Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
4 / 43 oldal
4 / 43 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: Offtopic 2.
mondjuk ez csak a szabályokkal való vicceskedés (amit vampire live-on is lehet csinálni mint ahogy arra pár hónapja rájöttünk) de ugye egy Eglar által leírt emberkével külön poén lehet beszélgetni amennyiben tényleg komolyan veszi önmagát
Üdvözletem mindenkinek!
Frissen regeltem, gondoltam küldök pár szót magamról...
Breznay Zsolt vagyok, Tatabányán "élek" immáron több mint 20 éve (majdnem születésemtől fogva). Nemrég kezdtem érdeklődni az élőszerepjáték iránt, sok jót hallottam róla és mindig is bírtam a lovagi kort, az akkori életmódot, fegyvereket, illetve kellően fantasy-rajongó is volnék, még ha nem is sokban jártas... Kedvenceim a DragonLance könyvek, azok közül is az alaptrilógia és az azt követő Legendák trilógia. Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe, aki kedveli a (véleményem szerint) jó fantasy-t. A játékokról és a weboldalról először kedves barátnőmtől hallottam (Freyától), aki már egy ideje regisztrált tag az oldalon és vett is részt játékokon. De konkrétan regisztrálni Ashi Valkoinen bíztatására tettem. Terveim szerint hamarosan belefogok saját fegyvereim elkészítésébe, ruházatom kialakításába, és bízhatólag hamarosan magam is kiveszem a részem a rendezvényekből. Mindamellett hogy kedvelem a kardokat és a vívást (ha egyelőre nem is vagyok valami jó benne...), mégis a mágia a kedvencem, leginkább a DragonLance kötetek nézetében.
Egyelőre röviden ennyit szántam.
Maradok tisztelettel:
Raistlin Majere
Frissen regeltem, gondoltam küldök pár szót magamról...
Breznay Zsolt vagyok, Tatabányán "élek" immáron több mint 20 éve (majdnem születésemtől fogva). Nemrég kezdtem érdeklődni az élőszerepjáték iránt, sok jót hallottam róla és mindig is bírtam a lovagi kort, az akkori életmódot, fegyvereket, illetve kellően fantasy-rajongó is volnék, még ha nem is sokban jártas... Kedvenceim a DragonLance könyvek, azok közül is az alaptrilógia és az azt követő Legendák trilógia. Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe, aki kedveli a (véleményem szerint) jó fantasy-t. A játékokról és a weboldalról először kedves barátnőmtől hallottam (Freyától), aki már egy ideje regisztrált tag az oldalon és vett is részt játékokon. De konkrétan regisztrálni Ashi Valkoinen bíztatására tettem. Terveim szerint hamarosan belefogok saját fegyvereim elkészítésébe, ruházatom kialakításába, és bízhatólag hamarosan magam is kiveszem a részem a rendezvényekből. Mindamellett hogy kedvelem a kardokat és a vívást (ha egyelőre nem is vagyok valami jó benne...), mégis a mágia a kedvencem, leginkább a DragonLance kötetek nézetében.
Egyelőre röviden ennyit szántam.
Maradok tisztelettel:
Raistlin Majere
Vendég- Vendég
YEAAAH! egy D&D fanatic!
kicsit éltesebb korosztály játéka mifelénk Debrecenben, de a választás az jó!!!
ajánlom az Érzőszívü mágust és Atuan krónikákat ami magyarul földtenger nevet kapta...
de a DL az egyik kedvenc highfantasy könyvem továbbra is!
üdv Raistlin!
kicsit éltesebb korosztály játéka mifelénk Debrecenben, de a választás az jó!!!
ajánlom az Érzőszívü mágust és Atuan krónikákat ami magyarul földtenger nevet kapta...
de a DL az egyik kedvenc highfantasy könyvem továbbra is!
üdv Raistlin!
belzee- Hozzászólások száma : 301
Registration date : 2010. Jan. 28.
Ha érdekel valakit és Budapest környéki, 2010. március 27-én lesz a Duna Plázában LEGO kiállítás, ahol - mily meglepő - az általam gyártott Stadler FLIRT motorvonat legó változata is megtekinthető lesz. Emellett Star Wars-os, kalózos, városos terepasztalok, gyári és egyedi építményekkel.
Ehhez még egy kiegészítés: olvasom a fórumot folyamatosan, ilyen problémák nem állnak fönn.Eglar írta:Hm... Andrewról mit tudtok, jön esetleg? Mert gondolkoztam, hogy kölcsönkérem a láncingét. (habár a gambesonom egyelőre átalakítás alatt van, és nem is biztos , hogy kész lesz addigra)
Az, hogy valahova elmenjek, az viszont már komoly időhiányos problémákba ütközik. Addig oké, hogy otthon leszek a hétvégén, de hogy ne aludjak délig, és ne tudjak kémiára készülni (legalábbis éppen akkor), az jelen pillanatban tényleg luxus
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Sziasztok!
Tóth Anikó vagyok, a "Kapu Távoli Világokra" Egyesület elnöke, Hajdúszoboszlón lakom, és Debrecenben dolgozok. Szerepjátékkal elég régen, élő játékkal nagyjából két éve foglalkozok, Belzee rángatott bele. Az Intriopolis/Krea-Túra rendszeres tagja vagyok, egyébként Lumina Live-n fordultam elő az elmúlt két évben, mind a kétszer NJK szerepet is vállalva (soha többet!). Szeretnék több játékra is eljutni a jövőben, amennyire lehetőségeim engedik.
Bocsi, hogy nem a bemutatkozással kezdtem.
Tani
Tóth Anikó vagyok, a "Kapu Távoli Világokra" Egyesület elnöke, Hajdúszoboszlón lakom, és Debrecenben dolgozok. Szerepjátékkal elég régen, élő játékkal nagyjából két éve foglalkozok, Belzee rángatott bele. Az Intriopolis/Krea-Túra rendszeres tagja vagyok, egyébként Lumina Live-n fordultam elő az elmúlt két évben, mind a kétszer NJK szerepet is vállalva (soha többet!). Szeretnék több játékra is eljutni a jövőben, amennyire lehetőségeim engedik.
Bocsi, hogy nem a bemutatkozással kezdtem.
Tani
Tani- Hozzászólások száma : 71
Registration date : 2010. Mar. 18.
Hello mindenkinek!
Hosszú idő után végre idetaláltam én is.
Hosszú idő után végre idetaláltam én is.
Aidan- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2010. Apr. 19.
Aidan hadnagy! (Caelum 2008 ftw!)
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Egészen pontosan! Jó látni, hogy megmaradtam az emberek emlékezetében. De most valahogy nem ugrik be a neved...
Hát az enyém nem is, az volt életem első LIVE-ja. Szemüveges gyerek voltam, hajpánttal, lándzsával. Anno kineveztél helyettesednek, a Caelumi 3 dekás pajzsos lovagok elleni csatában, amíg fenn aprítottad a mezőnyt, addig én lent haltam meg a többiekkel együtt
Jajj... igeeen... mostmár emlékszem!
Azóta már résztvettem egy-két larpon, és a kinézetem is elmozdult az "emberjellegű" felé (avatárt ne nézd, ott ki voltam öltözve vudunak egy házibuliba). Caelumon majd összefuthatunk, bár akkoris vudu kinézetem lesz Namindenesetre, Hadnagy úr, köszöntöm az oldalon!
Nagyszerű... CJ-n mindenképp összefutunk, legalábbis tervezek eljutni, bár ki tudja mit hoz a jövő...
Hello Ashi! Bízom benne!
Bemutatkozás
Üdv!
Debrecen környéki kis larperek egyik képviselője, más néven Lorin vagyok (ha a polgári név is érdekel valakit-bár nem hiszem hogy bárki így ismerne- az egy hasonlóan nőies név.: Valentin).
Idén kicsit több szabadidőm lesz érettségi után (igen most készülök erőltetetten ) ezért minél több játékra szeretnék eljutni és amennyiben van rá lehetőségen sokad magammal.
A helyesírásom szörnyű, emellett néha félre is gépelek szóval kérem hogy ezt majd nézzétek el egy kicsit cserébe majd próbálkozom én is... Magamról nem akarok nagyon írni semmit, akivel fogok találkozni az megismer aki nem annak meg maradok a nevesített user. Pár nagyobb játékon azért már találkozhattatok velem.:
DHJ 3,4 2008-es CJ, Lumina Live 2009.
Remélem sikerül sok minnél több rendezvényen megjelennem.:
Lorin
Edit: Való igaz Ashi de olyan friss az emlék hogy nem mertem messzebbre belőni .
Debrecen környéki kis larperek egyik képviselője, más néven Lorin vagyok (ha a polgári név is érdekel valakit-bár nem hiszem hogy bárki így ismerne- az egy hasonlóan nőies név.: Valentin).
Idén kicsit több szabadidőm lesz érettségi után (igen most készülök erőltetetten ) ezért minél több játékra szeretnék eljutni és amennyiben van rá lehetőségen sokad magammal.
A helyesírásom szörnyű, emellett néha félre is gépelek szóval kérem hogy ezt majd nézzétek el egy kicsit cserébe majd próbálkozom én is... Magamról nem akarok nagyon írni semmit, akivel fogok találkozni az megismer aki nem annak meg maradok a nevesített user. Pár nagyobb játékon azért már találkozhattatok velem.:
DHJ 3,4 2008-es CJ, Lumina Live 2009.
Remélem sikerül sok minnél több rendezvényen megjelennem.:
Lorin
Edit: Való igaz Ashi de olyan friss az emlék hogy nem mertem messzebbre belőni .
A hozzászólást Lorin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 28, 2010 3:40 pm-kor.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
4 / 43 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
4 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.