Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
21 / 24 oldal
21 / 24 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Módosítok: biztos
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Vasárnap kettőtől margitszigeten lenne némi tőrrel mókázás, főleg technikai gyakorlatok témakörében. Én felkészülök Fiore tőrös gyakorlataiból, ha valaki átnéz esetleg nem fiorés tőr játszmákat is az kurvajó lenne.
Felszereléskövetelmények: Larpsafe tőr (lehetőleg alkarhosszú) ami nem hajlik el rángatásra se (merev famagos)
Felszereléskövetelmények: Larpsafe tőr (lehetőleg alkarhosszú) ami nem hajlik el rángatásra se (merev famagos)
Holnap még valószínűleg meleg lesz, és ha szépen nézünk az égre, esni sem fog, szóval akinek jó a holnap az jöjjön : ) én (+1 érdeklődő) 3 körül érünk ki.
Amúgy Ashi is rámutatott Facebookon, hogy ez a hétköznapi (de legalábbis csütörtöki) megoldás nem mindenkinek jó. Legalábbis abból ítélve, hogy elenyésző mennyiségű (2-3) ember volt eddig. És nem, nem volt mindig hideg. (Aki jelentkezett és jött volna, de külső okok mindig visszatartották, attól elnézést kérek. ) Szóval akkor szavazzunk újra vagy beszéljünk meg valamit - egyáltalán, akit érdekelne ilyesmi marginálisan, az szóljon, hogy olyan időpontot hozzunk össze ami (majdnem) mindenkinek jó. Itt a tavasz, lassan beindul a larpos szezon is.
Nem muszáj egyébként kardozni (bár a találkozók célja elsődlegesen ez lenne), le lehet jönni beszélgetni, sütkérezni a napon, megosztani velünk frissen sütött pogácsáitokat, stb.
Amúgy Ashi is rámutatott Facebookon, hogy ez a hétköznapi (de legalábbis csütörtöki) megoldás nem mindenkinek jó. Legalábbis abból ítélve, hogy elenyésző mennyiségű (2-3) ember volt eddig. És nem, nem volt mindig hideg. (Aki jelentkezett és jött volna, de külső okok mindig visszatartották, attól elnézést kérek. ) Szóval akkor szavazzunk újra vagy beszéljünk meg valamit - egyáltalán, akit érdekelne ilyesmi marginálisan, az szóljon, hogy olyan időpontot hozzunk össze ami (majdnem) mindenkinek jó. Itt a tavasz, lassan beindul a larpos szezon is.
Nem muszáj egyébként kardozni (bár a találkozók célja elsődlegesen ez lenne), le lehet jönni beszélgetni, sütkérezni a napon, megosztani velünk frissen sütött pogácsáitokat, stb.
Átszavaztam csütörtök-péntek-re.
Csütörtökön csak d.u., pénteken d.e. és d.u. is jó.
Ezen a héten NEM leszek!
Csütörtökön csak d.u., pénteken d.e. és d.u. is jó.
Ezen a héten NEM leszek!
Akartam menni, de kifektetett valami izé, lázas vagyok és fuldokolva köhögök. Evvan. Majd jövő hét.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Eglar: gyógyulást. : )
Én is átszavaztam, hétfő, kedd, csütörtök, péntek délután és péntek délelőtt is jó.
Én is átszavaztam, hétfő, kedd, csütörtök, péntek délután és péntek délelőtt is jó.
Holnapután elmarad a zenetörim, tehát, odaérhetek én is háromra.
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Nekem minden azon múlik, időben készen lesznek-e az óraterveim. Fene se gondolta volna, hogy ennyi időt elvesz a tanításra való felkészülés. *morc* Részemről tehát 50-50%.
Ashi, Milán, kb. 1 órát kint leszek veletek. Aztán megyek haza óraterveket írni.
a héten valami?
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
nekem a csütörtök biztos nem jó, pénteken kora délután tudnék csak kimenni.
mindegy majd máskor, nálam is kiderült h egy 2napos konf-ra kell mennem:/
engem meg a határidők szorongatnak...
Ha rajtam kívül jön legalább két ember, akkor lenézek. Ellenkező esetben bevetem magam a könyvtárba középkort tanulmányozni.
Nos, valakik? : )
Nos, valakik? : )
fel tudom ajánlani az megszokott hat óra utáni érkezésemet. De ha engem kérdezel, egyáltalán nem hangzik rosszul a másik opció.
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Vizsgatanítás után és dolgozatösszeállítás előtt leszek. Nem valószínű. :C
Beadandót gyártok 3 tárgyra, szakdogát írok és tanulok a jövő heti ZHkra. Ja és befejezem Dorten gambesonját. Úgyhogy biztos hogy most sem leszek.
mostanság vmi?
21 / 24 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
21 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.