Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
20 / 24 oldal
20 / 24 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Rohadt módon csak akkor lenne jó, amikor másnak nem, és csak akkor nem jó, ha másnak igen. Részemről marad a hétvége.
Gjin, _kalimpálás_ remélhetőleg nem lesz. Vívás alapok gyakorlása annál inkább.
Én a délelőttnek nem örülnék, tekintve, h belátható időn belül tangyakozni kezdek majd gimiben, és az ugye nem délután szokott lenni,ill. ha jól emlékszem, van órám is. De látom, ezzel kisebbségben vagyok...
Amíg még nincs tangyak, megoldható, utána meg, ha délelőttben maradunk, nyereményem egy IJB kártya.
Én a délelőttnek nem örülnék, tekintve, h belátható időn belül tangyakozni kezdek majd gimiben, és az ugye nem délután szokott lenni,
Amíg még nincs tangyak, megoldható, utána meg, ha délelőttben maradunk, nyereményem egy IJB kártya.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Nekem csütörtök akármikor jó, tényleg cask azon múlik hogy többségnek mi felel meg inkább. Ha úgy jönnek össze az időrendek tarthatunk egy késődélelőtt kezdőd, kora délutánig tartó mókát is, mondjuk fél11-11-től délután fél2-2ig.
A szavazást mindenki resetelje magára vonatkozóan, és valamelyik mod tegyen be egy délelőtt és egy délután lehetőséget is. Mindenki csak a neki legalkalmasabb napra szavazzon, délelőttre délutánra értelemszerűen ha mindkettő jó mehet a két szavazat.
A szavazást mindenki resetelje magára vonatkozóan, és valamelyik mod tegyen be egy délelőtt és egy délután lehetőséget is. Mindenki csak a neki legalkalmasabb napra szavazzon, délelőttre délutánra értelemszerűen ha mindkettő jó mehet a két szavazat.
Plusz egy csüt. de. szavazat. (Szerintetek beérek 12-re szolfézsra a ferenciekhez?) Hétvége látom, nincs, de az végleg felejtős lett?
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Nem felejtős, de hétvégenként én 90%ban nem leszek pesten, így "okítani" biztosan nem fogok tudni hétvégén. Ettől függetlenül többiekkel előre megbeszélve nyilván ki lehet menni gyakorolni
No, átgondoltam.
Hétfőn 17:00-tól érek reá, szerdán és csütörtökön meg 19:00-tól.
Kedd és péntek halott, hétvége játszik.
Lefogadom, hogy ezen időpontok senkinek sem jók... :C
Hétfőn 17:00-tól érek reá, szerdán és csütörtökön meg 19:00-tól.
Kedd és péntek halott, hétvége játszik.
Lefogadom, hogy ezen időpontok senkinek sem jók... :C
Részemről egy csütörtök, amíg még nem indul be a tangyak, délelőtt is mobilis vagyok, utána csak 4 után.
Holnap délután 1-től valaki? Jó lenne már elkezdeni, kellemes 0-5° várható, szóval az időjárás éppen ideális. Valaki?
Részemről a 0-5 fok messze van az ideálistól De még be is vállalnám ha nem nyűglődnék már egy hete a megfázással tőlem szokatlan módon...
Nem, főleg úgy, hogy nekem négyre vissza kell mennem az egyetemre egy előadásra, te meg valamikor 2:50 körül érsz a szigetre.
Nna. Ha jövő csütörtökön nincs ilyen seggbefagyasztós idő, mint ma, egy kis mozgás esetlegesen?
Seggfagyasztó idő esetén is bármikor. 10-12 tanítok TTK-n, aztán szabad vagyok.
Megpróbálok jönni. Nem ígérek semmit.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Hat óra után, ha vagytok még olyankor, én vágtatok oda. (léccilécci.... )
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
A magam részéről nem tudom, meddig maradok, _ha_ egyáltalán lesz ebből valami. Sötétedéskor azért hazamennék.
(Hogy mikortól lennék kint, az egyelőre attól függ, a most pénteki konzultáción sóznak-e rám valamilyen iskolai kötelezettséget aznapra)
(Hogy mikortól lennék kint, az egyelőre attól függ, a most pénteki konzultáción sóznak-e rám valamilyen iskolai kötelezettséget aznapra)
Továbbra is talán
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Ez a hét nekem most egyéb elfoglaltság miatt kiesik. (kicsit több dolgom van a sulival, mint ahogy szeretném) Jövő hét talán.
20 / 24 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
20 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.