Trúlarper Szilveszter 2008-2009
+13
Ogen
Lecram
Andrew
Cebo
Skalle
PG
Eglar
Nirwastir
Kildar
Baharroth
Nedda
Draug
Ashi Valkoinen
17 posters
4 / 5 oldal
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trúlarper Szilveszter 2008-2009
Én viszek két hangfalat (ezek sem hifi hangfalak, de célnak megfelelnek) egy 230V konnektort és szabvány kimeneti portot igényelnek.
Azért Kildar majd szólj rám 30-án vagy 31-én hangfalügyben.
Fényképezőgépet hoz valaki?
Fényképezőgépet hoz valaki?
Ashi Valkoinen írta:Én viszek két hangfalat (ezek sem hifi hangfalak, de célnak megfelelnek) egy 230V konnektort és szabvány kimeneti portot igényelnek.
Dobok egy smst 31én reggel. A kicsi hangfal is tökéletes.
Csak hogy emlékeztessek akkor még egyszer mindenkit:
2-3x2 literes üdítő kategóriájában hozzatok fogyasztanivalót, plusz kaja terén öccázzal szálljon be az aki akar kapni a kajából, aki nem hoz és mégis kuncsorog azt szájbaverjük péklapáttal.
Ki hoz péklapátot?
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
én mézeskalácsot viszek, szerintem a standard adag amit itthon már két napja eszünk és még mindig több mint a fele megvan az bennevan abban az árkategóriában, ha meg nem akkor még viszek ásványvizet. és megpróbálok kakaós cukormázzal is kísérletezni mert a fehér olyan egyhangú.
akkor Nagash, pm megy mindjárt.
akkor Nagash, pm megy mindjárt.
péklapát? jól hangzik...
egy kb létszám lassan jól jönne, én csak egy számra vk kiváncsi.
kaptam ma ingyen fél liter pálinkát, az már megoldva..
bloody mary még folyamatban..(worchestert még nem találtam)
hangfal, akkor alakul,( viszont nem tudom ki mit szeretne dj-zni, lehetőleg ne csak blackdeath szóljon már..nyilván mindenki azt preferálja,m de ez továbbra is egy buli..)
* !!!!!!!
fényképezőgéppel rendelkezőket sajnos továbbra sem tudunk beengedni az objektumba, ezeket személyeket legnagyobb sajnálatunkra haza kell hogy küldjük..:C ld. kamerás mobilosok esete ..:C
egy kb létszám lassan jól jönne, én csak egy számra vk kiváncsi.
kaptam ma ingyen fél liter pálinkát, az már megoldva..
bloody mary még folyamatban..(worchestert még nem találtam)
hangfal, akkor alakul,( viszont nem tudom ki mit szeretne dj-zni, lehetőleg ne csak blackdeath szóljon már..nyilván mindenki azt preferálja,m de ez továbbra is egy buli..)
* !!!!!!!
fényképezőgéppel rendelkezőket sajnos továbbra sem tudunk beengedni az objektumba, ezeket személyeket legnagyobb sajnálatunkra haza kell hogy küldjük..:C ld. kamerás mobilosok esete ..:C
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
(ja átlaghőmérséklet nálam kb 15-20fok...az adat nem reprezentatív, csak hátha vkit érdekel, mert engem szokott pl. mivel elég rosszul viselem a meleget)
oké, gépet saját felelőségre:))
össszegyűjtöm a bandát. 2008. Dec. 31 este 19-20óra (ha megfelel mindenkinek) üllői úti METRÓ megállóval szemben.
Délipályaudvartól 4-6 kombinóval ellehetjutni idáig. Befogja mondani, nem kell számolgatni a megállókat.
Keletiből 7-essel vagy 7E-vel blaháig, onnnan 4-6-os üllői út.
Délipályaudvartól 4-6 kombinóval ellehetjutni idáig. Befogja mondani, nem kell számolgatni a megállókat.
Keletiből 7-essel vagy 7E-vel blaháig, onnnan 4-6-os üllői út.
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
tök jó, átnéztem a netet, ha elég vodkánk lesz+ 1-2 kieg. akkor egész sok féle koktél előállítható... gondolok itt b.mary, white/black russian,kamikaze whatever... (de sörkoktélokat is felfedeztem ám, ami számomra beteg...)
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Zene gondolom úgy lesz majd, hogy mindenki amit hoz és akkor be lesz állítva random lejátszóra, nem?
Amúgy Nagash neked milyen zenéid vannak? Gondolom Manegarm az alap, meg én még esetleg hoznék Ensiferumot ami a legtöbb embernek azért bejön, ha nem tévedek, meg még hoznék mást is. Többiek?
Amúgy Nagash neked milyen zenéid vannak? Gondolom Manegarm az alap, meg én még esetleg hoznék Ensiferumot ami a legtöbb embernek azért bejön, ha nem tévedek, meg még hoznék mást is. Többiek?
Nightwish forever.
Amúgy finn metálok mellé, némi filmzenével és István királlyal.
Akik Tatabányán át Komárom, közvetlen kocsikkal Oroszlány felől érkeznének, azok elvileg 14:40-kor érkeznek a Dél Pályaudvarra, ha minden jólmegy. Skalle, ez Neked 13:05 körüli vonatindulást jelent Komáromból, ha velünk akarsz jönni.
Amúgy finn metálok mellé, némi filmzenével és István királlyal.
Akik Tatabányán át Komárom, közvetlen kocsikkal Oroszlány felől érkeznének, azok elvileg 14:40-kor érkeznek a Dél Pályaudvarra, ha minden jólmegy. Skalle, ez Neked 13:05 körüli vonatindulást jelent Komáromból, ha velünk akarsz jönni.
Részemről oké
Skacok, én is csatlakoznék majd 30% valószínűséggel a nyugat felől érkező megszállósereghez, ergo Tatabánya, Komárom, és hasonló irányból érkezőkhöz (wombathelyről támadok természetesen...) Vagy ha nem jön össze, akkor Cell felől közelítek, talán... Szal 31.én reggel készüljetek heves telefon-csörömpölésre...
Zeneügyben:
Hogy méginkább házibuli jelleget öltsön a dolog, és ne csak black-death-trash-folk és egyéb köz-metál forogjon, tudok szállítani SKA, punk, ragga, alternatívmagyarbaromállatmuzsick, és egyéb (disco, techno, meg hasonló jellegű szörnyűségek teljességgel gyűlölve és kizárva részemről is!) fasza bulis anyagokat... ( szerintem kapásból vinni fogok Yellow Spotsot, mer' az jó kis horror-bugi, meg egy csöppnyi Ska-P fejadagot, no meg ugye C.A.F.B.-t, mer' az jó...) ja és persze rééégivágású motoros és öregmetált is tudok szállítani, ha van rá igény...
Zeneügyben:
Hogy méginkább házibuli jelleget öltsön a dolog, és ne csak black-death-trash-folk és egyéb köz-metál forogjon, tudok szállítani SKA, punk, ragga, alternatívmagyarbaromállatmuzsick, és egyéb (disco, techno, meg hasonló jellegű szörnyűségek teljességgel gyűlölve és kizárva részemről is!) fasza bulis anyagokat... ( szerintem kapásból vinni fogok Yellow Spotsot, mer' az jó kis horror-bugi, meg egy csöppnyi Ska-P fejadagot, no meg ugye C.A.F.B.-t, mer' az jó...) ja és persze rééégivágású motoros és öregmetált is tudok szállítani, ha van rá igény...
alter magyar zenével én is el vagyok látva, szóval aki hozna zenét, az előtte dobja át nekem annak a listáját hogy mit hozna, és visszaírom hogy ebből nekem mi van meg hogy ne kelljen kétszer ugyanazt hozni.
támogatom az indítványt Cebo...(sajnos a Bizottság összesem lenyúlták...holnap még teszek lépéseket a visszaszerzésre...)
btw:
feles kávélikőrje nincs vkinek...?)
nekem nem sok bulis zeném van izlandi minimalista ambient a jellemző, régi/új mortiis-ok meg orosz és német nyelvű beazonosít6atlan dolgok )
ja mi is az a vigyorex?
btw:
feles kávélikőrje nincs vkinek...?)
nekem nem sok bulis zeném van izlandi minimalista ambient a jellemző, régi/új mortiis-ok meg orosz és német nyelvű beazonosít6atlan dolgok )
ja mi is az a vigyorex?
ócsó sparos "körte ízű szeszesital" és 100%os almalé keveréke 1:8 arányban, az etil és az almasav reakciójából kurvajó lesz.
Na, akkor egy kis vonathangolás.
Cebo, nem tudom, hogy Szombathely, illetve Celldömölk felől közvetlen vonattal szeretnél-e jönni, mert jobban teszed, ha igen, mert ugyan a keletibe mennek, mi viszont az alább jelzett vonattal megyünk, de ahogy néztem, sem Szombathely, sem Cell felől nincsen csatlakozás, szóval Neked egyszerűbb egy gyorsvonatra felpattanni.
Andrew, Skalle: ezt a vonatot néztem ki, szerintem bőven megfelel, főleg, hogy Pesten még kell tömegközlekedést kell igénybe vennünk kissé. (Ebből minimum egyszer metrózni kell, szóval azt nem lehet elbliccelni.)
4915 számú személyvonat (Győr - Bp.-Déli)
IND.: 12:33 Győr
13:01 - 13:10 Komárom
13:40 - 13:42 Tatabánya
14:37 ÉRK.: Bp.-Déli
Cebo, nem tudom, hogy Szombathely, illetve Celldömölk felől közvetlen vonattal szeretnél-e jönni, mert jobban teszed, ha igen, mert ugyan a keletibe mennek, mi viszont az alább jelzett vonattal megyünk, de ahogy néztem, sem Szombathely, sem Cell felől nincsen csatlakozás, szóval Neked egyszerűbb egy gyorsvonatra felpattanni.
Andrew, Skalle: ezt a vonatot néztem ki, szerintem bőven megfelel, főleg, hogy Pesten még kell tömegközlekedést kell igénybe vennünk kissé. (Ebből minimum egyszer metrózni kell, szóval azt nem lehet elbliccelni.)
4915 számú személyvonat (Győr - Bp.-Déli)
IND.: 12:33 Győr
13:01 - 13:10 Komárom
13:40 - 13:42 Tatabánya
14:37 ÉRK.: Bp.-Déli
Punk, ír punk(dropkick Murphys) Finn metál, Érdekfeszület, éééés a kovbojok albuma
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
Kovbojokat NEM.
Ha mégis, ez esetben Charlie-t is viszek. Szerintem gondold át.
Ha mégis, ez esetben Charlie-t is viszek. Szerintem gondold át.
Természetesen mivel egy ilyen fegyverrel nagy felelősség jár, ezért nem fogom azonnal bevetni. Az atomfegyverekhez hasonlatosan, ezzel is tudni kell taktikázni, és csak végszükség esetén bevetni.
Világégés project-et támogatom, Kovbojokat a népnek!
Ha Ashi nem bírja a kaka-részecskéket, és unszimpatikus számára mindennemű egérfejű lény, akkor bizony én bátran kiállom Charlie reszelős hangjának záporát, sőt, ellencsapásként Feketepákó X1000-es orbitális vokálsugárral válaszolok
Ha Ashi nem bírja a kaka-részecskéket, és unszimpatikus számára mindennemű egérfejű lény, akkor bizony én bátran kiállom Charlie reszelős hangjának záporát, sőt, ellencsapásként Feketepákó X1000-es orbitális vokálsugárral válaszolok
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.