Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
40 / 43 oldal
40 / 43 oldal • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: Offtopic 2.
Hát Gem ezzel jól kifejezted mindannyiunk érzéseit
Kellemes karácsonyt nektek.
Kellemes karácsonyt nektek.
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Az IMAREAL jó eséllyel megszűnik az osztrák kormány spórolása miatt. Online petíciót indítottak ez ellen, aki tudja, írja alá. Hagyományőrzők-haditornászok nem-larpozó ismerőseik körében is terjesszék, és használják.
Link az angol nyelvű cikkhez, az oldalon belül link angol segédlethez és a petícióhoz.
Az IMAREAL központi oldala.
Az IMAREAL képszervere. Fucking goldmine.
Ha spamnek számít, töröljétek.
Link az angol nyelvű cikkhez, az oldalon belül link angol segédlethez és a petícióhoz.
Az IMAREAL központi oldala.
Az IMAREAL képszervere. Fucking goldmine.
Ha spamnek számít, töröljétek.
Ahriman- Hozzászólások száma : 483
Registration date : 2010. Jul. 16.
Lol. Ment ki mindenhova köremailben.
Aki minimális szinten sem boldogul a német petícióval és csak azt találja meg:
Vollständiger Name: - Teljes név, keresztnév előre
Postleitzahl und Ort: - IR szám és település
Straße und Nr.: - Utca és házszám
Land: - Ungarn
Ha nem akarjátok hogy nyilvánossá legyen téve a nevetek pipáljátok ki a kockát.
Klikk unterschrieben, megerősírtő email megvár, linkre katt oszt jóvilág.
Aki minimális szinten sem boldogul a német petícióval és csak azt találja meg:
Vollständiger Name: - Teljes név, keresztnév előre
Postleitzahl und Ort: - IR szám és település
Straße und Nr.: - Utca és házszám
Land: - Ungarn
Ha nem akarjátok hogy nyilvánossá legyen téve a nevetek pipáljátok ki a kockát.
Klikk unterschrieben, megerősírtő email megvár, linkre katt oszt jóvilág.
Nemrég találtam ezt a könyvet egy dublini könyvesboltban:
Némi tartalom (bár sok lényeges dolog nem hinném, hogy lejön belőle):
http://www.amazon.com/Fantasy-Figure-Artists-Reference-CD-ROM/dp/0764179616#reader_0764179616
Némi tartalom (bár sok lényeges dolog nem hinném, hogy lejön belőle):
http://www.amazon.com/Fantasy-Figure-Artists-Reference-CD-ROM/dp/0764179616#reader_0764179616
Mart- Hozzászólások száma : 61
Registration date : 2011. Apr. 17.
Azé ilyeneken mindig jót röhögök. Kiderült hogy az a lassan 30+ éves műgyanta amit teljesen random találtam otthon, még mindig forgalomban van
BRUHAHA
Úgy tűnik az Anonymus lassan megunja a finomkodást mint az FBI szerverek túlterhelése andalike
Úgy tűnik az Anonymus lassan megunja a finomkodást mint az FBI szerverek túlterhelése andalike
Újabban a fórum kitalálta hogy én minden topikra témafigyelőt kértem. Csak én vagyok szopatva vagy wtf?
Gem Kapocs írta:Újabban a fórum kitalálta hogy én minden topikra témafigyelőt kértem. Csak én vagyok szopatva vagy wtf?
Nem, most már nekem is küld maileket mindenre, bár nekem van egy link amin visszatudom mondani .
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Én is megkapom, sőt, itt is egyesével vissza tudnám mondani, de afaszom fogja végigkattintgatni az összes témát ezért.
http://thecostumersmanifesto.com/images/7/70/15thcentarmor1870.jpg
Az ott középen szerintetek micsoda?
Az ott középen szerintetek micsoda?
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Jelenlegi értelmi szintem:
Kép. Valami nem stimmel. Keressünk évszámot. Google. Kínlódás. Megvan, circa 1870. Fuck, ez az eredeti linkben is benne volt. -.-
Na, tényleges válasz: egy feltekert köpenyt még talán bele lehetne magyarázni valahogy, vagy valami nagyon turbóspéci tornavértalkatrészt, de az fix, h a rajzoló tölthetett volna több időt múzeumokban. Legjobb tudomásom szerint 15. században hasonló se nagyon volt része a divatnak.
Kép. Valami nem stimmel. Keressünk évszámot. Google. Kínlódás. Megvan, circa 1870. Fuck, ez az eredeti linkben is benne volt. -.-
Na, tényleges válasz: egy feltekert köpenyt még talán bele lehetne magyarázni valahogy, vagy valami nagyon turbóspéci tornavértalkatrészt, de az fix, h a rajzoló tölthetett volna több időt múzeumokban. Legjobb tudomásom szerint 15. században hasonló se nagyon volt része a divatnak.
Ahriman- Hozzászólások száma : 483
Registration date : 2010. Jul. 16.
Igen, erre már én is ráakadtam. Alapvetően két dolog szúrt szemet, az egyik, hogy láthatóan a webdizájn nem a csapat erőssége, másik hogy az milyen már hogy a szervezőcsapat egy tagja sem adja a nevét (még csak a nickjét sem!) egy játékhoz.
Hááát igen, ennél tényleg sokkal jobbakat lehet produkálni bármi ingyenes honlaptárhelyen, olyan sivár az egész, sehol egy kép, egy ábra, pedig a "tavernás stílushoz" szerintem bőven lehet találni ábrázolásokat. A név fel nem vállalásnak meg lehetnek olyna okai hogy nincs egy olyna szervező se aki magára akarja vállalni a kontaktos szerepet, ezért inkább van egy közös ímélcím és pá.
A szabályrendszerbe csak belekukkantottam de elég erősen D&D szaga van így kasztok fajok terén, ami nem feltétlen hátrány csak érdekes. A terepre és a kocsma átalakítására, meg úgy egyáltalán a történetre viszont kíváncsi lennék... a baj csak az hogy nekem messzebb van mint Tatabánya!
Aloha!
A szabályrendszerbe csak belekukkantottam de elég erősen D&D szaga van így kasztok fajok terén, ami nem feltétlen hátrány csak érdekes. A terepre és a kocsma átalakítására, meg úgy egyáltalán a történetre viszont kíváncsi lennék... a baj csak az hogy nekem messzebb van mint Tatabánya!
Aloha!
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
A név felvállalása több, mint pusztán kontaktszerep. A név felvállalásának/fel nem vállalásának üzenete van, például azzal kapcsolatban, hogy a szervezők mennyire éreznek felelősséget a játékkal kapcsolatban, úgymint "igen, felvállalom hogy ezt én szervezem". A név nem felvállalása ezen felül személytelenné teszi a játékot - ha kontaktolni akarsz a szervezőkkel, azt csak egy "közös email"en keresztül teheted, fingod sincs kivel beszélsz, illetve magához a játékhoz sem tudsz embert társítani, így nem tudod mire számíts (mert az evidens, hogy a játék stílusa/jellege nagyban függ a szervezők kilététől, más kérdés, hogy a szabálykönyvek megfogalmazásából evidens hogy ez a fireballos társaság). Harmadrészt, a szervezőségre a személyes adataidat bízod jelentkezéseddel. Hogyan bízzam rájuk, ha azt sem tudom, hogy ki lesz az adatkezelő? Hogyan bízzam rájuk, ha cserébe ők még egy bemutatkozásra sem képesek?
Én pl a regisztrációm aktiválására várok a fórumukban. Elég sok észrevételem lenne
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Elkezdődött velük kommunikáció. Meglássuk mire jutunk. (Igen, Druidék azok)
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Sznob vagyok, ha a fülszöveg színvonaltalanságán kiakadok? (Könyörgöm, de már mióta könyörgöm: valaki magyarázza el a magukban irodalmi indíttatást érző szerepjátékosoknak az irodalmi indíttatásból legalább az irodalmat...)
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Azért időnként akadnak jó végkimenetelű dolgok is. Erre példa ez a három topic:
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=15
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=413
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=409
Van benne persze bőven gagyi is, de néhány nagyon színvonalas és kellemes alkotás is felbukkan azért.
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=15
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=413
http://kalandozok.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=409
Van benne persze bőven gagyi is, de néhány nagyon színvonalas és kellemes alkotás is felbukkan azért.
van közte néhány ígéretes szerző. Jó lenne, ha megtanulnának írni. (Mert van, akinek érdemes.) Érdekes, hogy itt a prózákban látok több reményt, pedig abból ennél tényleg rosszabbak szoktak lenni. Szóval a végkimenetelt én még nem sietném el, de most adtál némi halvány reményt ezekkel a novellákkal.
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
40 / 43 oldal • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
40 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.