Rivergard - általános megbeszélés
+15
Lobster
Eglar
nagash
Damien-Maelstrom
Andrew
sujozsi
Ishar
Skalle
Draug
Isair
Kildar
Soloviel
Ashi Valkoinen
PG
Lecram
19 posters
10 / 11 oldal
10 / 11 oldal • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Rivergard - általános megbeszélés
Nem baj, majd a tartalékkarijaink megoldják, ha csak le nem vadásszák őket. XD
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Az összefoglaló és a történet jó, de azért fááááj hogy meg lettünk halva... De ettől függetlenül tetszik és agyon élveztem a játékot, köszönöm!
Várakozva nézek elébe Rivergard 4-nek
Egyébként volt egy pótkarakterem (asszem Rainald) az öcsém, aki még mindig "otthon" van a szkírek földjén. Esetleg jó lehet majd 4-en...
Mégegyszer köszönöm a nagyszerű játékot!
Maradok tisztelettel:
Raistlin Majere (a néhai Raginwald...)
Egyébként volt egy pótkarakterem (asszem Rainald) az öcsém, aki még mindig "otthon" van a szkírek földjén. Esetleg jó lehet majd 4-en...
Maradok tisztelettel:
Vendég- Vendég
Raistlin írta:Az összefoglaló és a történet jó, de azért fááááj hogy meg lettünk halva... De ettől függetlenül tetszik és agyon élveztem a játékot, köszönöm!
Maradok tisztelettel:
Örülök hogy élvezted, R4 under construction
(Remélem nem haragszol, hogy áttettem a hozzászólásodat az általános megbeszélésekbe)
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Kildar írta:...ahem, mármint hogy megkértél engem hogy tegyem át
úgy
A játékról...
Nagyon jó volt, szerintem ez volt most talán az egyik olyan játék (és talán első is), ahol ennyire hangulatosra kijöttek a ritálék és tárgyalások. (A királyi tanács több alkalommal is annyira trú volt, hogy a karakterem egyszerűen unta.) Szarkeverés pont jó mennyiségben volt (egy intrikás játékon ez végül is alapkövetelmény), a játékosok pedig hozták a maximumot. Nagyszerű volt.
Számomra a két legjobb IN-es jelenet Sianis karakterének, a kocsmárosnak a "megszorongatása" és a királyi csarnokban való vérengzés volt (utóbbi esetben annyi hulla volt rajtam, hogy engem nem öltek meg a barbárok vagy a tulkui).
Nagyon jó volt, szerintem ez volt most talán az egyik olyan játék (és talán első is), ahol ennyire hangulatosra kijöttek a ritálék és tárgyalások. (A királyi tanács több alkalommal is annyira trú volt, hogy a karakterem egyszerűen unta.) Szarkeverés pont jó mennyiségben volt (egy intrikás játékon ez végül is alapkövetelmény), a játékosok pedig hozták a maximumot. Nagyszerű volt.
Számomra a két legjobb IN-es jelenet Sianis karakterének, a kocsmárosnak a "megszorongatása" és a királyi csarnokban való vérengzés volt (utóbbi esetben annyi hulla volt rajtam, hogy engem nem öltek meg a barbárok vagy a tulkui).
A hozzászólást Ashi Valkoinen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 21, 2010 2:46 pm-kor.
A hármas játék képei:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ec986d2aa4a6d2e62a84a9d53806fb1d
A képeket Fanni készítette, a LIVE képeit különvettem a fakardozós képektől. A képek 19 letöltésig VAGY 4 napig elérhetőek, aki leszedte, esetleg küldje tovább! Nosfinak és Frigyesnek is jutassátok el valahogy!
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ec986d2aa4a6d2e62a84a9d53806fb1d
A képeket Fanni készítette, a LIVE képeit különvettem a fakardozós képektől. A képek 19 letöltésig VAGY 4 napig elérhetőek, aki leszedte, esetleg küldje tovább! Nosfinak és Frigyesnek is jutassátok el valahogy!
Ashi Valkoinen írta:Számomra a két legjobb IN-es jelenet Sianis karakterének, a kocsmárosnak a "megszorongatása" és a királyi csarnokban való vérengzés volt (utóbbi esetben annyi hulla volt rajtam, hogy engem nem öltek meg a barbárok vagy a tulkui).
Ez az utóbbi hatalmas poén
Viszont ez a kocsmáros megszorongatása hogy történt pontosan? Arról lemaradtam...
A báró meggyilkolása után az érsek megtalálta azt a fiolát, amiből a "koldus" ivott, mielőtt menekülni kezdett volna. A katedrális előtt többször is láttuk, hogy szorongatja az "enyim ital"-t, meg azt is, hogy milyen színű lötyi van benne. Én a kocsmárostól akartam "különleges" italt venni, erre gondolkodás nélkül el akart adni nekem 6 ezüstért egy ugyanolyan színű lötyit. Megkértem, hogy beleszagolhassak, és nagyon emlékeztetett az üres fiola illatára. Így hát tőr elő, szép lassan hátralép, hogy megnézzem, mi van még nála. De ezenkívül csak gyógyitalok voltak ott, szóval azokat hagytam. Sajnos nem kürtölhette világgá, hogy "lefoglaltam" az italt az egyház nevében, mert akkor eléggé megüthette volna a bokáját, én pedig nem jelentettem fel (egy jó ideig), mert együttműködött. Amikor egyre több haláleset volt, akkor viszont már az ő nevét és be kellett dobni a tanácsban.
Ashi Valkoinen írta:A báró meggyilkolása után az érsek megtalálta azt a fiolát, amiből a "koldus" ivott, mielőtt menekülni kezdett volna. A katedrális előtt többször is láttuk, hogy szorongatja az "enyim ital"-t, meg azt is, hogy milyen színű lötyi van benne. Én a kocsmárostól akartam "különleges" italt venni, erre gondolkodás nélkül el akart adni nekem 6 ezüstért egy ugyanolyan színű lötyit. Megkértem, hogy beleszagolhassak, és nagyon emlékeztetett az üres fiola illatára. Így hát tőr elő, szép lassan hátralép, hogy megnézzem, mi van még nála. De ezenkívül csak gyógyitalok voltak ott, szóval azokat hagytam. Sajnos nem kürtölhette világgá, hogy "lefoglaltam" az italt az egyház nevében, mert akkor eléggé megüthette volna a bokáját, én pedig nem jelentettem fel (egy jó ideig), mert együttműködött. Amikor egyre több haláleset volt, akkor viszont már az ő nevét és be kellett dobni a tanácsban.
szép
Itt találhatók az általam készített képek.
Sianis- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2009. Jul. 21.
Ez egy nagyon derék tett volt, my friend!
Ha szabadna kérnem mindenkit aki készített képeket (netán vidókat), hogy valamiképpen tegyék ezeket elérhetővé, vagy valamiképp beszéljük meg miként férhetnék hozzájuk, ezúton tenném. Szóval please!
Előre is köszönöm!
Ha szabadna kérnem mindenkit aki készített képeket (netán vidókat), hogy valamiképpen tegyék ezeket elérhetővé, vagy valamiképp beszéljük meg miként férhetnék hozzájuk, ezúton tenném. Szóval please!
Előre is köszönöm!
Vendég- Vendég
Ghrr. Rólam naná, h megint nincs normális kép egy se. Hiába, nem vagyok túl fotogén alkat.
oké, akkor most egy kellően fájdalmas kérdés: hol kell rájuk klikkelni?
Vendég- Vendég
Hát a linkre, Ashi hsz-ében. Az egy fájlmegosztó oldalra mutat, ahonnan le tudod tölteni az ő Fanni képeit.
Ill Sianis hsz-ében a kettős vonallal aláhúzott ITT feliratra klikkelve máris megnyitja új ablakban/lapon a galériát.
(btw mégis találtam egyet )
Ill Sianis hsz-ében a kettős vonallal aláhúzott ITT feliratra klikkelve máris megnyitja új ablakban/lapon a galériát.
(btw mégis találtam egyet )
A hozzászólást Eglar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 21, 2010 6:33 pm-kor.
Raistlin írta:oké, akkor most egy kellően fájdalmas kérdés: hol kell rájuk klikkelni?
Ashi hozzászólásában a toldacuttot van belinkelve, Sianisnál meg csak az "Itt"-re kell kattintani az előző hozzászólásában
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
lol, közben pont leírtad, amit még szerkesztésben hozzáadtam.
Ezt egész ügyesen összehoztuk így ketten Raistlin egész precízen útba lett igazítva
én is találtam egy egész tűrhető képet, már csak valami fotószerkesztő programot kéne lehúznom valahonnan hogy farigcsálhassak magamnak valami avatarszerűséget x3
én is találtam egy egész tűrhető képet, már csak valami fotószerkesztő programot kéne lehúznom valahonnan hogy farigcsálhassak magamnak valami avatarszerűséget x3
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
köszönöm szépen az eligazítást, Sainisnál megtaláltam már előzőleg is, Ashinál meg utóbbiak szerint rám fért volna egy-két látáskorrigáló eszköz...
köszönet mégegyszer
köszönet mégegyszer
Vendég- Vendég
Egyébként nem tudom, mondtam-e már (), de egyszerűen AWESOME volt a játék. Amire legközelebb figyelni kell majd, hogy a Tanácsban nem üldögélő karaktereket is le legyenek kötve valamivel. De amúgy 5/5.
Ashi, ezzel minimum 100%-ig egyet tudok érteni. Über-awsome volt! És bár viszonylag elvoltunk a tanácsok idején is, azért igazad van a "tanácstalanok" elfoglalásával kapcsolatban, de ez azért eltörpül a pozitívumok, a remek időtöltés és szép emlékek mellett.
Vendég- Vendég
Eglar írta:Ghrr. Rólam naná, h megint nincs normális kép egy se. Hiába, nem vagyok túl fotogén alkat.
Nyugi Eglar, én is ugyanúgy érzem (mármint a magam esetében)...
Ashi: szerintem a tanácsban épp nem részt vevő egyéneket úgy lehetett volna szórakoztatni, hogy miközben mi beszélgetünk addig mondjuk ők meg jelbeszéddel kommunikálnak egymással
(Télleg, most jut eszembe, hogy jelbeszéddel lehet egyáltalán szóvicceket mondani? )
10 / 11 oldal • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
10 / 11 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.