Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
13 / 24 oldal
13 / 24 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Huhú, az jó, csak azt hittem nem jön senki, mert te még beteg vagy, Eglar, de ha már Ashi is jön, akkor baj nem történhet.
Amúgy legközelebb szóljatok előbb, hogy mindössze csak 1 órát értek rá, akkor nem fárasztom magam azzal, hogy ha kések is, de mindenképp megpróbáljak bejutni Pestre olyan dugóban, ami 3x akkora, mint ami reggel szokott lenni..
Nekem most a csütörtök kimarad, mert találkozót ígértem egy havernak.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
No. A magam részéről holnap a szokott időben kimegyek, de max. hatig tudok maradni, mert visszadobták a szakdogakivonatom, és még írom.
Holnapi edzés részemről storno, sűrűek a dolgaim. Múlt héten azért nem voltam mert egy kicsit későn derült ki hogy kéne mennem. Ha lehet akkor azért előtte nap délután aki tervez gyünni az írjon, mert én is úgy alakítom a programjaimat, pláne hogy most van egy rakás kötelező múzeumlátogatásom.
Értem...hát jó, akkor legalább megvan, hogy mikor tanulok..úgy is esni fog szerintem. Legközelebbi edzés kb. mikorra várható?
Rendben. Akkor megyek haza én is tanulni, ha meg nagyon elegem lesz, lemegyek flourishezni az udvarra. Igen tudom, inkább sok százat kéne vágnom, csak ahhoz most nincs elég lelkierőm.
Holnap du. 5-től 7-ig ráérek, ha jön vki. Ha nagyon elvetemült kedvemben leszek (és még inkább: ha nagyon fázom), lehet, h viszek ki gambesont is, és majd a tetthelyen felveszem.
Van egy olyan érzésem, h tavasz előtt már nem nagyon kezdjük újra, mert mindenki egyre kevésbé ér rá. Vagy tévedek?
Én hétfőre és péntekre szavaztam, ezeken a napokon nekem mind1 mikor van, csak 5 után legyen.
Kryx-Sama- Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2009. May. 10.
Én ráérek továbbra is hétfőn és csütörtökön általában!
Ma is ráértem volna kimenni, még így begbázba is, de tudtommal nem volt érdemes ma kinézni, pedig még jó idő is lett délutánra, ahhoz képest, ahogy a nap indult: köd és fagy.
Ma is ráértem volna kimenni, még így begbázba is, de tudtommal nem volt érdemes ma kinézni, pedig még jó idő is lett délutánra, ahhoz képest, ahogy a nap indult: köd és fagy.
Hát, akkor már csak Gemet kéne rugdosni, h jöjjön. Róla annyit tudok, h mostanában szinte minden tárgyból zh-zik.
No igen, ez egy ismerős téma számomra is, szerencsére a legtöbb tanár elhalasztotta a zh-kat szünet utánra, de belegondolni is rossz, hogy akkorra mennyi minden zúdul a nyakunkba! Mindenesetre szünet utáni, vagy azt követő héten ha jól tudom még lesz egy kis jó idő, hogy gyakorolhassunk még egy kicsit a szigeten, aztán Novemberben úgy is minden szakad, akkor valami belső tért kell szerezni...vagy nem, attól függ ki mennyire igényli mindezt.
Ha szünet utáni hátre összejövünk legalább 4-en, akkor leszek, eygéb esetben nem jövök vissza pestre hajnalok hajnalán, lévén darab órám nincs, Adrival viszont csak otthonról tudok normálisan kommunikálni (korlátos net sux)
Szünet utáni hétfő nekem is játszik.
És megértem az indokot (főleg, h nekem most pakolta tele az egyetem az egyetlen normális, Kildarral találkozós napomat kötelező órákkal).
És megértem az indokot (főleg, h nekem most pakolta tele az egyetem az egyetlen normális, Kildarral találkozós napomat kötelező órákkal).
A szünet utáni hétfő nekem is jó.
Én nem tudok menni szünet utáni hétfőn, mert kedden előadást tartok, és zh-t is írok, a szünet pedig egyéb indokok miatt nem alkalmas rá, hogy sok időt foglalkozzak a tanulással. : (
Szünet utáni hétfő mindenkinek november 2? Csak mert egyik ismerősöm főiskolába jár és neki csak 3 nap a szünet. Másrészt helyileg hol szoktatok vívni a szigeten belül?
"Szünet" utáni hétfő nálam 26-át takarja, mi ugyanis keményen a pénteket meg a hétfőt megkaptuk szünetnek
Oh, az más. Nekem a szünet utáni nov 2. :C
Éreztem, hogy itt lesznek gondok...
Hát, Ashi szünet utáni hétfője vsz egybeesik az enyémmel, tekintve, h a TTK-n is akkor van a szünet, mint nálunk. (nov. 2-ig)
De ne irigyeljetek, hoztam haza rövid határidős beadandókat dögivel, és az unokaöcsémet is kell pesztrálnom.
De ne irigyeljetek, hoztam haza rövid határidős beadandókat dögivel, és az unokaöcsémet is kell pesztrálnom.
13 / 24 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
13 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.