Trúlarper Szilveszter 2008-2009
+13
Ogen
Lecram
Andrew
Cebo
Skalle
PG
Eglar
Nirwastir
Kildar
Baharroth
Nedda
Draug
Ashi Valkoinen
17 posters
2 / 5 oldal
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trúlarper Szilveszter 2008-2009
Buli előtt mindenki egy órát fagyűjtésel, rönkgurítgatással tölt.
Valamelyik komáromi arcnál esetleg? Vagy Neddáék hogy állnak téligumi ügyben?
Valamelyik komáromi arcnál esetleg? Vagy Neddáék hogy állnak téligumi ügyben?
Ashi Valkoinen írta:Valamelyik komáromi arcnál esetleg?
Ezzel csak annyi a probléma, hogy egyikünknek sincs olyan erre a célra használható épülete, ahol kb 5-6 embernél több kényelmesen elférne. Úgyhogy ez a lehetőség elvetve.
Nagash mondta, h nála esetleg lehetne (Bp. kék metró Határ úti megállótól 4 megálló 50-es villanyossal), amennyiben nem leszünk olyan orbitális sokan, és senki nem részegedik le, és nem hányja össze/bontja le a lakást. (mert a lakótárs/ főbérlő annak nem örül)
Ja, és Skalle, téged csak akkor enged be, ha csak kölyökpezsgőt iszol, és nem mondasz szóvicceket!
Ja, és Skalle, téged csak akkor enged be, ha csak kölyökpezsgőt iszol, és nem mondasz szóvicceket!
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Egyébként azt számoltuk, hogy egy 15 ember vhogy még be tud zsúfolódni. Kildar szt 20 is... hát nemtom, élével állítva biztos . Egyéb logisztikai információk még egyeztetésre várnak, majd Kildar intézkedik. (remélem)
hát nem nagyon. kivéve, ha hajlandó vagy egy sötét lakótelep közepén prezentálni a cselekményt, ahol éjjel reális esélye van mindenféle kétes alakok felbukkanásának...
Ha még jönnek velem ketten, akkor vállalom.
De viszem W lándzsáját is...
De viszem W lándzsáját is...
Lényegében 15 emberes buli nálam is lehetne, meg nagybátyám szobáját addig valszeg úgyis megkapom. Úgyhogy ha így állunk, meg ott nem lehetséges, akkor itt a város szívében a Blaha mellett (a keletitől, nyugatitól és a délitől is kb ugyanannyi távolságra, bár utóbbitól egy nagyon picit messzebb, de így is csak egy járművel). Persze itt is feltételekkel. Először is nem tudom hogy lesz a zajongás, bár sztem szilveszterkor csak nem hívják ki a szomszédok a rendőröket. Tehát a fakardozás is a lehetséges az udvaron, viszont a lakásban rend kell legyen, mer anyám balhézik, ha nem. Szal tessék szólni, ha kell.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Hát ez a 15 emberes limit elég gázul hangzik... Szeretnék menni asszonykával az oldalamon, de ha ezzel a létszámot korlátozom... akkor inkább unatkozok itthon...
háááát, mivel anyagi helyzetem eléggé azt hozza nekem, hogy nem tudok menni sehova...
de akkor most hogy áll a helyzet a helyszínnel?
mert töprengtem, és ha nem lesz itthon albi társam, lehet még itt is lehetne csinálni vmit.... *think*
Edit:
jahh és a lakás öt fős családra van méretezve, úgy hogy ne szagoljuk egymást.... szal méretben én jólvagyok, bár az albérlet miatt lesz pár olyan szoba (HA ismétlem HA minden megfelel és zöld lámpát kapok) amiért letérdeltetés, megszégyenítés, és rituális szóviccekkel kivégzés jár.
és ezzel lehet megtöröm a fogadalmam miszerint az elkövetkezendő 3 évben még a házi buli ötlete sem merül fel a lakással kapcsolatban
de akkor most hogy áll a helyzet a helyszínnel?
mert töprengtem, és ha nem lesz itthon albi társam, lehet még itt is lehetne csinálni vmit.... *think*
Edit:
jahh és a lakás öt fős családra van méretezve, úgy hogy ne szagoljuk egymást.... szal méretben én jólvagyok, bár az albérlet miatt lesz pár olyan szoba (HA ismétlem HA minden megfelel és zöld lámpát kapok) amiért letérdeltetés, megszégyenítés, és rituális szóviccekkel kivégzés jár.
és ezzel lehet megtöröm a fogadalmam miszerint az elkövetkezendő 3 évben még a házi buli ötlete sem merül fel a lakással kapcsolatban
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
akkor jó.
minden esetre, nekem a piszkos anyagiak miatt maradnom kell dujvban, szal majd akkor legközelebb találkozok mindenki mással
Amúgy Kildar, majd a köpenyemet, a megbeszélt girbe gurba úton akkor vhogy eljuttatod hozzám?
minden esetre, nekem a piszkos anyagiak miatt maradnom kell dujvban, szal majd akkor legközelebb találkozok mindenki mással
Amúgy Kildar, majd a köpenyemet, a megbeszélt girbe gurba úton akkor vhogy eljuttatod hozzám?
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
Megoldjuk. Bár lehet, hogy elég megkérnem a köpenyben időközben kialakult civilizációt, hogy juttassák el magukat hozzád.
arcok! akkor kire lehet számítani trúlarper szilveszteren??? nagash
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
(már azért kérdem mert én teszek egy kis DB.i kitérőt, ami csak 250km, s esetleg, akkor lenne némi motiváló erő a visszatérésre....
amúgy szerintem 20an min. beférünk hozzánk... s az utcán az fakardozik aki akar, engem teljesen hidegen hagy...) (noti viszont kéne,mert a hangkártyám behalt, a többivel nincs gond...) nagash
amúgy szerintem 20an min. beférünk hozzánk... s az utcán az fakardozik aki akar, engem teljesen hidegen hagy...) (noti viszont kéne,mert a hangkártyám behalt, a többivel nincs gond...) nagash
Szerény személyemben behúzhatsz egy strigulát
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Egy Cebo meg egy Niki szolgálatra jelentkezik asszonyom!... vagyis 2 strigula plussz
azt meg tudod, h Kildar+én alap. elvégre mi kérdeztük először, lehet-e nálad...
jól van, örülöl az érdeklődésnek... kildár+eglár ti már ismeritek a minimál dizájn nyújtotta örömöket s "lehetőségeket"..
ja a fakardozók igényeinek fenn van tartva a háztól kb 50 méterre egy domboldal, ahol a fölös agressziók le tudnak vezetődni...
(amúgy ez egy albérlet, kvázi a szubhumán jellegű megnyilvánulások mellőzéséért pirospont jár(más néven nem vágjuk ki az illetőt)(...itt most az 1 sörtől részegen randalírozó egyénekre próbálok utalni ) , amúgy minden más megengedett (vagy csak még nem jutott eszembe mi nem az...)haha...
ja a fakardozók igényeinek fenn van tartva a háztól kb 50 méterre egy domboldal, ahol a fölös agressziók le tudnak vezetődni...
(amúgy ez egy albérlet, kvázi a szubhumán jellegű megnyilvánulások mellőzéséért pirospont jár(más néven nem vágjuk ki az illetőt)(...itt most az 1 sörtől részegen randalírozó egyénekre próbálok utalni ) , amúgy minden más megengedett (vagy csak még nem jutott eszembe mi nem az...)haha...
...
A hozzászólást nagash összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 26, 2008 10:36 am-kor.
Nos, nekem kérdésessé vált az egész, Niki meg nem akar jönni, szal egy gyenge "talán megyek"-re változtatnám a jelentkezésem..
Én is képeznék egy strigulát! mit kő vinni?
Michael- Hozzászólások száma : 284
Registration date : 2008. Feb. 25.
mégegy strigula a részemről
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Én is mennék.
Maloth- Hozzászólások száma : 20
Registration date : 2008. Mar. 14.
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
2 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.