Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
11 / 24 oldal
11 / 24 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Talán Skalle is eljön, egész ígéretes létszám!Egy MSN ablakban Maloth és Ashi írta:
AV(R) | Selwyn | még 16 nap üzenete (20:28):
*Lándzsa is jöhet.
*Én viszek 2-3 kardot
Gergő üzenete (20:29):
*oh jó
*akkor leszek ha elüt a villamos terhes leszek vagy valami hasonló történik és mégsem akkor hívlak
Edzés lesz, nem vedelés.
Azért Andris által főzött mézsörből viszek kóstolót...
Azért Andris által főzött mézsörből viszek kóstolót...
Nah, Ash, a Te kedvedért:
viszek 1 fa, meg pár burkolt hosszúkardot. A karton pajzsot lepasszoltam, a csákány még meglátom, befér-e.
viszek 1 fa, meg pár burkolt hosszúkardot. A karton pajzsot lepasszoltam, a csákány még meglátom, befér-e.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
16:37-kor érek be a Délibe, kb. 25-30 perc és a szokásos helyen leszek (romok). Ha nem jöttök, szóljatok, nem akarok potyára menni.
Demannal megyünk, az tuti.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
1-2 üveg bor és sör még nem számít vedelésnek, a vedelés mértéke a vödör!Ashi Valkoinen írta:Edzés lesz, nem vedelés.
Lassan meglesz az új órarendje mindenkinek, az új munkahelyek, beosztások, így lassan lehet a "Cancel Vote" gombra kattintani és újra szavazni, hogy az ősszel együtt megkezdődjenek a vívóórák is.
No, jelen állás szerint én a következőkre jelöltem át magam: Hétfő délután, szerda és csütörtök délután. Utóbbi két napon viszont a ráérésem speciális, egyik héten az egyik napon, másik héten a másikon érek rá órarendi baszások miatt(egészne pontosan az egyik héten szerdán egytől fél 5-ig érek rá, de ez még változhat attól függően hogy be kell-e járnom a gyakorlatomra, csütörtökön pedig pedig pont fordítottam érek rá, vagyis amikor szerdán ráérek akkor csütörtökön csak délután 5től érek rá, amikor szerdán csak fél 5ig érek rá akkor csütörtök jó az egész délután. Bonyolultnak hangzik mert úgy írtam le de nem az ). Kérem hogy mindenki kezdje el átrendezni a szavazatait az-e félévi ráérésének megfelelően.
Igény szerint szeptember 7-én tudok menni először edzésre.
Másik dolog, nem az időpont hanem a helyszín kérdése. Mivel késő ősszel és télen enyhén hideg lesz ahhoz hogy vígan kinnt gyakoroljunk/ugráljunk a margitszigeten, ezért opcionális megodlásként szerintem meg fogom kérdezni volt tesitanaramat, hogy jelképes összegért (havi 2-300 forint/kopf) beköltözhetünk-e a főiskola tornatermébe a hideg téli napokra. Ha valakinek még van hasonló ötlete azt szivesen várom mert ennek a létrejöttéről sajnos semilyen biztosíték nincs.
Igény szerint szeptember 7-én tudok menni először edzésre.
Másik dolog, nem az időpont hanem a helyszín kérdése. Mivel késő ősszel és télen enyhén hideg lesz ahhoz hogy vígan kinnt gyakoroljunk/ugráljunk a margitszigeten, ezért opcionális megodlásként szerintem meg fogom kérdezni volt tesitanaramat, hogy jelképes összegért (havi 2-300 forint/kopf) beköltözhetünk-e a főiskola tornatermébe a hideg téli napokra. Ha valakinek még van hasonló ötlete azt szivesen várom mert ennek a létrejöttéről sajnos semilyen biztosíték nincs.
Én hétfőt igyekszem szabadon hagyni. (szal csütörtökről átszavazok H-CS-re) Szerdára vsz bekerül a kardrendjés kezdőedzés Csepelen. Igen, úgy döntöttem, "keletet" odahagyva váltok... hiába, inspirálóak voltak a szigeti gyakorlások, meg a karneváli haverkodás a Károly Róbert Középkori Történelmi és Kulturális Hagyományőrző Egyesületes társasággal, ahová Bex is tartozik. Apropos, károlyróbertesek. Mutattak nekünk (mi=Kildar+én) pár aranyos technikát. Kár, h jobbára nem larp-kompatibilisek, (pl. 2 "hogyan szívathatsz egy páncélost" jellegű), meg spechelyzetekre valók, de nekem tetszenek. *gonoszvigyor*
Jövő hétfőn már Pesten vagyok. Du. van egy óramegbeszem (az óráim nagyobb része sajnos akkor dől el) , de sztem 3 után már ráérek, szóval majd informáljatok, ki megy ki aznap, és hányra.
Jövő hétfőn már Pesten vagyok. Du. van egy óramegbeszem (az óráim nagyobb része sajnos akkor dől el) , de sztem 3 után már ráérek, szóval majd informáljatok, ki megy ki aznap, és hányra.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Én még nem tudom sajnos. : (
Nem sikerült még órát felvennem, de remélhetőleg a hét vége felé már sikerülni fog, akkor tudok erről nyilatkozni, hogy mikor hova, de szerintem a hétfő telített lesz, mint mindig, pedig akkor lehetne igazán kipihenni a hétvége fáradalmait, de ezen egyetem már csak ilyen, imádnak hétfőn vesződni a suliban, szóval nekem szerintem maradni fog a csütörtök, akkor általában kevesebb óra szokott lenni, s legfeljebb egy szerdát is bevállalok majd így.
Nem sikerült még órát felvennem, de remélhetőleg a hét vége felé már sikerülni fog, akkor tudok erről nyilatkozni, hogy mikor hova, de szerintem a hétfő telített lesz, mint mindig, pedig akkor lehetne igazán kipihenni a hétvége fáradalmait, de ezen egyetem már csak ilyen, imádnak hétfőn vesződni a suliban, szóval nekem szerintem maradni fog a csütörtök, akkor általában kevesebb óra szokott lenni, s legfeljebb egy szerdát is bevállalok majd így.
Még én sem vettem fel órákat, sőt, hivatalosan még fel sem vettek MSC-re, szóval szavazatom egyelőre pihenőpályán. Igyekszem a hétfőimet szabadon hagyni.
Nah, akkor jön ma vki vagy sem? Nem akarok potyára kibumlizni egy gumikarddal a Szigetre. (sikerült otthon hagynom a tokot Szombathelyen... )
szerk. Hát, ha senki, akkor nem megyek ki.
szerk. Hát, ha senki, akkor nem megyek ki.
Nos, marad számomra is a hétfő, mert akkor 2-ig vagyok suliban, és 3-ra már ki tudok menni a Margit-szigetre, de ha kajálok is egyet előtte otthon, akkor ugyanúgy 4-re megyek én is, ha más is akkorra megy, nekem végül is mindegy, de kiderült, hogy Csütire vettem fel egy tárgyat, ami miatt este fél 6-kor végzek csak, de megérte, mert a kedvenc nyelvemen tartják, németül.
Mindenesetre, ha szerdán is lesz néha edzés, arra is szívesen kinézek, messert szeretnék tanulni továbbra is, ha Gem tanít.
Mindenesetre, ha szerdán is lesz néha edzés, arra is szívesen kinézek, messert szeretnék tanulni továbbra is, ha Gem tanít.
Messert minden további nélkül tartok, mivel a federschwertert nem volt időm megcsinálni így másfélkezest csak akkor ha aki tanulni akar hoz nekem hozzá kardot
Nos, én csak hétfőn érek rá, kb. 16 órától.
Viszont van órarendem és ennek már önmagában örülök.
Viszont van órarendem és ennek már önmagában örülök.
Nekem még nincs, tekintve, h a mai óramegbeszélés minden pontja úgy végződött, hogy "a vendégelőadó majd meghirdet vmit"... De hogy kegyeskedik-e még reghéten megtenni, nem tudom.
Mindenesetre a hétfőt igyekszem szabadon tartani, és jövő héten lesz,a mi lesz, kimegyek. Holnap du. esetleg valaki?
Mindenesetre a hétfőt igyekszem szabadon tartani, és jövő héten lesz,a mi lesz, kimegyek. Holnap du. esetleg valaki?
Nekem folyamatosan alakulgat az órarendem, de a hétfő 3 vagy 4 biztos pont számomra az edzést tekintve. Holnap olyan 4-től érek rá bármire is, mert előtte elköszönök húgomtól, hisz 1 évig nem fogom látni!
Nos, azt kell mondjam, hogy egyedül szerdán végzek normális időben (15:45... ami lehet, hogy azt jelenti, hogy pont lekéstem a vonatot...), illetve pénteken, de pénteken van egyéb is...
Szóval ez nekem egyelőre off, amíg ki nem tapasztalom, hogy mely tárgyaimra kell majd bejárnom. (Fasza lesz, eddig úgy tűnik, hogy 15-16 vizsgám lesz... szal nemtudom.)
Szóval ez nekem egyelőre off, amíg ki nem tapasztalom, hogy mely tárgyaimra kell majd bejárnom. (Fasza lesz, eddig úgy tűnik, hogy 15-16 vizsgám lesz... szal nemtudom.)
Jujj...te megőrültél, ha ennyi előadást vettél fel, inkább csökkentsd, és vegyél fel gyakorlatot 1-2 előadás helyett, mert kegyetlenül be fogod szívni a vizsgaidősuckban!
Számomra az első gyakorlás szeptember 14, hétfő lesz.
Egykezes kardot fogok vinni, valószínű csak egy darabot, talán kettőt.
Egykezes kardot fogok vinni, valószínű csak egy darabot, talán kettőt.
Te tudod Damien, ne mond aztán, hogy nem szóltam!
Na ma jót vívtunk Eglarral, joggal írhat a Panaszkodjunk rovatba, büntetésemért jelentkezem Kildarnál!
Na ma jót vívtunk Eglarral, joggal írhat a Panaszkodjunk rovatba, büntetésemért jelentkezem Kildarnál!
11 / 24 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
11 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.