Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
9 / 24 oldal
9 / 24 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
te beteg vagy
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
kiskoromban olvastam....
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Ha mindenképp Lovecraft akkormár Dagon és Hydra ha vízről beszélünk Ők pedig nem tartoznak az Ősök közé
ehh. pedig mikor rákattintottam a topikra, már azt hittem, azt írod, h jössz csütörtökön... hát kitől tanuljak én messert? (főleg, h péntek reggel kotródok haza Szhelyre)
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
I.33 a rendelkezésedre áll, Meyer féle kódex szintén. Lapozgasd őket buzgón és próbálgasd, meg nézd a hammaborg videókat. Én is így csinálom
deee... sajnos nem vagyok azon a szinten, h így "levegyem"... mindegy, majd "jövőre" (értsd köv. félév)
Tökre boldog lennék, ha valaki(k) kölcsön tudná(k) adni a kardját (vagy kettőt) a csütörtöki edzésen a köv. csütörtöki edzésig... ugyanis LARP-ra nem árt, ha van kardja az embernek, nekem meg a hétvégén FéS.
Előre is thxomglolimao!
Előre is thxomglolimao!
Tájfun esetén elmarad a FéS.
Holnap estig kiderül.
Holnap estig kiderül.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Thai Fun, tehát ha mindenki Thai kaját eszik és közben Thai masszázst kap, akkor nem lesz FeS?
Eh.
Holnap nem tudom, megyek-e, mert anyukainvázió lesz. Bár elméletileg 7-re hivatalos valami munkatárs búcsúbulijára, szal olyan 6 körül már talán elmegy, és én is el tudok indulni.
Holnap nem tudom, megyek-e, mert anyukainvázió lesz. Bár elméletileg 7-re hivatalos valami munkatárs búcsúbulijára, szal olyan 6 körül már talán elmegy, és én is el tudok indulni.
Én megyek holnap, mivel az idő kezd jóra fordulni, így kérnék egy kardot is...
Valamint hozok két meglepetésvendéget.
Valamint hozok két meglepetésvendéget.
Hát, nekem sajna nincs tartalék.
Hétvégére meg nem tudom kölcsönadni, mert kelleni fog jövő szerdától, és már nem tudnád visszaadni, mert holnapután este már 286 km-re leszek Pesttől, és ez Fireballig nem is változik.
Hétvégére meg nem tudom kölcsönadni, mert kelleni fog jövő szerdától, és már nem tudnád visszaadni, mert holnapután este már 286 km-re leszek Pesttől, és ez Fireballig nem is változik.
No, hivatalossá vált, vicces időjárás miatt elmarad a fes.
Damien: ha mégis kell egy rövidebb kard, még ma írj rám egy PM-et, a Mester u.ban átveheted (de csak ha időben szólsz).
Damien: ha mégis kell egy rövidebb kard, még ma írj rám egy PM-et, a Mester u.ban átveheted (de csak ha időben szólsz).
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Spectre: köszönöm szépen, de nincs rá szükségem így...
A mai edzésről csak annyit, hogy bár kis létszám ellenére (Eglar, Dreegar, Laci, Gübe és jómagam) kellemes volt.
Valamint örömünnep: a 20. larp-os fegyver zúzódott darabokra általam! Yippé^^
u.i.:találtam 4000Ft.-ot a Margitszigeten, a földön...
A mai edzésről csak annyit, hogy bár kis létszám ellenére (Eglar, Dreegar, Laci, Gübe és jómagam) kellemes volt.
Valamint örömünnep: a 20. larp-os fegyver zúzódott darabokra általam! Yippé^^
u.i.:találtam 4000Ft.-ot a Margitszigeten, a földön...
Damien emlékeztess, hogy egyetlen tulajdonomban lévő kard se kerüljön a kezeid közé - ha lehet, ellened se használják
Nem szeretnél egyszer varázsló is lenni? Akkor csak poligömböket kéne dobálnod, azzal talán nem ártanál senkinek és semminek
Nem, még én sem tudom, hogy ezt most csak viccből írtam, vagy komolyan
Nem szeretnél egyszer varázsló is lenni? Akkor csak poligömböket kéne dobálnod, azzal talán nem ártanál senkinek és semminek
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Ha belegondolunk, Damien első játéka március 14. volt, azóta eltellt három hónap és 11 nap, ami 93 nap. Tehát Damien átlagosan 4,65 naponta tört el egy fegyvert, szóval elég impresszív, meg kell hagyni.
Andrew írta:Damien emlékeztess, hogy egyetlen tulajdonomban lévő kard se kerüljön a kezeid közé - ha lehet, ellened se használják
Egyébként szívesen lennék
Damien-Maelstrom írta:Andrew írta:Damien emlékeztess, hogy egyetlen tulajdonomban lévő kard se kerüljön a kezeid közé - ha lehet, ellened se használják
Egyébként szívesen lennék
Jó, de akkor is csak úgy, hogy egy manád van, amit ha elhasználsz fél nap múlva töltődik újra
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Hétfőn ha nem lesz hurrikán akkor megyek edzeni. Nagyon rég óta kéne már de mindig közbejött valami. Most viszont nincs kecmec.
Deman- Hozzászólások száma : 152
Registration date : 2009. Mar. 13.
9 / 24 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
9 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.