Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
8 / 24 oldal
8 / 24 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Hétfőn nem hinném, hogy kilátogatok, tekintve, hogy okmányiroda és felvételi-adatok-módosítása is vár rám. Valamint délután alkotunk 1-2 fakardot Faterommal.
Ma még utoljára kung fu-ra megyek, de jövő héttől már én is kijárok hétfőn, ha időm engedi. Csütörtökön természetesen ott leszek, és lehet, hogy hozok még egy embert. (Nagash, te ismered is: Ne-chan... )
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Csütörtökön jössz Eglar? Akkor majd give-elek neked casht, amit Kildarnak kell átnyújtanod majd!
Amúgy pedig jövő hét hétfőtől már én is ki tudok nézni, de a holnapi szóbelimet muszáj megcsinálnom pörfikt-re!
Amúgy pedig jövő hét hétfőtől már én is ki tudok nézni, de a holnapi szóbelimet muszáj megcsinálnom pörfikt-re!
Csütörtökön megyek, és viszem magammal az új szememfényét, ami egy egyedi kétkezes kard... olvashattok róla egy bejegyzést egyébként, máshol.
Hú, most már tényleg játszhatsz Guttsot!
Csütörtökön tudunk mondjuk délbe/egy órakor kezdeni délután? Neadjisten reggel?
Van ingerenciám sokat fakardozni, meg délután háromtól lehet, hogy más programom akadna. Vinnék olyan cuccot, amit ígértem fentebb, meg pár ásványvizet is.
Van ingerenciám sokat fakardozni, meg délután háromtól lehet, hogy más programom akadna. Vinnék olyan cuccot, amit ígértem fentebb, meg pár ásványvizet is.
Nekem spec kétséges beérnem ilyen időpontra, mert feltételezem, hogy ugyanaz lesz csütörtökön is, mint ami ma volt. Napközben a 10-esen úgy áll a dugó, ahogy nem kell, minden menetidő megkétszereződik, a vonat meg korábban megy el, mint kellene, képtelenség elérni!
Hát, ti kimehettek. Én reggel 10-kor kezdem a vizsgázást egy beugróval, és ha megvan, utána állhatok sorba szóbelihez, és nem rajtam múlik, mikor végzek. (utána meg még haza is kell mennem a kardomért) Azért majd igyekszem mihamarabb kiérni.
Ashi: még kiderül.. 4-5h esélyesebb, mondjuk perpill életkedvem sincs...---> ja bocs, elcsesztem, ez nem az a topik...:S
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Hát ne, a normális 4-es időpont fér bele leginkább, most derült ki, hogy még könyvtáraznom is kellene edzés előtt, és van egy rakat jegy, amit be kellene íratnom, bár nem vizsgázom hétfőig, de a lányokon kívül nekem is lesz elég dolgom.
Keitel nem szokott ide írni nagyon, de ő is kb. 4 körül szokott kimenni, és lehet Deman is lesz, szóval nem kell búsulni, de legalább alhatsz tovább, irigyellek!
Keitel nem szokott ide írni nagyon, de ő is kb. 4 körül szokott kimenni, és lehet Deman is lesz, szóval nem kell búsulni, de legalább alhatsz tovább, irigyellek!
Az a büdös szar helyzet állt elő, hogy egészségemet károsította valamiféle megfázás/influenza/anyámkínja, így kétséges, hogy megyek-e... de megpróbálom összeszedni magam.
oké, látom ti is elcsesztétek a topikot...XS
Jó, valószínű, hogy ott leszek Szigeten 4-kor a romoknál, de szerintem fakardozni csak később fogok.
Viszont a keltapajzsot hanyagolom, 2-3 fakardot fogok vinni + kerek pajzsot.
Viszont a keltapajzsot hanyagolom, 2-3 fakardot fogok vinni + kerek pajzsot.
Bizniszügyben beszéltem Keitellel, azt mondta, holnap 5:20-ig dolgozik, de utána jön ki.
Ezt hamarabb is bedobhattad volna... én Pesten vagyok, de se ruha, se fakard... szóval én nem.
Ha 1,5 órán belül nem jelzi más, h jön, sztem én is itthon maradok tanulni.
én sztem kinézek, de az Unterwelt most valszín kimarad nekem...
én is megyek. csak nem maradok sokáig.
Van egy olyan érzésem, h ma nem nagyon fogunk kardozgatni, tekintve, h reggel óta esik... (mielőtt vki azt mondaná, h ugyan, nyár van, közölném, h ez az eső nem a kellemes langyos fajta, hanem a jéghideg, én már teszteltem)
Igen, és érdekes, hogy ma lett hivatalosan is nyár, eddig sütött a nap, de nyáron már esik...no comment.
Az Ősi Istenek annyira örülnek neki, hogy végre nyár lett, és végre a csillagok is helyesen állnak ahhoz, hogy visszatérjenek, és újra uralják ezt a világot, hogy elsírták magukat, ezért esik.
Remélem nem húzódik ez ki csütörtökig, bár van egy olyan érzésem, hogy de.
Az Ősi Istenek annyira örülnek neki, hogy végre nyár lett, és végre a csillagok is helyesen állnak ahhoz, hogy visszatérjenek, és újra uralják ezt a világot, hogy elsírták magukat, ezért esik.
Remélem nem húzódik ez ki csütörtökig, bár van egy olyan érzésem, hogy de.
8 / 24 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
8 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.