Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
27 / 43 oldal
27 / 43 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Re: Offtopic 2.
Lobster írta:
Csak ne próbáld magadat klingonnak beállítani...
Grep ls awk chmod. Mknod ksh tar imap. Wall fsck yacc
Üdvözletem!
Azt hiszem nem fogom hosszúra nyújtani a bemutatkozást, jó néhányan úgy is ismertek, többekkel pedig a hétvégén a Túlélőn találkozunk.
De azért az udvariasság jegyében...
Ahriman felesége, néhány tag barátja, vagy ismerőse vagyok, a többiek számára még idegen. Bár a szerepjátékos körökben is futók A'frad néven ismerhetnek.
Eddig első sorban modul-live-okban játszottam főbb szerepeket, valamint egyszer volt szerencsém a Caelumi Játékokon is részt venni, és szerencsétlenségem a K.S.H. szervezésében egy DHJ-n, félholtra fagyni, és halálra unni magam.
Üdv:
Ligeia
Azt hiszem nem fogom hosszúra nyújtani a bemutatkozást, jó néhányan úgy is ismertek, többekkel pedig a hétvégén a Túlélőn találkozunk.
Ahriman felesége, néhány tag barátja, vagy ismerőse vagyok, a többiek számára még idegen. Bár a szerepjátékos körökben is futók A'frad néven ismerhetnek.
Eddig első sorban modul-live-okban játszottam főbb szerepeket, valamint egyszer volt szerencsém a Caelumi Játékokon is részt venni, és szerencsétlenségem a K.S.H. szervezésében egy DHJ-n, félholtra fagyni, és halálra unni magam.
Üdv:
Ligeia
Ligeia- Hozzászólások száma : 45
Registration date : 2011. Mar. 28.
Ne emlegesd mert még megsummonálod őt meg a félheréjű tünde [s]harcost[/s]íjászt
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Magitor írta:Ne emlegesd mert még megsummonálod őt meg a félheréjű tünde [s]harcost[/s]íjászt
Isten ments!!! Soha többé nem akarom hallani egyiknek sem az idegesítő, tudálékos, gőgös hangját, sőt, még a Jaws hangján sem!!!
Üdv az oldalon!
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Pangloss írta:Üdv az oldalon!
Köszönöm! Sokat hallottam már rólad (is)...
Hmm, ez utóbbiban könnyen lehet, hogy én vagyok a bűnös... XD
Egyébként jó téged itt is látni, ha már IRL olyan ritkán találkozunk.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Eglar írta:Hmm, ez utóbbiban könnyen lehet, hogy én vagyok a bűnös... XD
Ja, meg Ádám
Most mit akarsz? Ebben az évben még szerintem csak februárban nem találkoztunk, nyáron meg amúgy is jössz gyakorolni, napozni az erkélyünkön, és csak úgy pocolni
Ligeia írta:Üdvözletem!
Üdv:
Ligeia
Üdv a fórmon!
Túlélőre én is kinézek (vasárnapra), viszont még jó lenne előtte felvenni a kapcsolatot, az április végi gyerekekkel foglalkozás ügyében Ha valahogy el tudnád juttatni az e-mail címed, teljesen jó lenne, de megírhatom a lényeget privát üzenetben is.
Gem Kapocs írta:A ti erkélyeteken napozni? Bááár Eglar még talán elfér
Jajj Gem, kérlek ne ábrándíts ki ennyi év után, hogy semmi fantáziád!
Még én is napoztam az erkélyünkön anno. Tábori karosszék, tábori asztal kivisz, ásványvíz az asztal pohártartójába, kóla a szék tartójába, laptop az ölemben, popcorn az asztalon, a virgácsaimat meg feltettem a korlátra
Természetesen nem bikiniben napoztam, hanem shortban, és felhajtogatott topban, nehogy már örüljenek is a paraszt szomszédok. Ohh, és természetesen max hangerőn bömböltettem a zenét
Eglarnak meg leteszünk egy polit, és simán elfekszik
Ja, és még Rumi is kint pocolt!
Üdv a fórmon!
Túlélőre én is kinézek (vasárnapra), viszont még jó lenne előtte felvenni a kapcsolatot, az április végi gyerekekkel foglalkozás ügyében Ha valahogy el tudnád juttatni az e-mail címed, teljesen jó lenne, de megírhatom a lényeget privát üzenetben is.
Szia!
A profilomba beírtam az msn címem, arra írj nyugodtan (át van irányítva), vagy akár fel is vehetsz.
Örülök, hogy ismét találkozunk!
Gem, amilyen masszív, kétajtós szekrény méretű hústornyok vagyunk (mindketten 55 kg körül XD), nem lepődnék meg, ha vhogy Zsuzsival ketten is elférnénk azon az erkélyen, akármilyen törpeméret. XD
Zsuzsi, igénytelenséget illetően vannak nálam elvetemültebbek is! (pl. Ashi meg Milán tutira leköröznek, szóval van még hova fejlődnöm, wehehehehehehe)
Zsuzsi, igénytelenséget illetően vannak nálam elvetemültebbek is! (pl. Ashi meg Milán tutira leköröznek, szóval van még hova fejlődnöm, wehehehehehehe)
Eglar írta:Gem, amilyen masszív, kétajtós szekrény méretű hústornyok vagyunk (mindketten 55 kg körül XD), nem lepődnék meg, ha vhogy Zsuzsival ketten is elférnénk azon az erkélyen, akármilyen törpeméret. XD
Nem az igénytelenségre értettem azt, hogy egy polit le, és elfekszel, hanem a méretarányokra...
Ááá, akkor még Annie is odafér. (szerk.: főleg, ha engem használ párnának, mint a múltkor )
Eglar írta:Gem, amilyen masszív, kétajtós szekrény méretű hústornyok vagyunk (mindketten 55 kg körül XD), nem lepődnék meg, ha vhogy Zsuzsival ketten is elférnénk azon az erkélyen, akármilyen törpeméret. XD
nehezebb vagyok nálatok :büszke:
Gem Kapocs írta:
pl évszázadokon keresztül a férfiideál szűk csípő, még szűkebb derék, széles mellkas, széles váll. Tehát inkább a ma "homokóra"ként ismert alkat volt, mint a mai delta alkat.
A homokóra alkatot nem nőkre mondják? (mert a mellkas-keskeny derék-széles csípő adja ki a homokóra formát? 90-60-90 : D)
Nem feltétlenül, általánosan nőknél beszélünk a "klasszikus" alkatokról, de mivel férfiaknál ezek nagyobb része nem létezik mint szakkifejezés, szükség esetén a női megnevezéseket használjuk.
Az alkatokhoz nem konkrét számértékeket rendelünk, hanem arányokat (játszanak a számarányok is, de ezek fejből azért nem mennek), tehát homokóra alkat minden, ahol a derékbőség drasztikusan kisebb mint a csípő és a mellbőség.
A 60-90-60 pedig még kevésbé használatos, majd ha lesz idő előkeresem az átlagnak vett női méreteket, amihez minden mást viszonyítunk. Meg fogsz lepődni (Megj.: itt határozottan igaz, hogy átlag nem létezik. Minnél nagyobb halmazt vizsgálsz, az "átlag" annál kevesebb embernek megfelelő terméket eredményez)
Az alkatokhoz nem konkrét számértékeket rendelünk, hanem arányokat (játszanak a számarányok is, de ezek fejből azért nem mennek), tehát homokóra alkat minden, ahol a derékbőség drasztikusan kisebb mint a csípő és a mellbőség.
A 60-90-60 pedig még kevésbé használatos, majd ha lesz idő előkeresem az átlagnak vett női méreteket, amihez minden mást viszonyítunk. Meg fogsz lepődni (Megj.: itt határozottan igaz, hogy átlag nem létezik. Minnél nagyobb halmazt vizsgálsz, az "átlag" annál kevesebb embernek megfelelő terméket eredményez)
90 60 90 igazából a 90 évekbeli playboy ideál méret
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Egy kis ideig vagyok távol és máris lemaradok?
Na szééép... Én is üdvözöllek a fórumon Ligeia, bár még nem ismerjük egymást.
Egyébként.... Egyik rendezvényszervező ismimnek ama ötlet pattant ki a fejéből, hogy csinálni kéne egy nagy reneszáénsz vásárt a jónépnek. Kinek van kedve segédkezni, szponzorokat keresni? Ötletek?
Na szééép... Én is üdvözöllek a fórumon Ligeia, bár még nem ismerjük egymást.
Egyébként.... Egyik rendezvényszervező ismimnek ama ötlet pattant ki a fejéből, hogy csinálni kéne egy nagy reneszáénsz vásárt a jónépnek. Kinek van kedve segédkezni, szponzorokat keresni? Ötletek?
Denegra- Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.
27 / 43 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
27 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.