Rivergard - általános megbeszélés
+15
Lobster
Eglar
nagash
Damien-Maelstrom
Andrew
sujozsi
Ishar
Skalle
Draug
Isair
Kildar
Soloviel
Ashi Valkoinen
PG
Lecram
19 posters
9 / 11 oldal
9 / 11 oldal • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Rivergard - általános megbeszélés
Elkészült a kerettörténet és a szabálykönyv, amit innen tudtok letölteni:
http://ashi.web.elte.hu/rivergard/
Várom a karaktereket!
http://ashi.web.elte.hu/rivergard/
Várom a karaktereket!
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Hm. Skalle, nekem nem működik a "Tudnivalók"-nál a link.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Ahol a rivergardos honlapon elvileg a szabálykönyveknek kéne lenniük.
Ashi elvileg levette a honlapot
Eglar, frissíts be, valószínűleg még az eltárolt honlap van benn a böngésződben. A honlapot levettem, mivel minden megbeszélés itt van, a Skalle által megadott linken most csak egy szabálykönyv és világleírás lista van. Nyomj F5-öt és jó lesz.
Köszönöm, így már jó.
A lényeg, hogy megoldódott.
Egyébként nem sokkal ezelőtt elküldtem a hivatalos kérvényt az erőd illetekéseinek, így a játék előtti adminisztrációs rész letudva.
Egyébként nem sokkal ezelőtt elküldtem a hivatalos kérvényt az erőd illetekéseinek, így a játék előtti adminisztrációs rész letudva.
Egyébként mindenki tud magának hozni a játékra tőrt, ugye?
nekem jó a 20-a
Freya- Hozzászólások száma : 30
Registration date : 2009. Aug. 02.
csak tőrt le7 vinni?
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Nem csak tőrt lehet hozni! Mivel a játék nem elsősorban a harcról fog szólni, hanem az intrikázós rész kerül előtérbe, így a játék nagy részében nem fog mindenki teljes harci felszerelésben mászkálni, viszont 1-2 tőr nem árt, ha mindig van az embernél. Meg természetesen karakterfüggő is, például a királyi testőrség tagjai komolyabb fegyverzettel fognak rendelkezni.
Lecram írta:Nem csak tőrt lehet hozni! Mivel a játék nem elsősorban a harcról fog szólni, hanem az intrikázós rész kerül előtérbe, így a játék nagy részében nem fog mindenki teljes harci felszerelésben mászkálni, viszont 1-2 tőr nem árt, ha mindig van az embernél. Meg természetesen karakterfüggő is, például a királyi testőrség tagjai komolyabb fegyverzettel fognak rendelkezni.
Azt hiszem előléptetlek a Rivergard főszóvivőévé
Mert eddig csak szóvivő volt, ugye.Skalle írta:Azt hiszem előléptetlek a Rivergard főszóvivőévé
Ashi Valkoinen írta:Mert eddig csak szóvivő volt, ugye.Skalle írta:Azt hiszem előléptetlek a Rivergard főszóvivőévé
Nem, hanem sajtóreferens
Lecram: Szerény véleményem szerint minden szabad embernél kéne lennie tőrnek, ha megoldható.
OFF//(btw, ha nem tudtok tőrtípus választani, ajánlom a rondelt. Edzőtárs kérésére most fordítok egy cikket myarmoury.com- ról a rondel-tőrökről, csak pár alap infót közöl, de pl. a kinézethez sok anyag van; ha vkit érdekel az eredeti angol cikk, szóljon, és linkelem -mert a fordításom még nincs kész) // ON
Ashi: Mikor, ha az illető mondjuk nem jár le gyakorolni meg ilyen helyekre?
OFF//(btw, ha nem tudtok tőrtípus választani, ajánlom a rondelt. Edzőtárs kérésére most fordítok egy cikket myarmoury.com- ról a rondel-tőrökről, csak pár alap infót közöl, de pl. a kinézethez sok anyag van; ha vkit érdekel az eredeti angol cikk, szóljon, és linkelem -mert a fordításom még nincs kész) // ON
Ashi: Mikor, ha az illető mondjuk nem jár le gyakorolni meg ilyen helyekre?
"Véletlenül" épp roundel-tőrt fogok vinni, szóval lesz élő példa arra hogy hogyan néz ki ez poli formában.
Na.
Hát ez olyan volt, mint a rozmár. Igaz a végére sikerült "kicsit" benéznem az intrikai szálakat meg a másodkarakteremmel nem tudtam komolyabban akciózni, de élveztem a játékot. Valahol itt érzem a kizárólag intrikára építő játékok azon létszámhatárát, ahol még nem válik unalmassá a dolog a nem-vezetők számára (bár azért a "hitelesen unalmas" tanácsgyűlés itt is megvolt ). Ja és cicmár ftw.
Felesküdtünk a túlélésre. Amíg mi túlélünk, Krannon is túlél. A nevem Justus Danzig, a néhai Siegfried Dalanar felkent lovagja. Solarn nevében, rettegjen mind, ki Krannon ellen tör. Krannon, mindörökké!
Hát ez olyan volt, mint a rozmár. Igaz a végére sikerült "kicsit" benéznem az intrikai szálakat meg a másodkarakteremmel nem tudtam komolyabban akciózni, de élveztem a játékot. Valahol itt érzem a kizárólag intrikára építő játékok azon létszámhatárát, ahol még nem válik unalmassá a dolog a nem-vezetők számára (bár azért a "hitelesen unalmas" tanácsgyűlés itt is megvolt ). Ja és cicmár ftw.
Felesküdtünk a túlélésre. Amíg mi túlélünk, Krannon is túlél. A nevem Justus Danzig, a néhai Siegfried Dalanar felkent lovagja. Solarn nevében, rettegjen mind, ki Krannon ellen tör. Krannon, mindörökké!
Cicmár und döglött állatok ist krieg! .!,,!
Baromira élveztem a játékot, bár később érkeztem, de így is tökéletes volt. RG4-et követel a nép, most kicsit harcosabb vonulattal, de intrikai lehetőséggel is.
Krannon az első lépcsőfok volt... miután Tell Nagash bekebelezte bosszút állhatok Tzok-on, népem és családom elpusztítóján!
Baromira élveztem a játékot, bár később érkeztem, de így is tökéletes volt. RG4-et követel a nép, most kicsit harcosabb vonulattal, de intrikai lehetőséggel is.
Krannon az első lépcsőfok volt... miután Tell Nagash bekebelezte bosszút állhatok Tzok-on, népem és családom elpusztítóján!
/ C: tök yó le7ett :C /
Na, kösz hogy eljöttetek, meg hozzájárultatok a játékhoz és lehetett Rivergard 3 is!
Igazából még tegnap aggódtam, hogy elég jó állapotban leszek e hozzá és nem lesznek ma is gyomorbajaim, de aztán szerencsére nem jött össze a szervező nélküli anarchista larp XD (mert valljuk be, utolsó előtti napon már nem akartam lefújni), azt viszont sajnálom, hogy a tegnapi rosszullét miatt aztán nem tudtam minden karakternek úgy kidolgozni az egyéni szálakat, ahogy szerettem volna. Aztán habár jó lett volna, ha legalább egy párt épen marad, de Krannont már az sem tudta volna megmenteni. Talán csak az, hogyha két fél marad aki kiegyezik, de az is a körülményektől függött volna. Jó volt hogy az időkeretet tudtuk tartani, bár az outos látogatók (főleg a kölkök) a vége felé nem hiányoztak volna, de hát valamit valamiért, jelen esetben terepet látogatókért és rövid játékidőért. Királyi tanács tényleg trú volt, de mikor Draug karaktere sokáig húzta a misszionárius feletti tárgyalást mindenféle légből kapott ötlettel, az engem kissé idegesített és végül ez is vezetett ahhoz, hogy megölessem a királybírót
Ami még nagyon hangulatos volt az a rítus az elején, valójában a von Holmgard gyilkosságot nem így gondoltam, de végül Draug frappánsan megoldotta. A karakterek is nagyon hangulatosak és ötletesek voltak, világba mindenki beleérzett.
Mást nagyon nem tudok mondani, meg még köszönet bátyámnak a fuvarokért
Nagash: (Bár a karaktered most is említésre került a játék során vmint R3 Aftermathban )
Épp sikerült megmenekülnöm az ostromlott Stolzburgból és kis híján tanúja voltam a király halálának. Tell-Nagashnak pusztulnia kell. Bosszút állunk Krannonért. Ha nem is mi, akkor majd az unokáink...
Igazából még tegnap aggódtam, hogy elég jó állapotban leszek e hozzá és nem lesznek ma is gyomorbajaim, de aztán szerencsére nem jött össze a szervező nélküli anarchista larp XD (mert valljuk be, utolsó előtti napon már nem akartam lefújni), azt viszont sajnálom, hogy a tegnapi rosszullét miatt aztán nem tudtam minden karakternek úgy kidolgozni az egyéni szálakat, ahogy szerettem volna. Aztán habár jó lett volna, ha legalább egy párt épen marad, de Krannont már az sem tudta volna megmenteni. Talán csak az, hogyha két fél marad aki kiegyezik, de az is a körülményektől függött volna. Jó volt hogy az időkeretet tudtuk tartani, bár az outos látogatók (főleg a kölkök) a vége felé nem hiányoztak volna, de hát valamit valamiért, jelen esetben terepet látogatókért és rövid játékidőért. Királyi tanács tényleg trú volt, de mikor Draug karaktere sokáig húzta a misszionárius feletti tárgyalást mindenféle légből kapott ötlettel, az engem kissé idegesített és végül ez is vezetett ahhoz, hogy megölessem a királybírót
Ami még nagyon hangulatos volt az a rítus az elején, valójában a von Holmgard gyilkosságot nem így gondoltam, de végül Draug frappánsan megoldotta. A karakterek is nagyon hangulatosak és ötletesek voltak, világba mindenki beleérzett.
Mást nagyon nem tudok mondani, meg még köszönet bátyámnak a fuvarokért
Nagash: (Bár a karaktered most is említésre került a játék során vmint R3 Aftermathban )
Épp sikerült megmenekülnöm az ostromlott Stolzburgból és kis híján tanúja voltam a király halálának. Tell-Nagashnak pusztulnia kell. Bosszút állunk Krannonért. Ha nem is mi, akkor majd az unokáink...
A hozzászólást Skalle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 20, 2010 10:25 pm-kor.
látod, neki meg sem kell jelenni h híres legyen...xd
/ a tell-nagashról most beugrott egy mágus, aki nyillal almákra lövöldöz../
/ a tell-nagashról most beugrott egy mágus, aki nyillal almákra lövöldöz../
nagash írta:/ a tell-nagashról most beugrott egy mágus, aki nyillal almákra lövöldöz../
Áááá, ez fájt XD
Lassan át kéne neveznem Nell-Tagashra XD
9 / 11 oldal • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
9 / 11 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.