^ vagy hogy mennyire vagyok önzetlen és mazochista.
edit: erősen valószínű (80%) hogy mégis ott leszek. csak ne dobjatok ki reggel hatkor mert akkor még nem valószínű hogy lesz hazavonatom.
A hozzászólást Nirwastir összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 22, 2008 6:30 pm-kor.
Anna, Ashi: szerintem nem jellemző rá, mi is Kildarral ált. délig ott szoktunk dögleni nála, vagy tovább, ha nem rohanunk sehová de azért beszéljétek meg vele a kérdést.
egyébként szerencsétek van, Nép. anya azt mondta, hajlandó a két legdrágább "quest itemet", a túrót és a kolozsvárit biztosítani számomra a főzéshez. szal még meggondolom
Gübe: az egyetlen éjjelnappali (ami inkább ilyen trafikszerű), amiről tudok a közelben, az pont a földszinten van, ami elsőre jól hangzik ugyan, DE: kicsi a választék, ellenben mizantrópok a boltosok, és qrvadrága a hely.
Nagash, javíts ki, ha tévedek...
egyébként szerencsétek van, Nép. anya azt mondta, hajlandó a két legdrágább "quest itemet", a túrót és a kolozsvárit biztosítani számomra a főzéshez. szal még meggondolom
Gübe: az egyetlen éjjelnappali (ami inkább ilyen trafikszerű), amiről tudok a közelben, az pont a földszinten van, ami elsőre jól hangzik ugyan, DE: kicsi a választék, ellenben mizantrópok a boltosok, és qrvadrága a hely.
Nagash, javíts ki, ha tévedek...
Aham.
Ha lesz pénzem, biztosítok egy kis Vigyorexet.
(A mozillásoknak meg valaki mondja meg, hogy a magyar szótárba vegyék fel a Vigyorexet is.)
Ha lesz pénzem, biztosítok egy kis Vigyorexet.
(A mozillásoknak meg valaki mondja meg, hogy a magyar szótárba vegyék fel a Vigyorexet is.)
Én hozok szóvicceket, azt ingyen tudok bármikor szerezni
najó csak hülyülök, igazából én is viszek majd valami ehetőt/ihatót
Mellesleg valami játékokat hoz majd valaki, hogy legyen mivel elütni az időt (pl. munchkin, sakk, kártya, napalm, stb...)?
najó csak hülyülök, igazából én is viszek majd valami ehetőt/ihatót
Mellesleg valami játékokat hoz majd valaki, hogy legyen mivel elütni az időt (pl. munchkin, sakk, kártya, napalm, stb...)?
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Na, a legkorrektebbnek végülis az tűnik, ha mindenki hoz valamit a 2-3x2literes üdítő (lehetőleg a normális, tehát nem trombidumbi és hasonló rettenetek, a sör üdítőnek számít de ne kizárólagosan alkoholos italokból éljünk) árkategóriából, valamint a jótékonysági bulikhoz hasonlóan öccáz forint beugró lenne, amit a nagy közös kajára költünk, ezt mi a saját hozzájárulásunkon felül alkotjuk meg, csak mivel kibaszott csórók vagyunk, ezért tőletek vagyunk kénytelenek lejmolni, előnye hogy nem fogtok éhenhalni.
Valamint.
Szükségem van egy azaz egy darab szódásszifonra a buli idejére, a hozzá való patronokkal. Ennek hiányában nem lesz Fény. Ha valaki BIZTOSAN hoz ilyet, azt megköszönném.
Valamint.
Szükségem van egy azaz egy darab szódásszifonra a buli idejére, a hozzá való patronokkal. Ennek hiányában nem lesz Fény. Ha valaki BIZTOSAN hoz ilyet, azt megköszönném.
Kildar írta:Ennek hiányában nem lesz Fény.
De ugye Robbanás sem?
Most komolyan elgondolkodtam rajta hogy tudnék-e sugárveszély jelet rétegezni különböző színű italokból egy pohárba de rájöttem hogy túl kicsi hozzá a pohár, meg hát a diffúzió és a brown-mozgás megnehezítené.
Írjátok össze, hogy milyen kaják várhatóak(normális nem ilyen rágcsálni való szar) és én is szolgálok némi meglepivel aki tudja miaz az ne álrulja el.
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
bocs, h így eltűntem egy időre... (jellemző)
részemről oké az h mindenki azt hoz, amit akar, minimálköltségvetés...stb.
részemről oké az h mindenki azt hoz, amit akar, minimálköltségvetés...stb.
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
viszont ha van konkrét kérdésetek vagy bármi más a bulival kapcs.ban írjatok nekem pm-ben...
(hajrá!)
(hajrá!)
Azt hagy kérdezzem meg hogy lesz e majd valami közös találkozó valahol egy fix időpontban ahonnan közösen elzarándokolunk majd Nagash-hoz?
Engem lehetőleg metró+villamos elérhetőség érdekelne, melyik megálló, stb. Ha nincs villamos, jó a busz is, csak azt utálom. Illetve egy ismertebb megálló, ahonnan indulnak a kérdéses járatok.
Hármasmetró, Határ Út megálló. Onnan ötvenes villamossal az Árpád Utca megállóig, asszem az ötödik megálló de nem áll meg minden megállónál, csak ha jelez valaki. Könnyű felismerni a szóban forgó megállót, ugyanis az út villamossínnel átellenes oldalán lesz egy kék neonnal kibaszottul kivilágított üzletsor.
Egy kurva nagy 50 felirat van rajta, és a határútnál van a végállomása. Egyébként emlékeim szerint TW6000.
nyugi Ashi kimegyek a banda elé, viszont a 3as metro határ út megálló nem lenne rossz ha eltengődnétek odáig, persze ha valaki nem járatos pesten szívesen elnavigáljuk...
itt mellékelnék egy telószámot ha vki nem szeretne a híd alatt aludni 31.én...kac-kac... 70/4149615
itt mellékelnék egy telószámot ha vki nem szeretne a híd alatt aludni 31.én...kac-kac... 70/4149615
Achtung achtung, valaki hozhatna egy hangszórót, mert a laptopom beépített hangszórója nos, enyhén szólva szegényes hangzásvilágú.
Kildar írta:Achtung achtung, valaki hozhatna egy hangszórót, mert a laptopom beépített hangszórója nos, enyhén szólva szegényes hangzásvilágú.
Hozzám nem fér, a szifon orosz jellegű, legalábbis a méreteit, főképp a tömegét tekintve
És napról napra valószínűbb, hogy működni is fog.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
3 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
3 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.